Şimdi Ara

Lenovo 300 wireless compact mouse u laptop görüyor ancak çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

lenovo marka kablosuz mouse kullanıyorum. birkaç gün önce bir anda çalışmamaya başladı. bilgisayarda görünüyor ancak çalışmıyor ne yapabilirim?

buseztrk bu mesajı paylaştı
  • Aradan uzun bir sure gecmis ben de yazayim. bu mouse bende de vardi herhade a101'den aldiniz. eski laptopumda usb sorunsuz calismaktadir dedigi halde imlec hareket etmiyordu. o siralar su an kullandigim laptopumla kullaniyordum. 2 3 hafta sorunsuz kullandim sonra kopmalar basladi. usb'yi cikarip takmak zournda kaliyordum. su anda mouse bakiyordum zaten o mouse'dan umidi kestim de belki birileri biliyorsa ileride bu sorunla karsilasabilecek arkadaslar icin cevap yazarsa guzel olur bence.

hatta ailemi ziyarete gidince ben de bakarim eski fareme belki duzeltebilirim

• Aynı Mouse benim elime geldi şuan ve aynı problem var. Alıcısını takıyorum bilgisayar görüyor fakat mouse çalışmıyor. Sebebini araştırırken gördüm. Çözüm önerisi olan olabilir diye konuyu tekrar hortlatmış olalım.

• LENOVO L300 model optik mausum ile takılma sorunu yaşıyorum. sevdiğim bir maus belki sorunun çözümü vardır diye denk geldiğim mesajlara bende katılayım dedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.