Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lenco L90 Pikap (33/45 Devir) Satın Al 21 Ekim 2019 22:44 1 1 Lenco L90 Pikap (33/45 Devir) Bir süre önce aldığım ve üst modele geçtiğimden ötürü kullanmadığım pikabımı satmak istiyorum. Tüm aparatları kutusu ve kitapçıkları eksiksizdir. Ben sıfır şeklinde aldım. Şuana kadar 2 senelik mazisi vardır.Sıfır temizlikte diyebilirim. Özenle kullanıldı (Çok az kullanma fırsatım oldu). Toz kapağına varana kadar temizdir. Sadece tek nokta halinde ahşap kasa kısmında iz vardır.Sıfırı en uygun 2100TL dir. Elden satmayı düşünüyorum. İstanbul içinde, bahçelievler civarında görerek alabilirsiniz.Fiyat: 1250TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Takaslık veya Satılık iPhone 13 Pro Max 128GB (Kapalı Kutu Turkcell Cihazı) Lenovo G510 Lenco L90 Pikap (33/45 Devir) Ozaki O!coat Slim-Y iPad Air Kılıf ve Standı (Kırmızı)