Ihtiyaci olan kacirmasin uzun zamandir laptop almak istiyordum ben aldim. Hayirlisi olsun bakalim. Iyi kotu yorum yapabilirseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ihtiyaci olan kacirmasin uzun zamandir laptop almak istiyordum ben aldim. Hayirlisi olsun bakalim. Iyi kotu yorum yapabilirseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam daha ucuzu var mi ? Ben en son bu laptopu 7800 tl gibi gormustum. Tekrar o seviyelere gelmesi cok zor acelesi olan kacirmasin. Satici da hepsiburada < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
arkadaşıma i5 ve 1650 modelini almıştık. kasa kalitesi gayet iyi sıkıntı yok. fiyatı da sıcak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenovo'dur o. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 25 Mayıs 2021; 1:31:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam Acer nitro daha iyi sanırım, oyunlarla hiç ilgim yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
alınmaz net |
Alınmaz diyen arkadaşlar neye göre diyor merak ettim. Nesi eksik? ya da bu rakama daha iyi ne var? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben aldım hocam. Hatta dün geldi vakit bulup açamadım kutusunu. Bence bu fiyata şuanki kurla çok başarılı.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu başlığı düzelt bir zahmet! |
8700 e aldığın işlemciye bak bu işlemciye 1660 satarlar mı :D bedava resmen şuan dolar böyleyken |