Bugün y510p alacağım sizce almalımıyım touchpadi olsun ısınması olsun çok şikayeti var ama kasasınada dandik diyorlarmış sizce alınırmı şimdiden teşekkürler
ben de alacaktım ama kullanan arkadaşların yorumlarına bakınca vazgeçtim muhtemelen asus n550jv alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: samuel25
ben de alacaktım ama kullanan arkadaşların yorumlarına bakınca vazgeçtim muhtemelen asus n550jv alıcam
neden vazgeçtiniz ki hocam hötü olduüu kadar daha çok iyi yorumlarıda var arkadaşlarınızın yorumlarını yazarsanız bilgi sahibi olabiliriz
peki lenovo ürünü çift ekran kartı kullanıyor gt7500 gösterdiğiniz asusda öyle fakat birinde sli olması biraz daha lenovoya kaydırmıyor mu hiç
Olay sadece ekran kartı değil.. kasa kalitesi ve ısınma olayı Asusda daha iyi.. lenovoda %8 riskin varsa asus da %0,5 gibi düşün.. performanslar arasında uçurum yok. kişisel tercihim asus olurdu.
sadece ekran kartı performansına bakıyosan MSI al.. i5 ama oyun performansı da bunda iyi;
peki lenovo ürünü çift ekran kartı kullanıyor gt7500 gösterdiğiniz asusda öyle fakat birinde sli olması biraz daha lenovoya kaydırmıyor mu hiç
Olay sadece ekran kartı değil.. kasa kalitesi ve ısınma olayı Asusda daha iyi.. lenovoda %8 riskin varsa asus da %0,5 gibi düşün.. performanslar arasında uçurum yok. kişisel tercihim asus olurdu.
sadece ekran kartı performansına bakıyosan MSI al.. i5 ama oyun performansı da bunda iyi;
yok hocam olay sadece ekran kartı değil ama şöyle bir durum var bir arkadaşta vardı bu bilgisayar BF4 Crisis 3 gibi oyunları ultrada kasmadan çalıştırıyor diyor fakat ısınan yer sadece ultrabay ile taktığımız 2.ekran kartı cpu 55 60ı geçmiyor ayrıca bazı konularda sli destekli oyunların 2x gt750m slinin gtx 665i geçtiğini söylüyorlar ama ben çok beğendim açıkçası msi marka laptopları teşekkür ederim
haftalardır başta y510p sli olmak üzere araştıyorum,dediğin gibi sli oyunlarda fark yaratıyor,benim de amacım oyun oynamak.ama o kadar parayı verip de o yazılan sorunlarla karşılaşmak istemiyorum açıkcası.asus daha garanti geliyor bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme