Şimdi Ara

LENOVO 81UT00GDTX AMD Athlon 300U 8G 256GB 2799 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LENOVO 81UT00GDTX AMD Athlon 300U 8G 256GB  2799 TL
    urun.n11.com
    Lenovo 81ut00gdtx İdeapad S145-15apı Amd Athlon 300u 8g 256gb - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-81ut00gdtx-ideapad-s145-15api-amd-athlon-300u-8g-256gb-P430731456

kardeşime uygun fiyatlı ryzen3 işlemcili laptop ararken athlon300u lu bu modele denk geldim..teknosa vatan gibi yerlerde 4 gb lı olanları 3200 tl civarı satılıyor.ekran kartı vega3 ryzen 2200 ve3200u ile aynı.. test sonuçları ryzen3 lerle aynı..
    LRT - Laptop Reviews & Testsyoutube
    Athlon 300U vs Ryzen 3 3200U vs Ryzen 3 3300U vs Ryzen 5 3500U vs Ryzen 7 3700U gaming benchmarks
    https://www.youtube.com/watch?v=iSxvH7Ukhdk

uygun fiyatlı laptop arayanlar için paylaşmak istedim.

illa ryzen ve ucuza olsun diyenler için bu da var ama hem ram 4 gb hem kapasite 128 gb ssd..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• teşekkürler
  • Hocam 300U'lu dizüstü linkini koymanız daha iyi olacak.
  • linki ekledim yalnız n11 linkler mobilden açılmıyor diye biliyorum daha doğrusu ana sayfaya yönlendiriyor o yüzden ekran görüntüsü de attım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiseyn -- 1 Haziran 2020; 13:20:36 >
  • bu ürün nasıldır var mı bi incelemesi ?
  • ben bu ürünü ne lenovonun sitesinde ne başka sitede bulamadım. yanlış mı yazdılar acaba özelliklerini?
  • İşlemcisi nasıl acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asagidaki aciklamada 4 gb yaziyor baslikta 8 gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yazmis yazacagi kadar azcik zahmet edin de google yazin

• Notebookcheck
    Lenovo IdeaPad S145-15API Laptop Review: An affordable office laptop with an AMD Athlon APU
    https://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-S145-15API-Laptop-Review-An-affordable-office-laptop-with-an-AMD-Athlon-APU.449884.0.html

aynı cihazın 128 gb ssd ve 4 gb ram olanını incelemişler..fikir vermesi açısından incelenebilir..
    ram anladığım kadarıyla 4 gb lehimli + 4 sonradan eklenmiş yine de satıcıya sorabilirsiniz...dual olması performans açısından çok fark ediyor amdde..tek 8 olacağına 4+4 olması çok daha iyi..

• Teşekkürler. Arkadaşımın çocuğuna aldık. Açıkcası işlemcisi hakkında tereddütlerim vardı. Başlığı açan arkadaşın açıklamaları ve biraz araştırmayla ryzen 3 den pek farkı olmadığını anladık. Fiyatlar aşırı yüksek. Fiyat performans uygun gibi geldi. Ürün gelsin bakalım. Hayırlısı artık.

• Nisan başı athlon 300u + 530 harici ekran kartlı laptop 2200 e alınabiliyordu.
    Piyasa 2 ayda çok kötü oldu. Yüzde 50 ye yakın zamlandı tüm laptoplar.
    Ama hala zaman zaman indirimlerle eski fiyatlara satılanların olabileceği düşüncesindeyim.
    Normal dediğimiz fiyata satılan laptop beklemek istemeyen için fırsat olarak düşünülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda takılmamak lazım anlaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide sheep -- 3 Haziran 2020; 17:49:7 >
  • Arkadaşlar işi sulandırmayalım. Bir haftadan beri bakıyorum. Her yeni özellik eklendiğinde fiyatları da artıyor. Şu an 5000 tl nin altında istediğimiz ve sizin istediğiniz özelliklere sahip bilgisayar yok. İnsanların bütçeleri kısıtlı. Maalesef insanımız fırsatları iyi değerlendirip zam üstüne zam yapıyor Sağolsun konuyu açan arkadaşın tavsiyesiyle ve bütçemiz dahilinde buna karar verdik. Aldığımız ürünü küçümsemeye çöp demeye gerek yok. Şartlar ortada çünkü.

• pinkfloyd1453 kullanıcısına yanıt
    Aman hocam ben de benzer şeyler söyledim ye yaşımız kaldı ne kemalimiz.
    Şakası bir yana gerçekten fiyatlar aşırı yüksek durumda , ryzen 7 li s145 geçen hafta 3800 dolaylarındayken bu hafta 4500 den aşağıda satan yok. Acil ihtiyacı olanlar için beklemek riskli de olabilir , stokların azalıp fiyatların artması da muhtemel. O yüzden fırsatları değerlendirmek gerek.

• @memis0051 hocam bu makine nasıl sizce iş görmez mi

• hocam kardeşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama eminim daha iyi, kaliteli bir bilgisayarı hak ediyordur
  • cegabo85 kullanıcısına yanıt
    Hocam iş görür görmesine ama ben almazdım. 4127'ye şu var düşünürseniz. İade ile 3650'ye falan gelir. Full hd Va panel windowslu
    GittiGidiyor
    HP 15-db1068nt 8XF92EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-15-db1068nt-8xf92ea_spp_788142?id=556569692

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.