Lenovo 300 wireless compact mouse u laptop görüyor ancak çalışmıyor
-
-
Aradan uzun bir sure gecmis ben de yazayim. bu mouse bende de vardi herhade a101'den aldiniz. eski laptopumda usb sorunsuz calismaktadir dedigi halde imlec hareket etmiyordu. o siralar su an kullandigim laptopumla kullaniyordum. 2 3 hafta sorunsuz kullandim sonra kopmalar basladi. usb'yi cikarip takmak zournda kaliyordum. su anda mouse bakiyordum zaten o mouse'dan umidi kestim de belki birileri biliyorsa ileride bu sorunla karsilasabilecek arkadaslar icin cevap yazarsa guzel olur bence.
hatta ailemi ziyarete gidince ben de bakarim eski fareme belki duzeltebilirim
-
Aynı Mouse benim elime geldi şuan ve aynı problem var. Alıcısını takıyorum bilgisayar görüyor fakat mouse çalışmıyor. Sebebini araştırırken gördüm. Çözüm önerisi olan olabilir diye konuyu tekrar hortlatmış olalım.
-
LENOVO L300 model optik mausum ile takılma sorunu yaşıyorum. sevdiğim bir maus belki sorunun çözümü vardır diye denk geldiğim mesajlara bende katılayım dedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X