Şimdi Ara

Lenova G710

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşı bir laptop almayı planlıyor markası da verdiğim linkte mevcut.Merak ettiğim şey ise bu pc nin ekran kartı ilerleyen zamanlarda değiştirilebiliyor mu ? Birde 2.2 ghz diyor işlemcisi için bu çok mu düşük ? bir arkadaşım benim çok eski bilgisayarımın bile işlemcisi 2.8 demişti bilgim olmadığı için bu konularda uzmanından bilgi almak istiyorum umarım bana yardım edersiniz şimdiden teşekkürler..

http://www.vatanbilgisayar.com/g710-notebook-core-i7-4702mq-22ghz-8gb-500sshd-173-2gb--w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler

• Ekran kartını değişemezsiniz,anakarta entegre işlemci değişebilir.Arkadaşınızın bilgisayarı hız olarak iyi olabilir muhtemelen çift çekirdek işlemci hızları yüksek olabilir,iş hızda bitmiyor mimari çok önemli çekirdek sayıları,Örnek vermek gerekirse imzamdaki makineye bakın işlemci hızım 2.67 turbotla 3.2 olur i5 işlemci günümüzde i5 işlemci olup hızları daha düşük olan işlemciler performans ve program olarak beni gelebiliyor her şey hızda bitmiyor.İşlemciniz i7 7402qm işlemci 4 gerçek 4 sanal çekirdekten oluşur bu işlemcinin yanında sizin arkadaşın işlemcisinin lafı edilmez bu konularda bilgisiz belli.Oyun oynuyorsanız bu konuda sizde gt720m ekran kartı var heralde 17'' 1600x900 gibibir çözünürlülükte çokta bir şey beklemyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Ekran kartını değişemezsiniz,anakarta entegre işlemci değişebilir.Arkadaşınızın bilgisayarı hız olarak iyi olabilir muhtemelen çift çekirdek işlemci hızları yüksek olabilir,iş hızda bitmiyor mimari çok önemli çekirdek sayıları,Örnek vermek gerekirse imzamdaki makineye bakın işlemci hızım 2.67 turbotla 3.2 olur i5 işlemci günümüzde i5 işlemci olup hızları daha düşük olan işlemciler performans ve program olarak beni gelebiliyor her şey hızda bitmiyor.İşlemciniz i7 7402qm işlemci 4 gerçek 4 sanal çekirdekten oluşur bu işlemcinin yanında sizin arkadaşın işlemcisinin lafı edilmez bu konularda bilgisiz belli.Oyun oynuyorsanız bu konuda sizde gt720m ekran kartı var heralde 17'' 1600x900 gibibir çözünürlülükte çokta bir şey beklemyin.

Bu bilgisayar parasını haketmiyor mu yani? Ben öncelik olarak oyun amaçlı alacağım

• Açıklamda söyledim oyun konusunda zayıf kalır.Tatmin edici bir performans söz konusu olmaz heleki bu çözünürlülükte ayarları kısmak gerek ekran çözünürlülüğü başta olmak üzere.
  • İşlemci olarak mükemmel ama ekran kartı çok düşük.
  • Arkadaslar selam, vatanda bu modelin indirimi var bu aralar. Ben bilgisayari oyun amacli kullanan biri degilim. Isim geregi simulasyon amacli matlab ve c++ yogun kullaniyorum, onun disinda film, muzik, internet ve ofis ihtiyaclarim var. Ne dusunuyorsunuz bu konuda ? Ben yeterli buldum ozellikleri fakat forumda fazla tartisilmamis :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS X550VX BATARYA
    8 yıl önce açıldı
    Lenovo N500 Ekran Çatladı
    14 yıl önce açıldı
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam size göre geniş ekranda rahat çalışırsınız,donanım olarakta size yeterli olur.
  • ben de öyle düşünüyordum hocam. teşekkürler yorumunuz için.
  • arkadaşlar selam,

doların düşüşüyle birlikte şu an %30 indirimle vatanda 1800TL'ye alınabiliyor cihaz. beklemede olanlar için iyi bir fiyat.
  • z510 daha iyi bir tercih olabilirdi
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Z510 ekran karti disinda bir artisi var mi sizce? Oyun tutkunu birisi degilim. Multimedia, internet, simulasyon, programlama, ofis ihtiyaclarim icin kullanacagim. Ekranin goruntu kalitesi de onemli benim icin. 15.6" te 1366x768 ile 17.3 te 1600x900 6ppi fark ediyor. G710 un ihtiyaclarimi daha iyi karsiladigini dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.