|
LEGO FIRSATLARI genel konu (6. sayfa)
-
-
Duplo 5 yaş için çok bence. Oğlum 1 yaşından itibaren duplo serisiyle oynuyor. Daha 2 yaşına gelmeden her şeyi çözmeye ve sıkılmaya başladığını düşünüyorum. Samimi düşüncemdir, oğlumun el becerileri veya zekası normal düzeyde.
Bizdeki setler:
2304 - Yeşil zemin
10917 - İlk İtfaiye kamyonum
10918 - İlk çekici kamyonum
10847 - Sayı treni yapım seti
10915 - Alfabe kamyonu yapım seti
10885 - Hayvan yapbozu
10812 - Kamyon ve Paletli Kazıcı
Her biri de çocuğumuza aldığımız en güzel oyuncaklar bence. İnsan "birkaç plastik malzemeye bu kadar para verilir mi" diyecek gibi oluyor, sonra çocuğun saatlerce bıkmadan oynadığı aklımıza geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: doganreisOğluma Lego Mario seti alacağıma dair söz verdim. Bir ay sonra doğum günü, uygun fiyata denk getirmek istiyorum. Denk gelirse bana yazabilir misiniz?
Görünen en ucuz bu galiba 367TL
https://www.trendyol.com/lego/super-mario-mario-ile-maceraya-baslangic-seti-71360-p-48206492
-
quote:
Orijinalden alıntı: meziattoçok iyi bir siteymiş. Tavsiye için teşekkürler, hemen üye oldum.
youtube ta da classic ve çok parçalı olanlar için yaratıcı modeller var. Aratın model numarasıyla güzel değişik şeyler yapanlar çıkıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: saylicnives
Hocam bulamadım ben, link atabilir misin duruyorsa satıştayok malesef, bitmiş sanırım :(
-
Lego technic'e giriş için hangi modelleri önerirsiniz? Bütçe max 200-250 olabilir -
Bu LEGO markaya alternatif yok mu ucuz Technic benzeri bir serisi olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaand12@
Lego technic'e giriş için hangi modelleri önerirsiniz? Bütçe max 200-250 olabilir250 civarına bulsam 42093 modelini alacağım. Son 6 ayda 220 liraya kadar düşmüş ancak şu an en ucuz 570 lira. 250 bile imkansız görünüyor.
Onun dışında 100-150 lira arasında bulunan 42103 ve 42104 modelleri var. 2si de var bende. Yapması keyifli ancak 2sine toplam 200-250 verene kadar bulunursa 250 civarına 42093 almak daha mantıklı bence. Daha komplike bir model.
-
---------------
-
79 tl .
-------
85 tl.
-
89 tl
-----
180 tl
-
Classic fiyatları düşmeyecek galiba bekle dur kaldık.
160 tl
---------
170 tl
-
-
bu classic sette 40 tl indirim var 240 tl.
-
-
lego masası yapmaya karar verdim, yeşil - mavi - beyaz lego zeminlere bakmaya başladım, fiyatlar uçmuş nedir öyle ya :) 50 TL civarı olan yeşil zeminler 80 - 100 arasında şu anda. bazen internet yerine normal mağazalara bakmak çok daha mantıklı oluyor.
-
Eski fiyatları okudukça lego alasım gelmiyor.
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkan -- 9 Ocak 2021; 18:4:59 > -
Ali deki satıcının linkini koyar mısınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X