Şimdi Ara

Bilgisayarda MP3 açtığımda kasma problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ciddi bir problem yaşıyorum ve canımı çok sıkıyor. Bilgisayarım günümüzün şartlarında iyi bir özelliğe sahip detaylarını aşağıya yazıyorum. Tek sorunum şu mp3 açtığımda windows media player ile ilk anlarda kasma yaşıyor ve takılıyormuş gibi. Ve ben müzikle uğraşan birisiyim çözemiyorum problemi.

Winamp kurdum hani wmp belki sıkıntılıdır diye ama değişmedi. Sorunun ses kartı ile alakalı da olabileceğini düşünüyorum ama sesle ilgili kullandığım diğer programlarda bu sorunu yaşamıyorum.

Bilgisayarımın özellikleri;

AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40/3.90GHz AM4 işlemci
    MSI B450M DDR4 soğutuculu CL15 x 2 (16GB) Ram
    Asus Strix-GTX1660TI-o6G Gamming 6gb 192bit GDDR6 Ekran kartı
    Samsung 3500 - 3300 MB/s 256gb SSD
    Ayrıca 1TB 64MB 7200 SATA3 harddisk
    M-audio M-track 2x2 harici ses kartım

Fikri olanlar bir çözüm tavsiye ederlerse çok memnun olurum.

• Görev Yöneticisi'ni üstte tut seçeneği ile gözlemleyebilir misiniz? Disk kullanımı ile mi donuyor, en çok hangi yazılım o sıra diski kullanıyor, audiodg.exe mi çok kasıyor vs vs.
  • İmzamdaki farbar loglarını Filebin ile paylaşır mısınız.Belki bir ipucu gösterir.
    https://filebin.net/
  • benim yıllar önce başıma gelmişti, creative sound blaster z ses kartım vardı ve sürücülerinden birinde problem varmış (bende o sürücüyü indirmişim) i5 li sistem ses çalarken takılıyordu sonra yabancı bir kaynakta sorunun sürücü kaynaklı olduğunu öğrenmiştim, sistemden sürücüleri kaldırıp cd içinde gelen sürücüyü kurmuştum ve düzelmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.