Şimdi Ara

legion beta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mrfondip kullanıcısına yanıt
    gördüğüm ve okuduğum kadarıyla sanki bir gw2 oyunundan alıntılar olmuş gibi ama bunlar iyi yönde ve oyunu daha zevkli yapacağı yönünde.... minion kesme süresinin uzaması ne kadar gereklidir tartışılır hani bi blood dk ile tek başıma temizliyordum o olmayacak sanırım, yine olurda bayaa uzun sürer. bide lvl sistemi değişmiş yani 105 olan bir demon karakterin leveline göre düzenlenecekmiş yani uzamasıda bunla alakalı olabilir, tam emin değilim bu konuda gerçi. diğer yandan xmog sistemi gerekliydi ama leg xmog yapılacak mı ? yani ben illidan dan loot ettiğim silahı xmog yapabilecek miyim ? bu yapılabilecek denilmişti sanırım panel de. ordel hall garrison v2 kesinlikle değil çünki garrison da harcanan zaman gold kazanmak için ordel hall da bu yoksa garrison v2 değil kesinlikle. tabi dolaylı yoldan gold getirisi olur ama garrison kadar olamaz. en basitinden meslek çalıştırma yok.
  • Merhaba iki hafta aradan sonra yazıyorum. Geçen hafta lvl 110 oldum. Beta ortamı olduğundan fazlasıyla takılma, oyundan düşme, bitirdiğin questi saymama gibi güzellikler yok değil ama hem yeni classları test etmek hem de ortamı görmek adına iyi tecrübe oluyor. Bugün level 110'dan sonraki quest sisteminden bahsedeceğim.

Level 110 olduktan sonra Daily questler başlıyor hemen. Daily dememe bakmayın artık Daily değil, bir kaç günlük zamanınız var . Bu sefer sadece level 110 alanında değil bütün Broken Isles haritasında tamamında Daily! yapabiliyoruz ve tamamlamanız için 2 gün süreniz oluyor. Örnek verecek olursak The Wardens diye bir faction var. M'ye basıp haritaya basınca haritanın altında 1 gün, 2 gün, 3saat vs. ne kadar zamanınız kalmışsa o kadar sürede The Wardenslar ile ilgili 4 tane quest tamamla diyor. Bu questler genelde onlarla ilgili bölgede olsa da başka haritadalarda da olabiliyor. Kimi zaman çok basit kimi zaman heroic boss kıvamında bosslar kesme gibi görevler oluyor. 4 questi tamamlayıp ana questi tamamlamış olunca The Wardens'ın merkezine gidip, questi verip chest alıyorsunuz. Bu chestende artık gönlünden ne koparsa düşüyor. Genelde sizi 810 ilvl sınırı olan heroic dungeona girme ilvlına ulaşmanızı hatta geçmenizi sağlayacak itemlar veriyor.

• bende beta key var wowhead giveaway den kazandim ilgilenen pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrymn12 -- 4 Haziran 2016; 15:43:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.