Şimdi Ara

legion beta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • legion beta key dağıtımı başlamış sanırım dağıtım ne zaman bitiyor arkadaşlar bana gelmedi başvuru yapmama rağmen suppot ile sayfadan yazıyorum kapalı diyor siz hiç bir gm ile görüştünüzmü ne diyorlar beta ya taktım ya şuan

• ya bende herkese açık sandım bir anda heyecan yaptım

Bu key nasıl bir şey Mail'e mi geliyor yoksa Üyelik sayfasında mı?
  • Bende 2 acc de alpha vardi beta ya donmus. Evet maile davet edildiniz diye bilgi maili geliyor
    Bnetiniz de legiom beta olarak bir icon ekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
  • ya bende 3 tane acc var birinede gelmedi
  • Erken erisim alanlara gönderilmesi gibi bir durum varmi satisa ilk ciktigi gun satin almistim.

• Erken erişimle alakalı olacağını sanmıyorum random diyorlar dağıtımın ama....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi bi açıklama yap nasıl aldın random mu geldi 13/13 progres mi yaptın ilk 100 de mi bitirdin nedir mantık anlamaya çalışıyorum
  • Tek bildiğim orta seviye makinalara vermiyorlar. Betayı bilmioyurm ama alpha için ya çok izlenen bi twitch yayıncısı olmalısın ya da mythic kesmiş olmalısın. Betada biraz daha şans işi olacağını düşünüyorum. Ağırlıklı olarak iyi pcsi olanları seçiyorlar.
  • Bir acc daha wod da boss bile kesmedigi halde alpha geldi 2 ay once .

Diger 11/13 mythic ona da 1 ay once geldi.

Şans degil ama wod da ticaret yaptigm acc me her oyunun alpha ve betasi geliyor.

• abi şu avatarın zıplayıp gülüyor ya canımı sıktı mesajın ile de uyumlu olmuş
  • beta gelen acc satın alacam abi yok böyle olmayacak
  • ahmet arf A kullanıcısına yanıt
    Kiraliyim sana ;)

• bi bakıp çıksam kira da olur valla 1 aylık game time alayım sana daha ne yapayım abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet arf -- 13 Mayıs 2016; 16:51:58 >
    Olur zaten boyle kiralamis olurum

• ben ciddiyim ama

hadi nasıl yapalım hemen başlayalım hafta sonu da geliyor ki güzel gider şimdi zamanlama güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet arf -- 13 Mayıs 2016; 17:18:07 >
    Simdi isteyim aksama ayarlariz btag pm at bana eklerim konusuruz

• Alpha değil ama beta işi %100 şans. WoD betasına ilk gun davet kazanmıştım ben mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da hiç gelmezdi, bu sefer gönderdiler davetiye.

Daha beta olduğu için phase hataları (görev teslimine gidiyorsun adam yok oluyor vs.) ve lag/spike can sıkabiliyor ama adı üstünde beta.

İlk izlenimlerim şöyle;

- Class Order Halls konusu güzel olmuş. Herkesin operasyonları yönettiği classına özel yeri var. Burada sizinle aynı class insanlarla muhabbet edebiliyorsunuz. Garrison tarzı göreve göndermede buradan yapılıyor. Follower sayısı az (daha iki tane aldım ancak açılmamış follower sayısı yaklaşık 5 taneydi). Zaten blizzin dediği gibi az görev az follower ama daha büyük kazanımlar olacak. Ayrıca follower dışında küçük bölükler yapabiliyorsunuz ve onları da follower gibi göreve ekleyebiliyorsunuz. Shaman olarak elemental ordusu yaptım ve göreve yolladım followerlarla. Ayrıca class hallarda araştırma yapabiliyorsunuz. 5-6 basamak ve hepsinde 2 seçeneğiniz var. Sadece ilk basamak açıldı. Orada örneğin follower görevlerinin süresi kısaltabilen bir araştırma ya da iyi loot gelmesini sağlayabilecek bir özellik araştırma seçebiliyorsunuz.

- Moblar kolay ölmüyor. Blizz mob öldürme süresini arttıracağız (10-12 sn) demişti, sözünü tutmuş. Öyle 4-5 tane standard mob çekip AoE ile indirmek kolay değil. Ben elemental oynuyorum ve yorumları ona göre yazdım.

- Şu ana kadar 1 yer bitirdim quest hikayesi olarak; Azsuna, bolca night elf hayaleti ve tabi ki demon var. Hikayesi hakkında daha fazla detay vermeyeyim, oynayıp görürsünüz.

- Her dakika sağınıza solunuza ve minimape bakın ya bir hazine ya da rare mob oluyor. Bunlardan artifactler için upgrade puanı düşüyor. Puanları bu şekilde ya da questlerle topladım şu ana kadar ve silahımı upgrade ettim. Aynı zamanda WoD'daki garrison kaynağına benzer kaynakta elde ediniyorsunuz.

- Artifactlere gelince tasarımları güzel olmuş. Her classın artifactinin hikayesine göre bir questi oluyor ve bunun sonunda edinip, maceraya başlıyorsunuz.

- Transmorg olayını yine aynı yerlerden yapıyorsunuz. Değişen şey questlerden item aldığınız ya da dungeondan bu direk dolabınıza ekleniyor (kişisel transmorg sayfanıza). Böylece o itemın sırf transmorg için bankanızda yer kaplamasına gerek kalmıyor. Transmorg yapan elemana gidip dolapdan şeçiyorsunuz direk.

Açıkçası güzel bir expansion sizleri bekliyor ve uzun bir süredir WoD'da aynı contentte oynadıktan sonra iyi geldi. Oynadıkça bir şeyler eklerim buraya.

İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrfondip -- 17 Mayıs 2016; 10:46:54 >

• Arkadaş veremedi acc inceleyemedim @mrfondip arkadaşın verdiği bilgiler güzel teşekkür ederim devamını bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.