Şimdi Ara

Lenova İdeapad Y560 Kullanip Hic Bir Problemim Yok Diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Yaklasik Bir Haftadir Bu Bilgisayari Kullaniyorum Ekran Problemi Var Diyenler Oldu Cok Ses Cikariyor Diyenler Oldu Mavi Ekran Hatasi Aliyorum Diyenler Oldu Benim Hic Bir Problemim Yok. Hdd Bölemiyorum Diyenler Vardi Ben Windows'un Kendi Programiyla Böldüm Hic Bir Problem Yasamadim Ses Sorunu Yok Ekranimda Sorun Yok Benden Baska Problemsiz Olarak Kullananlar Varmi Acaba Merak Ediyorum Dogrusu..

• hocam bende 8gb olanı almayı DÜŞÜNÜYORUM memnunsun sanırım
  • 4 gblık modelinden aldım hiçbir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.Sadece ilk gün açtığımda fan sesi fazla geliyordu ve yandan çok sıcak hava üfürüyordu ama fan sesi 5 dk sonra kesildi ve çok sessiz kullanmaya devam ettim.Yaklaşık 4 saat kadar kullandım,film,oyun,müzik vs... test amaçlı kapattığımda hiçte sıcak değildi.Gerçekten fiyatına göre en iyisi bence
  • arkadaşlar cihazı 2 haftadır kullanıyorum forumları aynı şekilde ortalama 1 aydır takip ediyorum cihazla alakalı yazılan olumsuzlukların hiçbirini yaşamadım çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seramoni1

arkadaşlar cihazı 2 haftadır kullanıyorum forumları aynı şekilde ortalama 1 aydır takip ediyorum cihazla alakalı yazılan olumsuzlukların hiçbirini yaşamadım çok memnunum.

8gb olanımı tavsiye ediyorsunuz 4gb olanımı arkadaşlar 8gb alırsam istanbulbilişimden alıcam ama stokta kalmamış mecburen 4gb olanı alıcam biş fark edermi oyunlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa09cu

quote:

arkadaşlar cihazı 2 haftadır kullanıyorum forumları aynı şekilde ortalama 1 aydır takip ediyorum cihazla alakalı yazılan olumsuzlukların hiçbirini yaşamadım çok memnunum.

8gb olanımı tavsiye ediyorsunuz 4gb olanımı arkadaşlar 8gb alırsam istanbulbilişimden alıcam ama stokta kalmamış mecburen 4gb olanı alıcam biş fark edermi oyunlarda

vatanda 8gblık model var
  • 4gb olandan bahsediyorum.zaten aralarında kaale alınabilecek bi ram farkı var o farkta 500tl edecek kadar bi fark olduğunu zannetmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    Acer mi Lenovo mu ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • varda pahalı istanbulbilişimde 2.000tl idi bitmiş o yüzden teknosadan alcam İNŞALLAH bana uzun vadeli bölmesi lazım teknosa 20ye bölüyor mesela
  • 4gb lıgı war 2 haftadır daha hıc bı sorunlakarsılasmadık nazar degmesın :)
  • quote:

quote:

4gb ram ve 140 gb HDD için o 300-400 lira fark ödeme boşuna,4gblık model her türlü yeter sana,paran cebinde kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeC-J

quote:

quote:

4gb ram ve 140 gb HDD için o 300-400 lira fark ödeme boşuna,4gblık model her türlü yeter sana,paran cebinde kalsın.

anladım hdd için değilde ram için alcaktım 2 adet 4 gb ram ne kadar ?

• Evet Arkadasim 8gb modeli kullaniyorum vatandan aldim memnunum herkeze öneriyorum..
    quote:

hocam bende 8gb olanı almayı DÜŞÜNÜYORUM memnunsun sanırım
  • nazar deycek hajılar kapatın su konuyu
  • sonuç olarak güzel notebook fiyatına göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.