Bildirim
LENOVO 3000 N500 SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Zaten var bu topic -
ne zamandan beri aklımdaydı bugünde bakmadan geçip açtım topic i moderatörler isterse silebilirler yoksa fazla topic göz çıkarmaz be usta takma böyle şeylere yaz serini ve performansını geç :) -
Tamam yazıyorum ;
T6400 -4500MHD li seri bendeki , Undercover , most wanted , crysis warhead kurup oynama fırsatım oldu . Yeni oyun yükledikçe çalıştırıp çalıştırmadığını yazarım.(Seni öteki konumuza da bekleriz)
-
Arkadaşlar bende 2 gb ge-force 9300 m olan modelinden aldım aklımda 2 tane soru var
1-Bu üründe 1gb+1gb olarak mı satılıyor? Yoksa tek 2gb mı?
2-İkaz verdiğinde bilgisayarın içinden (hoparlörden değil anakarttan galiba) yüksek ve rahatsız edici bir ses geliyo bunu nasıl kapatabilirim? -
Bu clup pek iş yapmıo galiba -
güzel sorular sormuşsun yazılımla halledilecek birşey değil bunlar bence. biosta system speakerını oynama ihtimali varsa ancak öyle olur. ram içinde açıp bakmak gerek ben sökmedim hiç dizüstünü. o ikaz sadece şarj biterken veriyor yanılmıyorsam. en son ihtimal kasayı açıp speaker bağlantısını sökmek buda gereksiz bir işlem şarj bitti uyarısı verdiğinde fazla dayanmıyor o zaman takın şarja kurtulun. rahatsız edici olduğunu sanmıyorum. biostan araştıralım...
dediğin gibi lenovo club artık değişebilir :)
(bkz. beer club) -
http://forum.donanimhaber.com/m_28197741/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X