Şimdi Ara

Leica, ilk akıllı telefonu Leitz Phone 1'i tanıttı: Fiyatıyla dudak uçuklatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leica, ilk akıllı telefonu Leitz Phone 1'i tanıttı: Fiyatıyla dudak uçuklatıyor

Daha önce birçok akıllı telefon modeline kamera sistemi oluşturan Alman kamera üreticisi Leica, kendi markası altında Leitz Phone 1 adlı ilk telefonunu tanıttı. Japonya'da duyurulan cihaz, ikili anlaşmalar sonucu Mayıs ayında tanıtılan Sharp Aquos R6 ile neredeyse aynı teknik özelliklere sahip.

Ayrıca Bkz.Honor 50 ve 50 Pro tanıtıldı: Snapdragon ve Google'a dönüş

Snapdragon 888'den güç alacak

Telefon, 6.6 inç büyüklüğünde 1260 x 2730 piksel WUXGA+ Pro IGZO OLED ekrana sahip. Ekranın yenileme hızı 120 Hz.

Cihaz, Adreno 660 GPU ile eşleştirilmiş Snapdragon 888 yonga setinden güç alıyor. Akıllı telefon, 12 GB LPDDR5 RAM ve 1 TB'a kadar genişletilebilir 256 GB UFS 3.1 depolama ile geliyor.

Telefonun arka kısmında f/1.9 diyafram açıklığına sahip 20.2 MP 1 inç sensör yer alıyor. Kamera özellikleri açısından Sharp Aquos R6 ile aynı özelliklere sahip olsa da modülün şekli Aquos R6'da dörtgenken Leitz Phone 1'de dairesel bir yapıya sahip. Cihazın önünde ise f/2.3 diyafram açıklığına sahip 12.6 MP kamera yer alıyor.

162 x 74 x 9.5 mm boyutlarında ve 207gram ağırlığında olan telefon, 5.000 mAh bataryaya sahip. Android 11'i çalıştıran cihaz, IP68 su ve toz direnci sunuyor.

Leica Leitz Phone 1, 1.700 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak

Kaynak:https://9to5google.com/2021/06/17/leica-leitz-phone-1-goes-official-in-japan-w-1-inch-camera-sensor/

• Avrupa daki arkadaşlara hayırlı olsun ne diyim onlar bizi kıskanıyordu ama hayırlı olsun demedende olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Leica hiç bir zaman ucuz olmadı ki ...

• bizde de general mobile var.herşeyi birebir aynı ve $300.çatlayın

• Kamera tarafında çok iyiyse yurt dışında gayet alınabilir. Ben 1700 dolar vermem ama verene de bir şey demem zevk meselesi.

• Yaw biz telefonlar pahalandı eski huawei/xiaomi gibi fiyat performans markalar bekliyoruz, yeni gelenler üste koyuyor.
    Sony bile silindi piyasadan, bunlar neye güveniyor çok merak ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iPhone kaç dolar ki bu 1700 olmus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vestel varken alayı çöp...🙃

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Sony ülkeden çekildi ülkeden ne piyasadan silinmesi 🤣

• anilk91 kullanıcısına yanıt
    Dünyada da kaç tane satıyor, Japonya da bile pazar lideri değil

• Valla özellikleri gayet cezbedici, ilgilenen için ram ve depolamanın ufs3.1 olması müthiş bişey. E cpu ve gpu kısmında zaten son noktayı kullanmış, ekran kasa oranı ve duruşuda şahsen benim hoşuma gitti. Kameralarıda kullanmadan yorum yaomak doğru olmaz bence

• Adamların telefon sektöründe bir liderlik koşturmacası yokki. Zaten tv, kamera, konsol, lens sektörlerinde yeteri kadar liderler. Telefonda da isimlerini konuşturuyorlar ki bana göre ülkemizdeki çoğu telefona bin basar kalite & performans konusunda.

• anilk91 kullanıcısına yanıt
    Koşturmacası yok çünki beceremediler,
    Bizdeki bir çok telefondan iyi doğru ama aynı fiyat bandındaki rakiplerine göre iyi mi tatışılır.
    Ben tam bir sony fan boy olarak z3 compact tan sonra sony den ümidi kestim
    Yüreğimde yaşatıyorum kendisini :D

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Valla bende z2 kullandım uzun süre, ben birazda dayanıklılık, kullenirken ki verdiği güvene ve sunduğu performansa bakıyorum hocam. Yani şimdi rakipleri 4-5 sene sonra güncelleme alamıcak duruma geliyorlar, donmalar kasmalar başlıyordu ama sonynin hiçbir telefonunda ben donma kasma görmedim. Adamlar androidi çok güzel işliyorlar. Ve rakiplerinde daha su altında kullanım özelliği yokken sonyde vardı. En son xz1 kullandım onuda kendim kırdım sonra da zaten sont türkiyeden çekilince alamadık 😔 R.I.P Sony 🥲

• Kesinlikle alırdım. iPhone çöpüne verilen paraya göre fazlasıyla değer.

• Batmakta olan lecia huawei sayesinde biti kanlandı. İyi gaz vermişler adamlara. Sharpa telefon ürettirmiş bir modelinede kendi adını koymuş. Saçma sapan işler

• İşin suyunu çıkardılar iyice. Megapikseller, gigabyte'lar, mah'lar havada uçuşuyor!

• Okudukça doyduk.

• Leica çok iyi bir marka 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.