Şimdi Ara

LENOVO 81UT00GDTX AMD Athlon 300U 8G 256GB 2799 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: memis0051

Hocam iş görür görmesine ama ben almazdım. 4127'ye şu var düşünürseniz. İade ile 3650'ye falan gelir. Full hd Va panel windowslu
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-15-db1068nt-8xf92ea_spp_788142?id=556569692
    İade sistemi garantili bişey mi , ona göre değerlendirebilirim çünkü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creaker kullanıcısına yanıt
    Hp iade konusunu inceleyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bu üründe 4 GB RAM var

• quote:

Orijinalden alıntı: memis0051

Hocam iş görür görmesine ama ben almazdım. 4127'ye şu var düşünürseniz. İade ile 3650'ye falan gelir. Full hd Va panel windowslu
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-15-db1068nt-8xf92ea_spp_788142?id=556569692
    Media Markt teki ürünle aynı fiyat. Tek fark işlemci mi. Hangisini tercih edersin

• cegabo85 kullanıcısına yanıt
    i5 işlemci biraz daha iyi ama ryzen 3500u işini fazlasıyla görür zaten üstelik ryzen olan notebookta full hd va panel var. Mediamarktaki hd panel onu alma derim.

• şuanda hepsiburadada 2699 TL

• teşekkürler paylaşım için kaptım 1 adet ofis bilgisayarı lazımdı
  • Arkadaşım için almayı düşünüyorum. Football Manager 2011 oynatır mı? Sadece bu oyun oynanacak. Kasma ve donma yapar mı?
  • Ürünü Alıp eline ulaşan oldu mu. Maalesef 2 ay önceki fiyatlar yok ofis için düşünüyorum tavsiye edermisiniz. 1 ay içinde almam lazım 2500 3000 bandında başka ürün göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 11 Haziran 2020; 13:0:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal0001903 kullanıcısına yanıt

i3 10. nesil ve fhd ekran avantajı var ram 4lük takmanız gerekir sonradan

• Konudaki dell 3585 laptopun ryzen 2500u olan modelini alıp iade etmiş birisi oalrak uzak durun derim. Bu da aynı kasa gibi duruyor.
    Ekran kalitesi kötü. Bana sorunlu olanı denk gelmediyse laptop çok sıcak çalışıyor ve anında throttling yapıyordu. Sadece film izleyip internete girersiniz, eski veya yeni herhangi bir oyunu oynamayı unutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 11 Haziran 2020; 13:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Konudaki dell 3585 laptopun ryzen 2500u olan modelini alıp iade etmiş birisi oalrak uzak durun derim. Bu da aynı kasa gibi duruyor.
    Ekran kalitesi kötü. Bana sorunlu olanı denk gelmediyse laptop çok sıcak çalışıyor ve anında throttling yapıyordu. Sadece film izleyip internete girersiniz, eski veya yeni herhangi bir oyunu oynamayı unutun.
    Bunu bir üstteki dell için mi dediniz

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler inceleyeceğim inşallah

• Dell 3585 ryzen 5 2500u modelinden bahsediyorum. Konudaki laptop'un bir üst işlemcili modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 11 Haziran 2020; 14:14:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.