Şimdi Ara

LEGO severler kulübü! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
638
Cevap
51
Favori
90.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByEgcn

Varmı ucuza alabileceğim bir yer. Eskiden gazeteden çıkardı :D Yeni başlıyacam

kreo'lar güzel ve kalitelidir.. lego'ya göre daha uygun fiyatları.. geçen baktım son zamanalrda baya yeni ürün çıkartmışlar
  • İyi forumlar

Beyler Türkiye' de nerelerden temin ediyorsunuz legoları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

İyi forumlar

adore oyuncaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

İyi forumlar

adore, dnr, smyk oyuncak, armağan oyuncak...

internetten de; panelkırtasiye, notebookkırtasiye, berenada youncak....

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilldiray -- 5 Haziran 2014; 12:29:47 >
  • Merhaba.Bende artık bu başlığı takip ediyorum.Labview kullanabilen lego mindstorm programlayabilen 20-28 yaş arası arkadaşlar var mı aramızda tanışmak isterim.Ankarada üniversitede çalışıyorum.Eskiden benimde bircok lego setim vardı zamanla hepsi kayboldu gitti :( Seneye bu uygulamalarla iligili iş alanında girişimler yapmayı düşünüyorum.
  • İlk legomu 20 yaşında alacağımı tahmin edemezdim ilk legomu dün aldım ve çocukluktan içimde kalan hevesimle birlikte zevkle bitirdim kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler herkese lego technic almak istiyorum ilk kez başlıcam. Önerirmisiniz yoksa başka tavsiyeniz var mı ?
  • Herkese nin yanına virgül atmıyınca sevindim bir an

• Ekle kardeş evde lego koleksiyonum var ve lego mindstormslarla ilgileniyorum first lego league de benimde dahil olduğum grubumun 3.lüğü var

• LEGO olayı bende de bir hastalık çok fazla setim yok ama gittikce büyüteceğim (yaş 26 oldu ama) =) bu arada bizim ülkemizde gerçekten çok pahalılar avrupada hatta kısaca yurt dışında gerçekten fiyatlar daha iyi. Bu arada fiyat konusunu açmışken LEGO markası ile uyumlu markalar var mıdır ? Bu markalar nelerdir ? Tavsiye eder misiniz ? Dediğim gibi pahalı olunca ayda bi ürün alabiliyorum çok fazla gelirim olmadığı için =)
  • Arkadaşlar ilk sayfada yer alan Tac Mahal, Bu sayfada yer alan kuleler gibi lego setlerini nereden bulaibliriz? Yani ben, yapması uzun sürecek böyle yaptığımad bir yere koyup görebileceğim (süs gibi) lego arıyorum. Puzzle'dan sıkıldım biraz da bununla uğraşayım nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

Arkadaşlar ilk sayfada yer alan Tac Mahal, Bu sayfada yer alan kuleler gibi lego setlerini nereden bulaibliriz? Yani ben, yapması uzun sürecek böyle yaptığımad bir yere koyup görebileceğim (süs gibi) lego arıyorum. Puzzle'dan sıkıldım biraz da bununla uğraşayım nereden bulabilirim?

tac mahali satan bi arkadaş vardı türkiyede, ama hala duruyormu bilmiyorum..
    yanlız fiyatından haberin varmı bilmem.. bricklink.com veya ebay den bulabilirsin. 1000 dolar civarında başlıo fiyatları.. tr de satan arkadaşa ulaşır sorarım istersen eğer fiyatını duyduğuna rağmen arıyosan..

illa türkiyeden alacam ve büyük setler istiyorsan, legonun modular binaları var.. onları alabilirsin. 500 tl civarında fiyatları. şu an tr de satılan 3 modeli mevcut.

birleştirip bu şekilde şehir kurabilirsin. tek bina 2000 ve üstü parçadan oluşuyor ortalama.

aşağıdaki linkten bak istersen binalara..

LEGO severler kulübü!

• quote:

Orijinalden alıntı: dincerusanmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

Arkadaşlar ilk sayfada yer alan Tac Mahal, Bu sayfada yer alan kuleler gibi lego setlerini nereden bulaibliriz? Yani ben, yapması uzun sürecek böyle yaptığımad bir yere koyup görebileceğim (süs gibi) lego arıyorum. Puzzle'dan sıkıldım biraz da bununla uğraşayım nereden bulabilirim?

tac mahali satan bi arkadaş vardı türkiyede, ama hala duruyormu bilmiyorum..
    yanlız fiyatından haberin varmı bilmem.. bricklink.com veya ebay den bulabilirsin. 1000 dolar civarında başlıo fiyatları.. tr de satan arkadaşa ulaşır sorarım istersen eğer fiyatını duyduğuna rağmen arıyosan..

illa türkiyeden alacam ve büyük setler istiyorsan, legonun modular binaları var.. onları alabilirsin. 500 tl civarında fiyatları. şu an tr de satılan 3 modeli mevcut.

birleştirip bu şekilde şehir kurabilirsin. tek bina 2000 ve üstü parçadan oluşuyor ortalama.

aşağıdaki linkten bak istersen binalara..

LEGO severler kulübü!

Hocam yardımınız için sağolun, hepsine baktım çok güzeller ama fiyatlar beni aştı. :(

• forumdaşlar pf motor ,alıcı ve kumanda satan varmı custom çalışmamda lazım olucak hayırlı bi iş için yani
  • Yeni LEGO Star Wars ürünlerini sitemize ekledik : www.bereneda.com

LEGO Star Wars ürün siparişlerinizde "DONANIMHBR" hediye çekini kullanarak LEGO Star Wars DVD ve poster hediyenizi istemeyi unutmayın.

Hediye çeki kodu ilk 50 sipariş için geçerlidir.
  • 1.800 parçadan oluşan yeni Thumbler yakında piyasada

artık fiyatı 5.000 TL mi olur 10.000 TL mi olur göreceğiz (arabanın kendisini alıyoruz sanki)

LEGO severler kulübü!

LEGO severler kulübü!

LEGO severler kulübü!

• -Silindi-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikdv -- 4 Ağustos 2014; 17:52:23 >
  • Jabba'nın sarayı, yelkenlisi ve ragnor'un inini istiyorum ama dehşet pahalı :(

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.