Şimdi Ara

Lenova Y530 önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    45 gün önce teknosadan ACER 5930g laptop almıştım ve arızalı çıktığı için ( büyük uğraşlar sonucu ve 40 gün sonunda Servisten değişim raporu almayı başardım.) para iadesi alacağım. Lenova Y530 araştırdığım ürünlerden biri. Kullanan arkadaşlar notebooklarından memnunlarmı. Özellikle ekran kartı nasıl 9500 G'nin oyunlardaki performansı nasıl. Bilgisayarın ısınma problemii var mı? Y530 kullanıcıları beni aydınlatırsa çok memnun olurum. Servis problemi nasıl. ACER servisiyle çok uğraştım özelikle de dekare ile bilgisayarda problem yoktur diye geri gönderdiler başka serviten değişim raporu aldım gerisini siz düşünün. Seris çok öenmli

• Çok iyi aletlerdir ama ekran kartı biraz kötü bir modeldir.İmkanınız varsa en az 9600m gt'li bir model almanızı öneririm...
  • Eğer çok fazla oyun hastası değilseniz lenovo'yu önerebilirim ekran kartı biraz düşük bende bundan alacaktım ama ekran kartı içime sinmedi vazgeçtim..
    Servisi ise bir yerde okumuştum mesela bilgisayarda bir arıza çıktı servise gitmesi gerekiyor hemen müşteri hizmetlerini arayıp bulunduğunuz adresi veriyorsunuz ve kapınıza gelip alıp gidiyorlar sizin gitmenize hiç gerek yokmuş.Galiba bu forumda okumuştum bu hizmeti,
    böyle bir hizmetleri varmış zaten eğer böyle bir hizmeti olan servisin kalitesi nasıldır siz düşünün artık ve arkasından kocaman bilgisayar şirketi IBM var hiç çekinmeden alın.
    Isınma konusunda hiç sıkıntınız olmasın gayet iyi soğutma sistemi varmış kimse ısınmadan şikayetçi değil.
    Ama oyun oynayacaksanız 9600m gt'li modellere bakmanızı tavsiye ederim...
  • Güzel ürün. Yalnız ekranı test ettir. Bazılarında ölü piksel olabiliyor.
  • ekranda piksel olup olmadığını nasıl anlarız programı varmı?
    Peki satıcı ölü piksel kontrolüne izin verir mi?
    Önce bilgisayarı kurmak gerekmiyor mu?
    Mağazada bilgisayarın kutusunu açıp ,eksik olup olmadığını kontrol edip gönderiyorlar.Bilgisayarı kuran mağaza var mı?
    Bildiğim kadarı ile 5 piksele kadar garanti dışı sayııyor.
  • Alacağın mağazaya göre değişiyor. Kurulumu zaten 10 dklık iş. Recoveryden açıyorlar. Programa gerek yok. Eğer mağazadan alırsan görevliye durumu izah edebilirsin.
  • 10 dakikaise güzel
    Çünkü ACER 30 dakika da kuramamıştım. Recovery DVDler ile 1 saati geçmişti. Lenovanın yeni modelellerinin geleceği söyleniyor. ABD de Ocak gibi piyasaya çıktı. Sony benzeri Aletler. Acaba Y 530 ların fiyaı düşermi? beklesem mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lapotpa göre değişir recovery. Tabi 30 dkyıda geçmez. Dolar dün 1,82 idi. Bugün 1.77, İstersen biraz daha bekle.
  • reklamlarda 1.39 sabitledik yazıyordu
    Gerçi Gold %20 indirimli satış yapıyor
    Yen i modellei geleceğinde elindeki stokları bitirmek istiyor gibime geliyor firma
  • Lenova kullanıyorum ama pek tavsiye etmem
  • yarkanavci hangi model lenova kullanıyorsunuz neden tavsiye etmediğinizi acıklarmısınız ?
  • Geçen hafta Lenova Y 530 modelini aldım. İnşallah hayırlı olur.
    Neden almayın dediğinizi bilmek isterdim ama herkes her model için farklı söylüyor. Önceden Acerı denedim şimdi lenovada sıra . şimdilik memnunum ileride problem çıkarmı bilmiyorum.
  • Y serisi mükemmel kullanmaya başlayınca farkedeceksiniz. hayırlı olsun
  • iyi bir seçim yapmısssın makinanın en çok beğendiğim kısmı sesinin çok iyi olması çok az ısınması(gayet normal) birde pil koruma sistemi ile pil 2 yıl garantilli. çok firma pile garanti vermez ve aynı sekilde aletlerde pil koruması yoktur.pil koruması nedir dersenizde pili cıkartmadan sonsuza kadar fiş üzerinde kullanabilmek oluyo:)
  • Hayırlı uğurlu olsun, inşallah ekran kartı konusunda bir sıkıntın olmaz vallahi bu aletin ekran kartı 9600m gt olsa bu 15 tatilde sipariş veriyordum ama gelgelelim yapmamışlar...
    Sağlık olsun...
  • Orhan teşekkürler,
    Şuan için memnunun. ses sistemi gerçekten iyi acerda 5.1 vardı ama ses kalitesi olarak ondan daha iyi. kamerası çok iyi değil. acerınki daha iyi idi. kasa daha sağlam görünüyor. aslında ekran kartının 9600 gt olmasını isterdim ama 9500 M G. en kısa zamanda iyi bir oyun alıp bilgisayarın oyun performansını değerlendirmek istiyorum.
    açıkçası bilgisayar alacak arkadaşlara lenovayı özellikle Y serisini öneririm. Piyasada donanımı iyi olan, kaliteli ve fiyatı nispeten uygun notebook bulmak çok zor. donanımı iyi oluyor fiyatı çok yüksek, donanım/ performansı iyi oluyor kaliteli olmuyor.
    Lenova kullanıcıları pek oyun oynamıyor galiba hiç şu oyunu şy framede oynadım diyengörmedim. ciddi arkadaşlar hepsi...

• quote:

Orjinalden alıntı: cuneyt1978

Orhan teşekkürler,
    Şuan için memnunun. ses sistemi gerçekten iyi acerda 5.1 vardı ama ses kalitesi olarak ondan daha iyi. kamerası çok iyi değil. acerınki daha iyi idi. kasa daha sağlam görünüyor. aslında ekran kartının 9600 gt olmasını isterdim ama 9500 M G. en kısa zamanda iyi bir oyun alıp bilgisayarın oyun performansını değerlendirmek istiyorum.
    açıkçası bilgisayar alacak arkadaşlara lenovayı özellikle Y serisini öneririm. Piyasada donanımı iyi olan, kaliteli ve fiyatı nispeten uygun notebook bulmak çok zor. donanımı iyi oluyor fiyatı çok yüksek, donanım/ performansı iyi oluyor kaliteli olmuyor.
    Lenova kullanıcıları pek oyun oynamıyor galiba hiç şu oyunu şy framede oynadım diyengörmedim. ciddi arkadaşlar hepsi...

Oyun incelemeni bekilyoruz..

• Dün ilk defa uzun zamandan sonra oyun oynama fırsatım oldu. COD 5'i kurdum bilgisayara. Oyunun bilgisayarı zorladığını düşünmüyorum ama beni zorladığı kesin. müthiş bir oyun yapmışlar. Oyun sitelerine baktım. oyun için 256 MB ekran kartı yeterli deniliyordu. Belki bu yüzden çok rahat oynanıyordu oyun. ama kaç framede oynatıyor onu bilmiyorum. GTA sananderası kuracaktım arkadaşımdan almıştım. norton iki tane trojan buldu bende kurmayı iptal ettim. Crysis ve GTA 4 bulamadığım için deneme fırsatım olmadı. Aslında bunları bulup denemek gerekiyor bilgisayarın gerçek performansını öğrennmek için. 2 saatlik oyun sonunda CPU sıcaklık değerleri 56 derece idi bence fena değil. Bu frame olayını nasıl öğreniyoruz. oyunu kaç framede oynattığını.

• quote:

Orjinalden alıntı: cuneyt1978

Dün ilk defa uzun zamandan sonra oyun oynama fırsatım oldu. COD 5'i kurdum bilgisayara. Oyunun bilgisayarı zorladığını düşünmüyorum ama beni zorladığı kesin. müthiş bir oyun yapmışlar. Oyun sitelerine baktım. oyun için 256 MB ekran kartı yeterli deniliyordu. Belki bu yüzden çok rahat oynanıyordu oyun. ama kaç framede oynatıyor onu bilmiyorum. GTA sananderası kuracaktım arkadaşımdan almıştım. norton iki tane trojan buldu bende kurmayı iptal ettim. Crysis ve GTA 4 bulamadığım için deneme fırsatım olmadı. Aslında bunları bulup denemek gerekiyor bilgisayarın gerçek performansını öğrennmek için. 2 saatlik oyun sonunda CPU sıcaklık değerleri 56 derece idi bence fena değil. Bu frame olayını nasıl öğreniyoruz. oyunu kaç framede oynattığını.

Eğer 2 saat sonra derece 56 ise gerçekten gayet iyi ama birde gta4'te bak o zaman derece çok daha yükselecektir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.