Şimdi Ara

Legion Network Airdrop 🎁 (~8$) Kyc/Yatırım yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Legion Network, sektördeki en iyi hizmetleri tek bir Süper Uygulamada birleştiren ilk süper blok zinciri ekosistemidir.Henüz listelenmemiş olan, mobil uygulamasını indirip üye oladuğumuzda $5 (34 LGX) değerinde kendi tokeninden cüzdanımıza yatıyor. Referans yoluyla üye yaptığınız her kişi için 34 LGX ($5) kazanabileceginiz gibi, uygulama içerisinde oyun oynayarak ve video izleyerek de Lgx kazanabilirsiniz (tüm videoları izlerseniz 19.8 LGX daha kazanırsınız bu da ~3$ yapar).

Referans Linki: https://register.legionnetwork.io/rqPXu4w Bu linke tıklayarak mobil uygulamayı indirmemiz gerekiyor. Ardından register yazan bölümden aşağıdaki kodla beraber kaydolmamız lazım.

Referans Kodu: rqPXu4w

Referanssız link:https://legionnetwork.io/

17 Şubatta Lithium ön satış platformunda ön satışı olacak ve cüzdandaki ödüllerimizi ise 1 Mart tarihinde istediğimiz yere çekebileceğiz.

Diğer Kazandıran Konularıma da Göz Atın

Abra 15$ yatır 50$ Kazan!(Pasaport)

Gemini 100$ trade yap 10$ Kazan (Pasaport)

Swissborg 50 euro yatır-çek 1-100 euro Kazan

Cakedefi 50$ yatır-çek 40$ Kazan

Wexo yatırımsız 10 euro Kazan

Legion yatırımsız 8$ Kazan

WhaleFin 10 gün 100$ tut 45$ Kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 17 Şubat 2022; 15:10:59 >

• Vesting takvimine göre tokenlerin %20'si mart ayında çekilebilir olacak geri kalan kısmı ise 12 ay boyunca eşit bölünerek her ay açılacak.Listelendiği an birden fiyat düşmesin diye böyle bir önlem almışlar sanırım.

Legion Network  Airdrop 🎁 (~8$) Kyc/Yatırım yok!
  • Hala geçerli mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam devam etmekte.

• 17'sinde referans bonusu bitiyor arkadaşlar.

• Güncel, kampanya devam etmekte. Mailinizi onaylamayı unutmayın.

• Blockchain mastery course'deki 48 video izleme için her birine 1 LGX verirken artık 0.1 LGX vermeye başlamış, daha sonra izlerim diye onları es geçmiştim, üzdü. Belirttiğin ödül miktarı yok artık bilgine @JustFroglee :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mertavci17 M kullanıcısına yanıt

Evet, ben de şimdi farkettim. Başlık ve ilk mesaj güncellenmiştir Legion Network  Airdrop 🎁 (~8$) Kyc/Yatırım yok! 

• Güncel

• up

• Güncel

• Devam etmekte

• Güncel

• Son 6 gün.

• Bonus ödemenin bitmesine son 5 gün kaldı

• çok şey yapma dostum bu projeden bi cacık olmaz.

• sonerboom kullanıcısına yanıt

Hocam ne getireceği belli olmaz tabi ki ama denemekte fayda var yine de, yatırım vs. gerektirmediği için kaybedeceğimiz bir şey yok sonuçta. Siz neden böyle düşündünüz merak ettim açıkçası, sanırım katılım fazla diye kişi başına düşen ödüller az olur diye mi?

• Şu kadarını söyleyeyim; ödül almak için bir mail adresi ve pc ye kurabileceğiniz android emülatörü yetiyor. Ödül programını 10 yaşında bir çocuk tasarlamış gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonerboom kullanıcısına yanıt

Hocam işte bu yüzden listelenme geldikten sonra kyc onayı getireceklerini düşünüyorum ben, yoksa onlar da bunun farkındadır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.