Şimdi Ara

Lenovo Y700 Jack Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. Son birkaç haftadır pcyi açtıktan sonra jack'a kulaklık takıp müzik dinliyorum. Kulaklığı çıkarttıktan sonra tekrar taktığımda kulaklığa ses gelmiyor.(Kulaklığı çıkarınca hopörlörden ses alabiliyorum. Yani geçiş konusunda bir sıkıntı yok.) Sonrasında pcyi uyku moduna alıp, uyku modundan çıkardığımda veya yeniden başlattığımda tekrardan jacktan ses alabiliyorum. Başka kulaklıklarla da denedim. Aynı problemi yaşıyorum. Sorunun donanımsal olduğunu zannetmiyorum ancak yine de bir sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

• y_ahmet Y kullanıcısına yanıt
    Ses sürücülerini tekrar kurup deneyin, geçişte problem olmaması sorunun daha çok yazılımsal olduğu
    kanısı uyandırdı bende.
  • Bilgisayardan genel olarak memnunum herhangi bir kronik problemle karşılaşmadım şu son 2 haftadır karşılaştığım jack problemi hariç. Açıkçası oyun oynamıyorum, mimarlık öğrencisiyim. Cad ve 3d modelleme programları için kullanıyorum. Genel olarak da performansımdan memnunum diyebilirim
  • yazılımsal sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Bilgisayardan genel olarak memnunum herhangi bir kronik problemle karşılaşmadım şu son 2 haftadır karşılaştığım jack problemi hariç. Açıkçası oyun oynamıyorum, mimarlık öğrencisiyim. Cad ve 3d modelleme programları için kullanıyorum. Genel olarak da performansımdan memnunum diyebilirim

Hocam laptopu nerden kaç liraya aldınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • diklato kullanıcısına yanıt
    Ebrardan 4300'e aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • y_ahmet Y kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak kullanıcı deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Memnun musunuz? Aldığınıza pişman mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diklato kullanıcısına yanıt
    Genel olarak memnunum. İlk defa ssdli bir pc kullanıyorum o yüzden daha önce kullandığım pclere göre bayaa bir hızlı gibi geliyor bana. Genellikle oyun için tercih edilen bir pc fakat ben oyun deneyimlemedim. O yüzden o açıdan merak ediyorsanız yanıtlayabileceğim bir konu değil. Soğutmasından memnunum hiç rahatsız edecek seviyeye gelmedi bugüne kadar. Ekrandan da genel olarak memnunum renkleri çok iyi verdiğini düşünüyorum ayrıca ips panel olması hoş olmuş. Ekran biraz daha mat olabilirdi sadece o konuda bir şey söyleyebilirim. Hopörlörü jbl marka yani ses kalitesi olarak tatmin edecektir. Daha önce kullandığım Samsung marka laptopumda da jbl marka hopörlör vardı, onun ses seviyesi sanki daha yüksek gibiydi ama bu da gayet kullananı üzmeyecektir diye düşünüyorum. CD sürücüsünün olmaması bence iyi olmuş pcyi inceltmiş bu açıdan da başarılı buluyorum. Boyut anlamında diğer 15' laptoplara göre daha büyük ve uzun, bu bazı çantalar açısından sıkıntı yaratabilir. Ben genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar. aynı problemi ben de yaşamaya başladım. herhangi bir çözüm bulabildiniz mi siz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalaska1

merhabalar. aynı problemi ben de yaşamaya başladım. herhangi bir çözüm bulabildiniz mi siz ?

format
  • BIOS update yap. Olmazsa OKR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.