Bildirim
LEGO severler kulübü! (12. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: medulla24
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
4x4 crawleri en uygun nerden alabiliriz acaba???
GG a bir bakın -
-
Setlerin durumu da oldukça iyi,açıkta sergilenmelerine rağmen hiç toz yok.
Düzenli temizleniyorlar anlaşılan -
beni de ekle çok severim legoyu lego book aldım ama daha legom yok en kısa zamanda alıcam bir tane
-
Eski setlerin genelini beğenirim ama 8448'in yeri ayrı set tam bir klasik, setin en büyük özelliği normal setlerden farklı olarak 6 orjinal modelin yapılabilmesi.
Normal setler genelde iki orjinal model yapılabiliyor.Bir de bu setin lastikleri orjinaldir.Lastik ve Jantlar sadece bu sete özgüdür. -
benıde eklersenız sevınırım asıl merakım mındstorm a ama şimdilik 42006 alıp motorızeye cevırcem -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.V.O.42 -- 2 Ocak 2014; 14:41:49 > -
Moduler setlerden hangisini tavsiye edersiniz???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: E.V.O.42
bilgisayar kasasımı o yaw :) adamın legosuna mı bakayım, kasaındaki sisteme mi bakayım. su soğutma mı var.. o borular ne ? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerusanmaz -- 4 Ocak 2014; 12:26:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dsyn91
ilk 3 moduları alman pek mümkün deil zaten ( cafe corner / green grocer / market ).. 1000 liraların üzerinde şu an.
kalan tüm modularlara sahip olan biri olarak ben en çok 10197 Fire Brigade ve 10218 Pet Shop u seviyorum. ikisinin özellikle iç ayrıntıları çok fazla. dış görünüm olarak grand emporium güzel ama yapımı biraz sıkıyo. yine iç ayrıntı olarak 10232 Palace Cinema ın ayrıntıları da güzeldir. -
quote:
Orijinalden alıntı: dincerusanmaz
quote:
Orijinalden alıntı: dsyn91
ilk 3 moduları alman pek mümkün deil zaten ( cafe corner / green grocer / market ).. 1000 liraların üzerinde şu an.
kalan tüm modularlara sahip olan biri olarak ben en çok 10197 Fire Brigade ve 10218 Pet Shop u seviyorum. ikisinin özellikle iç ayrıntıları çok fazla. dış görünüm olarak grand emporium güzel ama yapımı biraz sıkıyo. yine iç ayrıntı olarak 10232 Palace Cinema ın ayrıntıları da güzeldir.
Cevap için teşekkürler:) birde bu parisian restaurant ne zaman çıkıcak acaba?bilginiz var mı bu konuda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
persian 1 ocaktan itibaren çıktı.. şu anda yurtdışın da da pahalı. bende getirtebilmek için hergün bakıyorum. fiyatlar biraz inince atlıycam :)
sahibinden de 660 a satan bi arkadaş gördüm. bi kaç gün içinde sipariş üzerine getirtiyo. biraz fiyatlar bi insin ya.. -
burda daha net :) tek technıcs adamı hıc mı hıc kesmıyor valla 2. set için para bırıktıyorum sıvı sogutm sıstemımı satabılırımhttp://i.hizliresim.com/eonAjQ.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.V.O.42 -- 6 Ocak 2014; 18:44:28 > -
İpad için lego creator programı varmı acaba?
bricklinkden almanyadan lego aldım hala gelmedi.kaç günde geliyor acaba ayın 22 -23 gibi kargoya verildi dedi satıcı. -
quote:
Orijinalden alıntı: zaftolga
bricklinkden almanyadan lego aldım hala gelmedi.kaç günde geliyor acaba ayın 22 -23 gibi kargoya verildi dedi satıcı.
christmasa takılmıştır. benim sipariş 3 haftada geldi. takip numaranız yokmu. büyük ihtimal bu hafta içi gelir. merak etmeyin. -
Sigortasiz aldim satici o yuzden takip numararasi veremedigini soyledi.
quote:
Orijinalden alıntı: zaftolga
Sigortasiz aldim satici o yuzden takip numararasi veremedigini soyledi.
ben bu haftayı bekleyin derim, olmadı satıcıya sorarsınız, tekrar göndermesini isteyebilirsiniz.
ben aralık 12 de ingiltereden bi sticker siparişi verdim. dün geldi. takipsizi sigortasız dı. 25 gün sonra yani. bende umudu kesmiştim, ama geldi. sizinki de umarım gelir. -
Kulübe beni de ekleyebilirsiniz, kullanıcı adım her şeyi anlatıyordur sanırım.
Daha yeni başladım sayılır koleksiyona, şimdilik City'ciyim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X