Selamlar, 1tb western union harici harddiskim var içerisinde sadece arşivlediğim fotoğraflar ve klasörler var içinde takribi 100 taneye yakın veya biraz üstü klasör var mesela yıl yıl 2019, 2020, 2021 hepsi ayrı ayrı çekilenleri arşivliyordum. 2022 klasörünün içine geçen hafta bir kaç fotoğraf yükledim. Şimdi koca harddiskte bir tek o klasör açılmıyor chkdsk r denedim, f denedim, attrib denedim ama olmadı. Bunu nasıl çözebileceğime dair fikri olan var mı önemli bir durum.
Arkadaşlar evet kabul ediyorum yaşlandım geride kaldım ama yine de öğrenmemek ayıp diyerekten şu pagespeed sayfasının verdiği hata uyarılarında çözümleyemediğim bazı şeyler var.
Bu konuda bilgisi, fikri olan arkadaşlardan destek rica ediyorum:
Kaynaklar, sayfanızda ilk boyamayı engelliyor. Kritik JS/CSS'yi satır içinde yayınlama ve kritik olmayan tüm JS/stilleri erteleme seçeneğini değerlendirin. Oluşturmaları engelleyen kaynaklardan nasıl kaçınacağınızı öğrenin.FCPLCP
Diye bir uyarı var ve ben burada nasıl bir yol izleyeceğimi tam olarak anlayamadım.
nihavendorganizasyon.com 1. Taraf13,5 KiB1.260 msn/css/zerogrid.css(www.nihavendorganizasyon.com)
1,2 KiB
250 msn
/css/style.css(www.nihavendorganizasyon.com)
5,3 KiB
250 msn
/css/slide.css(www.nihavendorganizasyon.com)
1,2 KiB
250 msn
/css/menu.css(www.nihavendorganizasyon.com)
1,4 KiB
250 msn
…css/font-awesome.min.css(www.nihavendorganizasyon.com)
4,3 KiB
250 msn
Buna benzer başka uyarılar da var. Ekran görüntüsü alıyor ve bunu da paylaşıyorum.
Nedir bu çerez meselesi?
Arkadaşlar cümleten selamlar.
Hani bazı sitelere girdiğinizde 'Tüm Çerezleri Kabul Et' veya reddet çerez politikaları, çerezleri yönetme gibi bir uyarı çıkıyor. Nedir bu çerez meselesi? Mesela kendi web sitelerime bu modülü eklememin bana avantajı, dezavantajı veya başka sitelerde çerezleri kabul ettiğimizde bize neler oluyor sorusunun cevabını bilen birilerinden bizleri aydınlatmasını rica ediyorum.
Bu arada şuan sol altta "Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz. DH' ye girerek kullanım izni vermiş sayılırsınız.
Anladım / Veri Politikamız"
Şeklinde bir açılır pop-up duruyor.
Haydi abi biriniz lütfen anlatsın ben tıkandım.
Bilgisayarda MP3 açtığımda kasma problemi!
|
|
|
2017-2018 Düğün Sezonu İçin Kampanya!
|
Samsung Galaxy Grand Prime Plus hafıza problemi
|
Samsung Galaxy Grand Prime Plus hafıza problemi
|
CSS menü ayarı
Meslek: Müzisyen
İlgi Alanları: Müzik,İnternet
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 207
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 12.638 (Bu ay: 169)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama