Şimdi Ara

LEGO severler kulübü! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
51
Favori
90.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ndmrc

quote:

Orijinalden alıntı: ndmrc

...ben de bir mühendis olarak Technic serilerini çok seviyorum. Ancak 1 set yapma imkanım oldu henüz :(

yaptığım set de 8292 Cherry Picker

LEGO severler kulübü!

Bunu istiyorum nerden bulabilirim çok hoşuma gittiiii!!

• 2008 yapımı 8292 ve bulman biraz zor gibi..
    bir ara 300 tl ye sahibinden de satılıyodu.. şu an yok gib.
    yurt dışı fiyatı da kullanılmış olan 250 den başlıyo.
    ederi o kadar deil ama.. bu tip daha yeni setlere bak istersen..

www.kuzeykalesi.com
    Lego Ozel Incelemeler 10885 Lego Technic 8292 Cherry Picker için bir şey bulunamadı
    http://www.kuzeykalesi.com/lego-ozel-incelemeler/10885-lego-technic-8292-cherry-picker.html

• Kre-o'nun Optimus Prime'ına hasta oldum resmen arkadaş.. hele tır olduğundaki ayrıntılar süper.. biraz tuzlu ama bakıcaz
  • dun aksam kreo optimus prime buyuk seti aldim.oncelikle sunu soyliyim set mukemmel hazirlanmis.. parasini hakediyor. henuz robotu yapmadim cunku tiri yamam 4 saatimi aldi. ama. detaylar cok iyi dusunulmus. bir tirdaki her ayrinti var.. kasa aciliyor ve icine yerlestirdiginiz motorsikletler gozukuyor. motorsikletler bana batpod u animsatti. tirin hemen arkasa yerinden cikip, acilip bilgisayar kontrol merkezine donusuyor.
    action figurunu alsaniz goreceginiz her ayrinti dusunulmus. kreonlarinaksesuarlarini. (daha cok sapka sigiyor) dolaplar, kasa icinde silahlarini yerlestireceginiz tutacaklar bile var..
    action figur bunun yaninda sonuk kalir.. benim gibi transformers hastasi arkadaslar bence kacirmasin.. fiyatida baya dustu. 175`den 120`ye dusmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modelleri kreo degilde lego yapsaydi optmusun fiyati heralde minimum 700TL civari olurdu. bende lego yok ama incelemelerinde lego ile ayni kalitede oldugunu okumustum..bu benim 3. kreo modelim. plastik kalitesi, parcalarin birbirine uyumu, renkler vs hicbir sorun gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nxt 2.0 setim var.17 yaşındayım.Normal legolardan tecnice kaydım sonra baktım kesmiyor siparişi verdim yurtdışından.Kargo geçmediği için bir tanıdıkla getirttim. 550 tl ye seti 0 aldım.Ön izlenimim çok güzeldi.Yeni çıkacak settede birkaç eksik vardı bunları gidermişler.
    -Hafızası az.Ev3 de sd kart desteği var
    -Pili feci tüketiyor ama piller b power olduğundan da olabilir

Kendi arayüzü yetersiz.C # programlama bilgim sıfırdı.Halada sıfır .Hiç bilmeyen biri olsanız bile olaylar karmaşık değil.Biraz uğraşsanız anlarsınız.Lazım olan 2 parçamıda sipariş ettim.Biri pompa parçası diğeride onun borusu.İlk bricklink deneyimim.Bi sıkıntı çıkmaz işallah.

• ilgim kalmadığı için elimdeki mini figürleri toptan elden çıkarıyorum ilgilenen pm atabilir.

LEGO severler kulübü!

LEGO severler kulübü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüznü Şenlendiririm -- 27 Ekim 2013; 13:48:10 >
  • Hüznü Şenlendiririm kullanıcısına yanıt
    karakterler cok guzelmıs.. iyi satıslar
  • Transformers kreo setlerinden sonra simdide Construct bots ları cıkarmıs.. bir tane wheeljack aldım.. bunların ozelligi bir defa yapıyorsunuz.. robot arac donusumu gerceklesiyor.. ben begendim.. fakat tum robotların transformasyonu aynı (en azından benım vıdeolarına baktıklarım aynı)

http://www.hasbro.com/transformers/en_us/construct-bots/
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

karakterler cok guzelmıs.. iyi satıslar

eywallah hocam.Retro konsollara bulaştım para lazım
    hadi hayırlsı var mı aldıgın konsol
  • El konsolu olarak gameboy serisi vardı zaten.Mega drive 2 ve super nintendo aldım. MD a oyun,scart kablo vs lazım.SNES içinde scart kablo,kol lazım eksiklerim var.Zamanlada oyunları toparlıcam
  • 1984 model LEGO TECHNİC 8020
    Benim çocukluk oyuncağımla şimdi çocuğum oynuyor, mutluluk verici.
     LEGO severler kulübü! LEGO severler kulübü! LEGO severler kulübü! LEGO severler kulübü! LEGO severler kulübü! LEGO severler kulübü! LEGO severler kulübü!

zahmetli bir ise baslamıssın ama bir o kadarda zevkli. ben o kadar ugrasamıyorum, wii 'ye nes, snes, genesis emulatorleri yukledim onlarla idare ediyorum
  • Bursa'da çeşit olarak fazla lego temin edebileceğim yerler neresidir yardımcı olurmusunuz.
  • adı aklım agelmiyor ama büyük bir oyuncakçı vardı bursa da..
    ama tüm çeşitlere ulaşmak istiyosan ebay yada bricklink.. istediğin belli bi set var ise belirt, sana şurdan yada şu satıcıdan al diyebiliriz belki..
  • arkadaşlar birden fazla Lego Technic setleriyle yeni araçlar oluşturabilmek mümkün mü?Yapıldığını biliyorsanız link verebilir misiniz?
  • Beyler ben istanbuldayım ve karışık parçalardan oluşan bi set satın almak istiyorum. Ama önceki bi kaç mesajı okudum da sanırım artık o şekilde bulmak zormuş. Bu işi ucuza ama orjinale nasıl halledebiliriz. TV ünitemde yaklaşık 1 metre genişliğinde 30 cm boyunda bi boşluk söz konusu burayı legolarla doldurmak istiyorum.
  • ne tarz arıyosun üstad, ona göre söyleyelim.
    teknik setlermi, super kahramanlar mı, city setlerimi, star wars, hobbit tarzı setlermi?
    sen ne koymak istersin o önemli.ucuza kaçmak istiyosan kafadan lisanslı setlerden uzak durucaksın.
    en uygunu da yurt dışından getirmek görünüyo şu anda.
  • bu arada 5 arkadaş dünya savaşı teması oluşturabilmek için daha önce hazırlanmış yapım klavuzu satın alıcaz ortak. biliyosunuzdur legonun dünya savaşı teması yok. site;

katılmak isterseniz özelden yazabilirsiniz. bu siteden önce tankların klavuzlarını almayı planlıyoruz. sonra yine ortak parça siparişi vermeyi planlıyoruz yurtdışından.
    bilginiz olsun dostlar :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.