Bildirim
Lenova Z500 mü Samsung NP550P5C-S04TR mi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ASUS X550VC-XO016D Notebook Bu bence -
Hocam i7'li bir model mi düşünüyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i7 i5 in notebookta çok fark ettireceğini düşünmüyorum ama bir yanım i7 diye bağırıyor -
Hocam bütçeni belirtsen daha faydalı olur. Bir de film izleyeceğin için full hd olmasını ister misin?
1500 - 2000 civarı vatanda %30 indirim var bugün halledeyim dedim bu işi ilgin için teşekkürler hocam bu arada -
madem vatandasın şuandada almaya kararlısın :)http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-374970-z500-notebook-core-i5-260ghz-8gb-1tb-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=66459
şunu öneririm yalnız adama sor gt740m 64 bitmi 128bitmi 128 bitse bunu al uzun süre seni idare eder64 bitse alma bekle birazdaha indirime girer illaki biyerde aciliyeti yoksa tabi
2binlira bi laptop için verilmez bence çünkü oyun için alınmaz laptop ısınma sorunu filan şarjı hemen biter tabi bu benim görüşüm
oyun için masaüstü yada konsollar
-
yurda masaüstü kurulmaz be hocam :D -
http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z500-59-367617-core-i7-3632-220-ghz-6-gb-1-tb-2-gb-vga-156-freedos-pmu253572?ref=akakce&v=1.89.6
:)) haklısın hangi okul ? lenovonun z 500 serisi demişssinde onun birsürü modeli var hocam Samsung NP550P5C-S04TR bu laptop fazla iyide şuanda stokta gözükmüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X