Şimdi Ara

Lenova Z500 mü Samsung NP550P5C-S04TR mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir notebook alacağım oyun ve film ağırlıklı olarak kullanacağım yardım ederseniz sevinirim başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.

• ASUS X550VC-XO016D Notebook Bu bence
  • Hocam i7'li bir model mi düşünüyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i7 i5 in notebookta çok fark ettireceğini düşünmüyorum ama bir yanım i7 diye bağırıyor
  • Hocam bütçeni belirtsen daha faydalı olur. Bir de film izleyeceğin için full hd olmasını ister misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 - 2000 civarı vatanda %30 indirim var bugün halledeyim dedim bu işi ilgin için teşekkürler hocam bu arada
  • madem vatandasın şuandada almaya kararlısın :)http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-374970-z500-notebook-core-i5-260ghz-8gb-1tb-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=66459

şunu öneririm yalnız adama sor gt740m 64 bitmi 128bitmi 128 bitse bunu al uzun süre seni idare eder 64 bitse alma bekle birazdaha indirime girer illaki biyerde aciliyeti yoksa tabi

2binlira bi laptop için verilmez bence çünkü oyun için alınmaz laptop ısınma sorunu filan şarjı hemen biter tabi bu benim görüşüm oyun için masaüstü yada konsollar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yurda masaüstü kurulmaz be hocam :D
  • :)) haklısın hangi okul ? lenovonun z 500 serisi demişssinde onun birsürü modeli var hocam Samsung NP550P5C-S04TR bu laptop fazla iyide şuanda stokta gözükmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.