Şimdi Ara

CSS menü ayarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi CSS çok bilmediğim için bir yerde takıldım,

Benim Width ayarını büyütmek istediğim bir yer var, kod şu;

.crumbs {-webkit-box-shadow: 0px 25px 18px -26px rgba(0,0,0,0.75);-moz-box-shadow: 0px 25px 18px -26px rgba(0,0,0,0.75);box-shadow: 0px 25px 18px -26px rgba(0,0,0,0.75);padding:20px 0 20px 30px;}
    .crumbs ul {list-style: none;display: inline-table;}
    .crumbs ul li {display: inline;}
    .crumbs ul li a {display: block;float: left;background: #654e2d;text-align: center;padding: 7px 30px 8px 50px;position: relative;margin: 0 20px 0 0; font-size: 20px;text-decoration: none;color: #ddd;}
    .crumbs ul li a:after {content: ""; border-top: 20px solid transparent;border-bottom: 20px solid transparent;border-left: 20px solid #654e2d;position: absolute; right: -20px; top: 0;z-index: 1;-webkit-transition: border 0.3s, -webkit-transform 0.3s;-moz-transition: border 0.3s, -moz-transform 0.3s;-o-transition: border 0.3s, -o-transform 0.3s;transition: border 0.3s, transform 0.3s;}
    .crumbs ul li a:before {content: ""; border-top: 20px solid transparent;border-bottom: 20px solid transparent;border-left: 20px solid #fff;position: absolute; left: 0; top: 0;}
    .crumbs ul li:first-child a {border-top-left-radius: 6px; border-bottom-left-radius: 6px;}
    .crumbs ul li:first-child a:before {display: none; }
    .crumbs ul li:last-child a {padding-right: 50px;border-top-right-radius: 6px; border-bottom-right-radius: 6px;}
    .crumbs ul li:last-child a:after {display: none; }
    .crumbs ul li a:hover {background: #222;color: #fff;}
    .crumbs ul li a:hover:after {border-left-color: #222;}

Burada şekli bozmadan sadece alanı genişletmeye ihtiyacım var. Ekte resmi paylaştım bunu belirli bir boyutta yaptıkları için satır atlıyo yana devam etmiyo yani sağ tarafa kadar o alanı kullanabilmek istiyorum sıkıntımız bu saygılar.CSS menü ayarı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.