|
LEGO FIRSATLARI genel konu (8. sayfa)
-
-
konu sahibinin bu gereksiz tavırları itici olmaya başladı. -
Kasımda 220-270₺ arasında fiyatı olan technic serisinde corvette, şu an en düşük 580₺. Daha diyecek söz bulamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: halimyok
konu sahibinin bu gereksiz tavırları itici olmaya başladı.Bence gayet haklı, dediğiniz gibi konu sahibi ve yorum yapacaklardan bir adet ricası olmuş. O da lego harici bir şeyin paylaşılmaması.
Size de MUADİL LEGO FIRSATLARI gibi bir konu açmakta serbestsiniz.
-
Takacağın motorların boyutları belli bir oranda olacağı için ebat olarak küçük olanlara biraz zor olur. Ama genel olarak senin de yaratıcılığına bağlı olarak hepsine takılabilir.
-
Hikayesini anlatmak ister misiniz? Nasıl kazandığınızı merak ettim açıkçası -
216 tl
-----------------
265 tl
-
111 tl
----------------------------------
249 tl
-
quote:
Orijinalden alıntı: uzunca961Görünen en ucuz bu galiba 367TL
https://www.trendyol.com/lego/super-mario-mario-ile-maceraya-baslangic-seti-71360-p-48206492
Alıntıları GösterBende bu ürünü arıyorum, 416₺ den aşağı göremedim. 1 hafta da fiyatlar hepten uçmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinergy
Kasımda 220-270₺ arasında fiyatı olan technic serisinde corvette, şu an en düşük 580₺. Daha diyecek söz bulamıyorumBenim de takibimde hocam o model. Fırsat denk gelirse haber veririm. Siz veya diğer kullanıcılar da bana haber verirse sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: outofnickBenim de takibimde hocam o model. Fırsat denk gelirse haber veririm. Siz veya diğer kullanıcılar da bana haber verirse sevinirim.
Alıntıları GösterBen de o modele bakıyorum, şaka gibi Amazon da kasımda 206 TL ye almışlar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: renzokukenBen de o modele bakıyorum, şaka gibi Amazon da kasımda 206 TL ye almışlar :)
Alıntıları Göster200 liraydı almadım. Öyle pişmanım ki. Hadi dedim her ay bir tane toplayayım. Ama fiyatlar öyle saçma sapan bir hal aldı ki.
Aldığım rakamlar ile şimdilerinin arasında yüzde 50 den fazla fark olmaya başladı.
-
Bu fiyatlara lego falan alınmaz. Fiyatı piyasaya göre 20 30tl ucuz görünce fırsat sanılıyor, burada paylaşılıyor ama değil. Pandemi sürecinde talep artınca iyice kazıklama moduna girdiler.
Şu siparişime bakıyorum. Hepsi ithal ürün. Hiçbiri oran olarak lego kadar zamlanmadı.
Fiyatı en az artan 2.2 kat artmış. Nisandan beri ne değişti bu kadar?
Almayın, aldırmayın. Beter olsunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: commandxBu fiyatlara lego falan alınmaz. Fiyatı piyasaya göre 20 30tl ucuz görünce fırsat sanılıyor, burada paylaşılıyor ama değil. Pandemi sürecinde talep artınca iyice kazıklama moduna girdiler.
Şu siparişime bakıyorum. Hepsi ithal ürün. Hiçbiri oran olarak lego kadar zamlanmadı.
Fiyatı en az artan 2.2 kat artmış. Nisandan beri ne değişti bu kadar?
Almayın, aldırmayın. Beter olsunlar.
Almıyoruz hocam zaten. Bakıyoruz öyle.
-
Benim paylaştığım fırsatlar akakçe üzerinden dönem içinde ki en ucuz fiyatlar
Ayrıca 2019 fiyatları vs paylaşmak gereksiz. Sonuçta ülkede %30 vergi , zam güncellemesi mevcut. Enflasyon %10 olmadığından zatwn bu farkı eklediğinizde fiyatlar şu an ki fiyatlara denk geliyor
Birde ellerinde stok azaldığında legolarda saçma sapan fiyatlar görülebiliyor. 50 liraya aldığım loyd un orman aracı yeşil renk olan şu an 200 tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.akakce.com/lego-parcali-bloklar/en-ucuz-lego-boost-yaratici-alet-cantasi-17101-fiyati,206336282.html böyle bir şey almayı istiyorum fiyatlar nasıl acaba? Bu fiyatlar yüksek mi yoksa hep bu fiyatlar mı?
Birde çocuk 6 yaşında başlangıç için düşünüyorum sizce yararlı olur mu? teşekkürler
-
900 tlye aldım 1 buçuk ay önce. daha sonra 850ye düştü. ara ara takip ederseniz bin tlye rahat bulursunuz.
.
ben 4 yaşındaki çocuğuma aldım. 1 buçuk ayda daha 2 model yaptık sıkılmadan oynuyor kodluyor .6 yaşındaysa düşünmeden alabilirsiniz tavsiye ederim harika bir ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X