Eve geldim, makineyi açtım, gereksiz programları kaldırdım (office, norton, sql server vs.) Sonra nete bağlanmayı denedim,kablosuz ağları görmüyordu bir türlü, sonra neyseki "kablosuz aygıt anahtarı" olduğunu farkettim ve bu anahtarı açtım.. Evdeki kablosuz ağa bağlandı..
Ama şöyle bir şey farkettim, zaman zaman (belli bir nedene bağlayamadım) cızırtı sesi geliyor makineden.. Müzik açıkken de geliyor, hiçbirşey açık değilken de geliyor mouse'un bir hareketiyle.. Sanki cpu ara sıra iş yaptığını göstermek için ses çıkarıyor gibi..
Sonra, "kablosuz aygıt anahtarı"nı kapamayı denedim.. Ve cızırtı ortadan kayboldu..
Daha fazla deneme yapmayı planlıyorum ama cihazın pili bitti, 12 saat ilk şarj olayına başladım.. O nedenle yarın akşam daha detaylı bakacağım..
Bu cızırtımsı ses neden kaynaklanıyor olabilir? Kablosuz bağlantı ile cızırtının bir bağlantısı olabilir mi?
Ve ek bir soru, cihazı yeni aldığımı düşünürsek, sorunu yetkili servise mi bildirmem gerekir, yoksa direk Vatan'a mı götürmeliyim?
Teşekkürler şimdiden..
evet önemli bir soru çünkü bende lenevo almayı düşünüyorum arkadaşım durumundan haberdar edersen bende ona göre hareket ederim inşallah diğer arkadaşlar normal olup olmadığı yorumunu kendileri bildirirburaya ben normal olacağını düşünmüyorum laptopdan cızırtı gelırmı ya devamlı mı gelıo bölee hemde duyulabilecek bir tarzda müzik varken?? müzikli bir ortamdaki cızırtı nasıl duyulur ufak birşeyse duyulmaması gerekiyo aydınlanmasını bekliyorum konunun gerçekten önemli bir mevzu
Evet, benim de garibime gitti baya.. Akşam bir kez daha deneyeceğim bakalım..
Düzelmemesi durumunda Vatan'a gidip iade/değişim imkanı olur mu acaba 7 gün içinde.. Bunu arayıp sorayım bi en iyisi adamlara..