Şimdi Ara

LEGO FIRSATLARI genel konu (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.620
Cevap
497
Favori
465.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Niye ne oldu ki anlamayamadım :)

• LEGO FIRSATLARI genel konu
    LEGO FIRSATLARI genel konuamazon
    LEGO Despicable Me 4 Minyonlar ve Muz Araba 75580 6 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin Filmden Esinlenen Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (136 Parça)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQ435Y9L?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

713 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halkçı2013 -- 1 Kasım 2024; 15:49:6 >
  • xprofessorx X kullanıcısına yanıt

bu dün hbde kaça düşmüştü bilen var mı

• b0Ni kullanıcısına yanıt

1950 TL, yakin fiyat. Hepegitim.com da yaklasik 1.5 ay once 1970'e satti kendi sitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 1 Kasım 2024; 15:58:20 >
  • LEGO FIRSATLARI genel konu
    LEGO FIRSATLARI genel konutrendyol.com
    LEGO ® Icons McLaren MP4/4 ve Ayrton Senna 10330- 18 Yaş ve Üzeri İçin Yapım Seti (693 Parça) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/lego/icons-mclaren-mp4-4-ve-ayrton-senna-10330-18-yas-ve-uzeri-icin-yapim-seti-693-parca-p-811478673?boutiqueId=634459&merchantId=968
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    en son 15e inmişti diye hatırladım 14ü fırsat diye attım, 15 dk sonra 12,300 olmuş işte ona binaen dedim 😅
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

en son 15e inmişti diye hatırladım 14ü fırsat diye attım, 15 dk sonra 12,300 olmuş işte ona binaen dedim 😅
    Heee. Bir ara elim gitti ama evde açılmamış daha Lamborghini var.
  • Sepette 4000 TL. Ekimde 4650'ye almıştım. İade başlattım tekrar aldım.

LEGO FIRSATLARI genel konu
  • Bunu 6600'e almıştım artık 4000'leri göremez diye. Gene görmedi ama bu fiyat ta düşük. LEGO'da 8200 TL.

Bunu da bu fiyattan almayı düşünüyorum ama prime işareti olmadığından indirim gelirse farkı hesabıma eklemeyecek. Normalde bu fiyata satmaya da niyeti yoktu amazonun ama hepsiburada bu fiyata satınca kopyalamış geçmiş. Üstüne indirim de yapmıyor.

• xprofessorx X kullanıcısına yanıt

5892'ye düşürdü amazon, dün hbde 5300 küsürdü. amazonda 6 taksit avantajı var

amazon
    LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance 42171 - Yetişkinler için Koleksiyonluk Yaratıcı Yarış Arabası Modeli Yapım Seti (1642 Parça) Technic Mercedes AMG F1 W14 E Performance 42171
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CFVZ74KT

• mona lisa’yı amazon’da görmemiştim ben. store fiyatının 600 lira altında koymuşlar satışa. yeni bir set olduğu için daha ucuza denk gelir mi bilemiyorum ama ben aldım bu fiyattan.

• mecekaa kullanıcısına yanıt

hepsiburada. 1 ay önce de 3000'e satılmıştı D&R'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 1 Kasım 2024; 18:20:7 >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    ben bunu 5-6 saat önce falan almıştım o ara başka bir satıcı 3500 bandına satıyordu hb’da ama uğraşmak istemedim sıkıntılı gelirse diye. hepsiburada’nın kendisinin bu fiyata sattığını görünce amazon’u iptal edip buradan aldım. teşekkürler valla ayak üstü cebime 1000 küsür lira koymuş oldun :D
  • mecekaa kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam. Beni bile düşündürdü bu fiyat. 3 boyutlu LEGO tablolara bayılıyorum. Bunun da derinliği tam kıvamında. ne çok kaba ne çok 2 boyutlu. Ama işte mona lisa ilgimi çekmiyor. Alsam evde rafta yer kaplamayacağını bilmek te al geç işte dedirtiyor. Biraz daha durursa satışta, alacağım galiba :D

ben de aynı şekilde yerden dolayı artık lego almıyorum duvarda bi tane rafım var bilgisayar masasının üstünde raftan çok sıkıldım 120 cm çok hantal duruyor gözüme bir süredir. duvarda üç yerden delik var o rafı kaldırıp mona lisa, great wave ve starry night asacağım yan yana.
    Fiyat güncellendi galiba sepete ekleyemedim.
  • Chn.Es kullanıcısına yanıt

stok bitmiş. zaten bu da hatalı fiyattı. orijinal fiyat üstüne %40 indirim yapmıştı. normalde bindirim yapıyorlardı. bitmesi işime geldi benim. video izleyip duruyordum alsam mı vs. diye. ama arada böyle orijinal fiyatın üstüne %40 geldi mi diye de sık sık bakmak canımı sıktı :D

• LEGO Star Wars Tantive IV’e Biniş 75387-8 Yaş ve Üzeri Star Wars Sevenler için İnşa Edilebilen Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (502 Parça)

1310 TL

LEGO FIRSATLARI genel konuamazon
    LEGO Star Wars Tantive IV’e Biniş 75387-8 Yaş ve Üzeri Star Wars Sevenler için İnşa Edilebilen Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (502 Parça)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFW28JMN
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Aldım, daha ucuza denk gelirse iade ederim bunu. :)

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.