Şimdi Ara

LENOVO 3000 N500 SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar herkes kullandığı bu serinin modelini ve denediği uygulamaları buraya yazsın hangi notebook ile neler yapabiliyoruz paylaşalım.

bnm kullandığım ürün :
    ns76ntx şu an fazla birşey denemiş değilim ama pes 2009 rahat oynuyorum. hd videolarda ürün oldukça güzel.

• Zaten var bu topic
  • ne zamandan beri aklımdaydı bugünde bakmadan geçip açtım topic i moderatörler isterse silebilirler yoksa fazla topic göz çıkarmaz be usta takma böyle şeylere yaz serini ve performansını geç :)
  • Tamam yazıyorum ;
    T6400 -4500MHD li seri bendeki , Undercover , most wanted , crysis warhead kurup oynama fırsatım oldu . Yeni oyun yükledikçe çalıştırıp çalıştırmadığını yazarım. (Seni öteki konumuza da bekleriz)
  • Arkadaşlar bende 2 gb ge-force 9300 m olan modelinden aldım aklımda 2 tane soru var

1-Bu üründe 1gb+1gb olarak mı satılıyor? Yoksa tek 2gb mı?

2-İkaz verdiğinde bilgisayarın içinden (hoparlörden değil anakarttan galiba) yüksek ve rahatsız edici bir ses geliyo bunu nasıl kapatabilirim?
  • Bu clup pek iş yapmıo galiba
  • güzel sorular sormuşsun yazılımla halledilecek birşey değil bunlar bence. biosta system speakerını oynama ihtimali varsa ancak öyle olur. ram içinde açıp bakmak gerek ben sökmedim hiç dizüstünü. o ikaz sadece şarj biterken veriyor yanılmıyorsam. en son ihtimal kasayı açıp speaker bağlantısını sökmek buda gereksiz bir işlem şarj bitti uyarısı verdiğinde fazla dayanmıyor o zaman takın şarja kurtulun. rahatsız edici olduğunu sanmıyorum. biostan araştıralım...

dediğin gibi lenovo club artık değişebilir :)

(bkz. beer club)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Thinkpad Serisi Öneri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28197741/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.