LEGO FIRSATLARI genel konu (178. sayfa)
-
-
Smokinli Kedi’nin stoğu bitmişti, tekrar gelmiş.
LEGO® Ideas Smokinli Kedi 21349 - Hayvansever Yetişkinler Için Dekoratif, Koleksiyonluk Model Yapım Seti (1710 Parça)
https://www.hepsiburada.com/lego-ideas-smokinli-kedi-21349---hayvansever-yetiskinler-icin-dekoratif-koleksiyonluk-model-yapim-seti-1710-parca-p-HBCV00006EWWLV?ftid=ro8iet34eb9piya3&url_src=ios-product-detail
4.300 TL’den 2.730 TL’ye düşüyor. Yüzde 36,5 indirim.
-
-
Kitapçığın pdf hali imiş. Ben elle yapım zannettim. Ama yine de dediğin gibi kitapçığa göre daha kullanışlı. -
Böyle bir indirim yok hocam
-
Bitmiş indirim. Geç kalmışsınız
-
Su an tekrar stokta
LEGO® Ideas Smokinli Kedi 21349 - Hayvansever Yetişkinler Için Dekoratif, Koleksiyonluk Model Yapım Seti (1710 Parça)
satici Hepsiburada. 2730 TL
-
LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 42115 - Spor Araba Seven Yetişkinler İçin Koleksiyonluk Yaratıcı Oyuncak Model Yapım Seti (3696 Parça)
11.599 TL
amazonLEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 42115 - Spor Araba Seven Yetişkinler İçin Koleksiyonluk Yaratıcı Oyuncak Model Yapım Seti (3696 Parça)https://www.amazon.com.tr/dp/B0813RJRYC -
LEGO® ICONS Sukulentler 10309 - Yetişkinler İçin LEGO Botanik Koleksiyonunun Tamamlayıcısı Sergilenebilir Yaratıcı Model Yapım Seti
1.349 TL
amazonLEGO® ICONS Sukulentler 10309 - Yetişkinler İçin LEGO Botanik Koleksiyonunun Tamamlayıcısı Sergilenebilir Yaratıcı Model Yapım Setihttps://www.amazon.com.tr/dp/B09BNV7VS1 -
Teşekkürler hocam bu sefer yakaladım bu set çıktığından beri bu fiyatı hiç görmemişti sanırım
-
Benim vizyona bak rkadas yaa smokin kediyle LEGO Technic Lamborghini Sián arasinda kaldim. Kararsizim kediyle gecistirsem mi yoksa lamborghini mi ama fiyati itibariyle biraz daha ustune koyulup ps5 aliniyor neredeyse :/ kararsiz kaldim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vip ÜyeBenim vizyona bak rkadas yaa smokin kediyle LEGO Technic Lamborghini Sián arasinda kaldim. Kararsizim kediyle gecistirsem mi yoksa lamborghini mi ama fiyati itibariyle biraz daha ustune koyulup ps5 aliniyor neredeyse :/ kararsiz kaldim
Hiç düşünme PS 5 al
-
5.000 lira idi be. Elim çok gitti geldi. Almamıştım. Bir de bugatti vardı daha da pahalısı. Onu göremiyorum. Üretilmiyor herhalde. -
Aslinda fiyat olarak kiyaslamada oyle aklima geldi yoksa ps4 pro var aylardir acmiyorum direksiyon seti var logitech in 1 ay ancak kullandim kenarda duruyor. Birde psn plus a zam gelecek diye 2 yillik satin almistim o zaman deluxe paketi o da yalandan geciyor. Playstation sevsem dusunmem bile ama oynama durumum cok nadir. Tv yi acinca genelde oyun yerine filme vs bakiyorum.
lego nun bu buyuk modellerinden mclaren yeni yila aitken yinede yesilli sian 5 yil oncesinindaha guzel geliyor.
-
Malesef. Sian uzun sure 8 bin tl lerde de kalmisti hemde. Birde bmw nin motorsikleti dikkatimi cekiyordu o da 3bin kusurlerdeydi . Arada indirimde yakaladim onu d&r nin sitesinde ama vazgecmistim.
bugatti pek olmadigi icin fiyati pahali sacma fiyatlarda o alinmaz yani
-
Hepsiburadada 500 liraya 200 lira indirim var setlerde.
Kupon kodu: REKOR200
LEGO® Oyun Setleriyle Sene Sonu Eğlencesi Başlasın
https://app.hb.biz/tXFtdBdTDlRE -
HB gümlemiş. 1000 liralık lego ekledim. 200 tl düştü. öde dedim 1000 oldu tekrar. şimdi de kupon geçersiz diyor. ama arada ekliyor.
-
Kupon geçersiz diyor -
Geçerli. Sadece HB problemli şuan. Düzelince geçerli olur tekrar.
Şuan kullanmayı başardım. Baya uğraştırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 12 Kasım 2024; 0:57:19 > -
Trendyol siparişimi iptal etmiş para iadesi yapıyor. Kargonuz kayboldu diyor. Tamam yenisini gönderin diyorum. Hayır para iadesi yapacağız diyor. Tüketici hakem heyetine başvuru yapıyordum sinirlendim onu da yarım bıraktım.
He bir de utanmadan tekrar sipariş verin kendiniz diyor. Diyorum ben 2000 TL ucuza aldım. Yapabilecek bir şey yok diyor. Aynı şey başına gelse ortalığı yıkacak temsilci yapacak bir şey yok diyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 12 Kasım 2024; 10:56:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X