Şimdi Ara

Leicester City taraftarları | the Foxes (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
17.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gönül Tottenham'ı isterdi ama adamlar hak etti. Seneye bir iki yıldız oyuncu transferiyle şampiyonlar liginde sürpriz yapabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Yarın Chelsea en kötü berabere kalacak, Leicester şampiyonluğunu ilan edecek gençler.
    Herkes rahat olsun.

Bir bildiğimiz var da konuşuyoruz!
  • Claudio Ranieri: "Bu sene hedefimiz ligi ilk 14 sıra içinde bitirmekti. Seneye hedefimiz ilk 10'a girebilmek."

• Leicester City kulübü sahiplerinden Aiyawatt Srivaddhanaprabla; "Futbolcu yetiştirip başka kulüplere satan bir kulüp değiliz. Tüm oyuncularımız takımda kalmak ve yeni başarılar elde etmek için mücadele etmek istiyor. Mahrez, Vardy, Kante, Schmeichel gibi yıldız oyuncularımız kesinlikle satılık değil. Tüm tekliflere kapalıyız. Kadromuzu değiştirmek gibi bir niyetimiz yok. Hiçbir futbolcumuzu satmıyoruz. Menajerimiz Ranieri'nin raporu doğrultusunda istediği mevkiye istediği oyuncuyu alacağız."
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    o işler öyle olmuyo malesef oyuncular gitmek isterse tutamazlar

bkz. bale
    bkz. modric
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

bkz. bale
    bkz. modric

Leicester takımındaki hiçbir oyuncu İngiltere'den başka bir takıma gitmek istemez Adamlar zaten şampiyon, birinci ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Neden ikinci, üçüncü olan ve Avrupa kupalarında olmayan bir takımı tercih etsinler ki? Şehirde efsane gözüyle bakılacak adamlara, seviliyorlar. Ben şampiyon kadronun bozulmayacağını düşünüyorum. Haa diğer liglerdeki, malum büyük takımlar için olay değişir...

Ha ille de biri ayrılacak dersek Vardy, Mahrez, Kante, Schmeichel.. gibi oyunculardan sadece Vardy'nin ayrılabileceğini düşünüyorum. 30 yaşına yaklaşıyor, fabrika işçiliğinden Euro 2016'ya gidecek.. Son bir emekli ikramiyesi vurgunu yapıp bırakayım düşüncesinde olabilir.

• İngilterede arsenali destekliyorum, bu sene ilk devre bittiginde icimde bir umut vardi, onu da beceremedik, sanirim Arsenal sampiyon falan olamaz bu kafayla,tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

quote:

bkz. bale
    bkz. modric

Leicester takımındaki hiçbir oyuncu İngiltere'den başka bir takıma gitmek istemez Adamlar zaten şampiyon, birinci ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Neden ikinci, üçüncü olan ve Avrupa kupalarında olmayan bir takımı tercih etsinler ki? Şehirde efsane gözüyle bakılacak adamlara, seviliyorlar. Ben şampiyon kadronun bozulmayacağını düşünüyorum. Haa diğer liglerdeki, malum büyük takımlar için olay değişir...

Ha ille de biri ayrılacak dersek Vardy, Mahrez, Kante, Schmeichel.. gibi oyunculardan sadece Vardy'nin ayrılabileceğini düşünüyorum. 30 yaşına yaklaşıyor, fabrika işçiliğinden Euro 2016'ya gidecek.. Son bir emekli ikramiyesi vurgunu yapıp bırakayım düşüncesinde olabilir.

Vardy büyük takımda ve tek forvetli sistemde iş yapmaz anca 4-4-2 de fayda sağlar. torres, burak yılmaz gibi forvetler hiçbir zaman tek forvetli sistemde iş yapmadı.

• quote:

quote:

bkz. bale
    bkz. modric

Olaya cok toz pembe bakiyosun hocam o mantikla dortmund tan hic bi oyuncunun bayern e vs. gitmemesi lazimdi ama olay oyle olmuyo

• Jamie Vardy..

Fabrika işçiliğinden EURO 2016'ya..

• Merakla Gary Lineker ın bikini giymesini bekliyoruz efenim.

• Şampiyonlar Ligi'nde birinci torbadan girmeside Leicester için büyük avantaj. 3. ve 4. torbadan çekeceği takımlara bir üst tura çıkma şanslarıda bir hayli yüksek. Tabi bu kadroyu koruyup takviye yaparlarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Merakla Gary Lineker ın bikini giymesini bekliyoruz efenim.

Hacı Naber ya

• quote:

Orijinalden alıntı: artes16

quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Merakla Gary Lineker ın bikini giymesini bekliyoruz efenim.

Hacı Naber ya

Agarcılar heryerde ya :) Eski topraklardansın di mi

• quote:

Claudio Ranieri: "Bu sene hedefimiz ligi ilk 14 sıra içinde bitirmekti. Seneye hedefimiz ilk 10'a girebilmek."

Bu açıklama gerçekse rezalet, ilk 4'ün kalıcı takımlarından olmak istiyoruz de bari 10 ne? Şu açıklama üstüne yıldız futbolcuları neden bu takımda kalmak istesin ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

Claudio Ranieri: "Bu sene hedefimiz ligi ilk 14 sıra içinde bitirmekti. Seneye hedefimiz ilk 10'a girebilmek."

Bu açıklama gerçekse rezalet, ilk 4'ün kalıcı takımlarından olmak istiyoruz de bari 10 ne? Şu açıklama üstüne yıldız futbolcuları neden bu takımda kalmak istesin ki?

Yıldız varmı takımda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şampiyonlar ligini iple çekiyorum beyler. Leicesterin maçları çok iyi geçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

Hocam yani diyor ki; ilk 14'ü hedefledik şampiyon olduk, şimdi ilk 10'u hedefliyoruz ve CL'ye katılıyoruz

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.