Bildirim
LEGO severler kulübü! (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: E.V.O.42
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
envanteri genişlettim, müsaid olduğumda güzel projeler yapacağım inş.
abi naaptın öyle sen 2 tane ev3 mü var orda aklım fıkrım durdu bız hala 42006 8052 lerle ugrasalım senden çok büyük projeler beklıyorum bu arada turklug ve kuzey kalesindeki nickini atda ordanda konusalım abi
5 ileri + R otomatik şanzıman
-
quote:
quote:
quote:
abi naaptın öyle sen 2 tane ev3 mü var orda aklım fıkrım durdu bız hala 42006 8052 lerle ugrasalım senden çok büyük projeler beklıyorum bu arada turklug ve kuzey kalesindeki nickini atda ordanda konusalım abi
harika proje sanamı ait abi hazırmı ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
harika proje sanamı ait abi hazırmı ?
bazı dişli kombinasyonlarını birkaç yerden esinlendim ama proje bana ait
-
hayranlıkla yenı projeler beklıyorum manuel mı devırle artıyormu vıtes? bende 8052 yi yapmaya basladım yarın bende onların fotsunu atarım :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.V.O.42 -- 11 Ocak 2014; 20:43:25 > -
quote:
hayranlıkla yenı projeler beklıyorum manuel mı devırle artıyormu vıtes? bende 8052 yi yapmaya basladım yarın bende onların fotsunu atarım :(
programını yazmadım ama istediğin gibi artırabilirsin, full motorla kontrol ediliyor, aslında aklımda insansı yürüyen bir robot yapmak var ama vakit bulabilirsem uğraşacağım, zaten onca motoru o yüzden aldım 7 adet nxt motoru + 10 a yakın power function motoru ve ayrıca yurtdışından gelecek power function motorlarını nxt ye dönüştüren aparat ile power motorları nxt ile kontrol edebileceğim -
quote:
quote:
programını yazmadım ama istediğin gibi artırabilirsin, full motorla kontrol ediliyor, aslında aklımda insansı yürüyen bir robot yapmak var ama vakit bulabilirsem uğraşacağım, zaten onca motoru o yüzden aldım 7 adet nxt motoru + 10 a yakın power function motoru ve ayrıca yurtdışından gelecek power function motorlarını nxt ye dönüştüren aparat ile power motorları nxt ile kontrol edebileceğim
heyecanla beklemedeyım keske motorları alırken haber etseydın abı bende bi kaç tane alcaktım pf motoru
-
quote:
quote:
quote:
programını yazmadım ama istediğin gibi artırabilirsin, full motorla kontrol ediliyor, aslında aklımda insansı yürüyen bir robot yapmak var ama vakit bulabilirsem uğraşacağım, zaten onca motoru o yüzden aldım 7 adet nxt motoru + 10 a yakın power function motoru ve ayrıca yurtdışından gelecek power function motorlarını nxt ye dönüştüren aparat ile power motorları nxt ile kontrol edebileceğim
heyecanla beklemedeyım keske motorları alırken haber etseydın abı bende bi kaç tane alcaktım pf motoru
motorları TR den aldım sadece power func. ledler ve dönüştürücü kablolar yurtdışından geliyor
-
Hevesimi artırdınız.:) Bakalım bende ufaktan bi şekilde başlamak istiyorum şu finalleri bütleri bi atlatalım daha fazla araştırıp aranıza katılabilirim.
Gördüğüm kadarıyla hazır setler hem daha pahalı ve yapımına daha az emek harcanıyor. yani kendin tasarlayıp ayarlayıp yapmak daha zor. yanlış anlaşılasın belki bende küçük bi şeyler yaparak başlarım hepinize kolay gelsin iyi geceler ve iyi eğlenceler. -
Selam arkadaslar, unimogu sattim. SSD 10221 ve sifir 5 adet architecture serisi Legoyu satiyorum. Elden ya da havale ile almak isteyen olursa %10 GG komisyonunu duseriz.
urun.gittigidiyor.comSayfa Bulunamadı - Gittigidiyorhttp://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/star-wars-super-star-destroyer-10221-99792507
urun.gittigidiyor.comSayfa Bulunamadı - Gittigidiyorhttp://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/5-li-architecture-seti-sifir-faturali-102175767
Bu arada kendime cuusoo back to the future aldim.
-
Bu arada eski sayfalarda beraber alım işinden bahsetmiş. Bencede mantıklı geldi belli gramdan sonra kargo ücreti fazla değişmiyor. Aynı ildekiler birleşip alınırsa fazla kargo ücreti ödemekten kurtuluruz. özellikle bazen küçük sipariş vermek gerekebiliyor galiba her satıcıda her parça olmadığından bikaç kişi birleşirse aynı satıcıdan farklı ürünler alınır fazla kargo ücreti ödenmemiş olur. hatta bazı satıcılarda belli meblağın üstü ücretsiz kargo :) boşuna fazla para vermemiş oluruz. tabi bu büyük sipariş verenlere pek uygun olmayabilir. ödemeyide en çok parçası olan yapar sonra elden teslim alırken yapılır ödemesi. Birleşip aldığımızda para ürünler gelince verilir o zaman güvenemeyen arkadaş varsa onunda sıkıntısı çözülür. :) sadece bi fikir:) -
Sene 2000 de Hürriyet gazetesi , gazete alana yanında çok düşük fiyata mini lego set veriyordu. Şu an aynı kampanyayı yapsalar Türkiye'deki tüm gazete bayilerini dolaşırım herhalde -
Ekler misin ? en yakın zamanda lego setlerimin resimlerini de atacağım -
DeLorean
www.amazon.comAmazon.com: LEGO The DeLorean Time Machine Building Set 21103 (Discontinued by manufacturer): Toys & Gameshttp://www.amazon.com/dp/B00DQC2FPM/ref=tsm_1_tw_s_amzn_mzvab6
-
abiler bana bu bricklinkle ilgili bilgi verebilir misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: velican44
abiler bana bu bricklinkle ilgili bilgi verebilir misiniz?
ebay'ın lego için özelleşmiş hali. dünyanın heryerinden lego satıcısı var. üye ol biraz incele çözeceksin eğer satıcı konusunda emin olamıyorsan buradan tavsiye alırsın daha önce alışveriş yaptığımız güvenilir satıcılaı söyleriz yada http://www.kuzeykalesi.com/content/ diye bir forum oraya bak orada bu lego konusu daha aktif. -
beni eklemen mümkünmü hastasıyım bir çanta dolusu vardır fakat zalim anneler mahşerin atlısı olan süpürgeyle iç çekince içime gelen hüznü asla unutamam -
Custom taraktör yapıyorum henüz tamamlamadım , yaptığım kadarının fotosu :
temel özellikleri,
-v4 motor ( pf motor ile çalışabilen)
-yanan ön farlar
-şanzıman ile kuyruk miline hareket aktarımı
-şanzıman ile arka hidrolik liflere hava basma
-gerçek traktörde olduğu gibi hareketli ön dingil
-kabindeki direksiyon ile tekerleri döndürebilme
-zorlanmaya karşı çift koruma (kasnak sistemi+motorda kavramalı dişli)
Traktör bitince arkaya birde ilaçlama makinası yapacağım, deposuna doldurduğum suyu traktörden aldığı hareket ile kollara basacak.
----------------------------
bundan sonraki çalışma olarak aklımda 6x6 Dodge T-rex yada Mack tır yapmak var.
bu arada lego parçalarını koymak için özel çantalar aldım :
-
basarılı bı modele benzıyo senıde turklugada beklerım abı asıl lego cular orda moc larını orada da paylasırsın kutular guzelmıs .sağ kutudakı buyuk beyaz şey ne ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.V.O.42 -- 3 Şubat 2014; 2:45:20 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X