Şimdi Ara

Lenovo Z500 Touchpad Soyuldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lenovo z500 notebookumun touchpadi soyuluyordu üzerinde sanırım kaplama gibi birşey yapmışlar,çukur gibi olmuştu rahat kullanamıyordum sonra bende tırnaklarımla tamamen kaplamayı soydum.Ama bu seferde touchpadin kayganlığı gitti hiç kullanamıyorum touchpadi.Ne yapacağım?Notebookun garantiside gitti.Bu soruna nasıl çözüm bulurum?Teşekkürler.

• z500 bende de var belliki ben mouse la kullandığımdan soyulmamış. bu karbonfiber kaplama yapılsa okurmu acaba?
  • İşi bilen birisine boyattır sıkıntı olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

İşi bilen birisine boyattır sıkıntı olmaz..

Nasıl?Ne tür bir boya?Sıkıntı çıkmasın?Dokunmatiği gitmesin?Karbonfiber kaplama nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denopan123

quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

İşi bilen birisine boyattır sıkıntı olmaz..

Nasıl?Ne tür bir boya?Sıkıntı çıkmasın?Dokunmatiği gitmesin?Karbonfiber kaplama nasıl oluyor?

Sprey boya iş görür ama işi bilen birisine boyattır kendin yapamassın tahminimce . Bir şki cihaz vardı bizde boyattık oldu ama bir süre sonra yine deforme oldu kalktı..
  • Karbon fiber kaplama daha mantıklı gibi duruyor ama nerede satın alabilirim?bir de nasıl?Kaygan birşey mi?Dayanaklı mı bir de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Karbon fiber kaplama daha mantıklı gibi duruyor ama nerede satın alabilirim?bir de nasıl?Kaygan birşey mi?Dayanaklı mı bir de?

Oto yedek parçacılarda aksesuarcılarda..Yalnız hassaslığı kaybolabilir touchpadin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo N500 Ekran Çatladı
    14 yıl önce açıldı
    Lenovo Y700 Jack Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    O zaman ne yapacağım ya?En iyi yöntem nedir?Touchpadler için üretilmiş kaplama tarzı ürünler yokmudur?
  • quote:

O zaman ne yapacağım ya?En iyi yöntem nedir?Touchpadler için üretilmiş kaplama tarzı ürünler yokmudur?

Ben boyatmıştım hassaslığı iyiydi bi kaplama dene baktın olmadı sökersin sonra boyayı dene..Kaplama sökülüyor el kadar birşey alsan yeter.. Baktın olmadı git boyattır yalnız o boyada bir süre sonra deforme oluyor sen kaplama dene baktın olmadı boyat.. O kaplamayı esnaf kafasına göre fiyatlandırıyor bir yere tıkılma.. Başıma geldi çünkü..
  • en iyi yöntem üst kasa almandır
  • Bende de z500 var. Nasıl basardin bunu ilginç

• Aklıma yeni bir fikir geldi.Bu araba cam filmlerini touchpada yapıştırsak iyi olurmu?kayganlık artarmi?

• O araba filminin kalitesine bağlı bazı filmler tutkal gibi oluyor . Karbon fiber sticker lar oluyor onlardan yapıştır bence güzel görünüm katıyor . Hassaslığı gider diye şüpheleniyorsan şunu dene bir adet kağıt al onu touchpad üstüne koyup dene bakalım hassaslığı azalıyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.