Arkadaşlar elimde lenovo G5070 dizüstü bilgisayarım bulunmakta.Bilgisayarım yaklaşık 1 senelik ve satın aldıgımda windows 8.1 single language EM yüklü olarak geldi.Ve ben bilgisayara baştan temiz format atmak için hardiski komple sildim ve Dvd ile format attım.Ama bilgisayarımda bulunan OneKey recovery tuşu çalışmaz oldu ve OEM bölümleri silinmiş oldu.Bilgisayarımı ilk zaman ki haline getirmek istiyorum.Bunun için lenovonin sitesinde windows 8.1 EM format diski satılmakta.Fiyatı ise 22.90 dolar yaklaşık 80 türk lirasına gelmekte.Ama sorun şuki ben onu alacak durumda degilim.Sizden istegim elinde tarif ettigim gibi bilgisayarıma uygun lenovo bilgisayarının yanında gelen yada kendi satın aldıgı Windows 8.1 single language Em (format) diski olan varsa bana bir kopyasını dvd ye yazıp yada internet üzerinden gönderebilecek olan varmı? Kendi ürün anahtarım bulunmakta,bildiginiz üzere format disklerindede ürün anahtarı olmaz içiniz rahat olsun.
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..
Not= Format diski sadece lenovo tarafından verilmiş yada lenovodan alınmış olması gerek.