Şimdi Ara

Legion y520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi de fiyat açısından birbirine çok benzer cihazlar. Çok iyi de karşılaştırma yapamıyorum anlamıyorum, sizce en iyi f/p hangisi? Veya maks. 9k'ya öneriniz var mıdır? Monster hariç, herkes şikayetçi.

Y520

GP73 Leopard

• Şimdi oyun oynamak için düşünüyoruz herhalde,
    Lenova ekran boyutu 15.6 - Msi 17.3 , Msi +1 yazalım
    Lenovada windows 10 var - msi da yok , Lenovo +1 yazalım
    Lenovoda ekran kartı 1060 - msi da 1050ti , Lenovo +1
    Lenovo 2tb+256ssd - msi 1tb+128 ssd , Lenovo +1
    Msi işlemci i7 8750h - Lenovoda i7 7700HQ - Msi +1 (Yalnız benim laptop i7 8750h mesela işlemci çok ısınıyor onun için downgrade ettim işlemciyi 7700HQ da gayet iş görür yani)
    Fiyat olarak Lenovo pahalı tabi ama hakediyor. Sonuç olarak kesinlikle Lenovo. F/P olarakda bu fiyatlara TÜRKİYEDEN alabileceğin daha iyi bir laptop oldugunu zannetmiyorum ekran kartı 1060 olan.
    Ha ne yaparsın Windows olmayan,ssd siz daha uygun bir laptopda bulabilirsin tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September Storm -- 11 Nisan 2019; 15:52:6 >

• Bu mesela daha hesaplı ama lisanslı Windows yok bunda, kendim windows kurulumunu yapabilirim ve ya birine yaptırtabilirim diyorsan bu daha hesaplı.

• Yazdiklarini okudum sagolasin cok aciklayici olmus. Attigin cihaz da guzele benziyor. Almisken 10k'yi da gozden cikartmisken iyisini aliyim diyorum, ayni zamanda kaziklanmayayim da. Su nasildir dostum bir bakabilir misin? Gereksiz pahali mi yoksa deger mi? Dell yeni nesil oyunlarda yeterli olur mu mesela attigin model icin? Bir de bunun RTX2060'li modeli var ama o 12.5k deger mi yoksa 1060 da beni götürür mü?

Edit: Msi leopard modelini buraya sordugum zaman 8.4k idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kedioglukedii -- 12 Nisan 2019; 17:13:50 >

• Fiyat olarak 9500 çok para, ben bi kaç ay önce hemen hemen aynı özelliklerde laptopu 6500 e aldım amerikadan.

Yani yurt dışına çıkan arkadaşın felan varsa oralarda getirttir.

Yeterlilik olarak i7 8. nesil işlemci, gtx 1060 gayet yeterli. Ekran konusuna dikkat et bir tek ips panel olsun, fps tarzı oyunlar çok oynuyorsan en az 120hz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.