uzun zaman sonra pvp yapayım dedim. pvp de gear olayı eskiye göre çok farklı. item levele göre ayarlanıyor felan. ancak yine de versality en önemli stat anladığım kadarıyla.
sorum şu olacak; mesela 910ilvl pve gearim var. bunun statlarında versality yok. ancak 895ilvl pvp gear versality var. sizce hangisini kullanmak daha mantıklı?
eğer düşük gearları takarsam toplamda 905ilvl olan gearım mesela 895ilvl kadar düşebilir. bu stat ayarlama saçmalığı yüzünden tam olarak karar veremiyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam statlar ilvl ile index halinde. Öteki türlü kendi stat sıralamanı ayarlayabilirsin, bu yok diye hatırlıyorum.
statların önemi hiç yok pvp icin sadece ilvl
En fazla stamina veren itemlerini giy,yani en yüksek ilvl,varsa chest/leg/head legendaryleri öncelikle yoksa ring/neck legendaryleri.
Sadece iLVL, stat falan takilma arkadas. arena ve bgs de sadece iLVL calisiyor, iLVL gore pvp stat ayarlaniyor.
Yalnız bu durumu beğenen var mı aranızda ? Bi versa veya haste abanma olayı yok, saçmalığın daniskası. Hani her şeyi blizz belirliyor oyuncunun tercihi sıfıra yakın neredeyse, honor talent gelmiş ilk duyurulduğunda heyecanlandık yalan yok ama çok yavan ya. Talentler desen standart seçimler var fazlası yok ha bazı rakiplere karşı değişir o da olsun bi zahmet, yoksa oda mı yok
Umarım gelecek exp da bu durumu düzeltirler, wod paketine dönse pvp bundan daha iyi ya.
- yanıtlar için tşkrler - legion pvp'yi seven yok reddit felan takip ediyorum da. herkes kızgın maalesef. pvp gear yok, özel pvp stat yok. - benim favorim wotlk pvp. resilience farkı vardı. özel honor pvp setler vardi.
- yanıtlar için tşkrler - legion pvp'yi seven yok reddit felan takip ediyorum da. herkes kızgın maalesef. pvp gear yok, özel pvp stat yok. - benim favorim wotlk pvp. resilience farkı vardı. özel honor pvp setler vardi.
bende WOTLK pvp hayrani yim, Legion kotu degil balans acisindan ama open world pvp sakat...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme