Şimdi Ara

LENOVO A6010 İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Adet Lenovo A6010
    1 Adet Mikrofonlu Kulaklık
    1 Adet Adaptör ve Kablosu
    1 Adet Kullanma Kılavuzu ve Garanti Belgesi

Kutunun içerisinde Lenovo'nun giriş seviyesi telefonlarda kullandığı standart bir kulaklık çıkıyor.Bu kulaklık müzik dinlemeyi seven kullanıcılar için yeterli seviyede bir performans vermeyecektir.

Benim tercih ettiğim renk siyah model olmasına rağmen kutunun içerisindeki tüm parçalar beyaz belki bazı kullanıcıları rahatsız edebilir.

SES
    Telefon donanım olarak çift hoparlöre sahip, bu donanım yazılım kısmında Dolby Atmos ile desteklenmekte.Telefonun ses seviyesi yüksek, tüm sesler net ve berrak.Telefonun en iddialı olduğu nokta ses performansı desek yeridir.

EKRAN
    Telefon HD IPS bir ekran paneline sahip.Ekran boyutu 4.7 inç.Bu ekran 312 PPI değerine sahip.Ekranın görüş açıları gayet iyi.Parlaklık yeterli seviyede.Renkler canlı.

İŞLEMCİ
    Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 işlemciye sahip olan telefon 4G destekli.Yine bu işlemcinin diğer güzel bir yanı Quick Charge 2.0 özelliğini içinde barındırması.Bu işlemci beraberinde Adreno 306 grafik birimiyle geliyor.

KAMERA
    Ana kamera 8 mp ön kamera ise 2 mp olmakla birlikte ana kamera gece çekimlerinde kullanabileceğiniz bir flasha sahip.Ana kamera kalitesi fiyatına oranla başarılı, ön kamera ise sosyal medyada işinizi görecek derece bir seviyede.Ana kamera 1080p 30 fps,ön kamera 720p 30 fps video çekebiliyor.

BATARYA
    Telefon 2300 mAh kapasiteye sahip bir pile sahip.Daha öncede belirttiğim gibi telefon Quick Charge 2.0 özelliğine sahip.1 saat 20 dakika gibi sürede boş olan pilini tam kapasite dolduruyor.Pil tam doluyken 5 saat 30 dakika gibi bir ekran kullanım süresi bizlere sunuyor.

Birçok kaynakta telefonun bildirim ışığına sahip olamadığı yazmakta ancak telefonun bildirim ışığına sahip olduğunu belirtmek istiyorum.Bildirim geldiğinde yeşil renkte, şarj olurken ise kırmızı renkte yanmakta.

Telefon android 5.0 ile gelmekte.Açtığınız anda internet bağlantınız bulunuyorsa güncelleme uyarısıyla karşılaşıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captche -- 10 Haziran 2016; 12:07:23 >

• Captche C kullanıcısına yanıt
    Çekim gucu , 4g hızı ve ozellıkle de ahizeden gelen gorusme sesi nasıl?
  • bodrumair B kullanıcısına yanıt
    Çekim gücünde herhangi bir sıkıntı yok.4G hızı çok iyi.Görüşme sesi çok yüksek dışarıdan duyulduğu için ben kısıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captche

Çekim gücünde herhangi bir sıkıntı yok.4G hızı çok iyi.Görüşme sesi çok yüksek dışarıdan duyulduğu için ben kısıyorum.

feyse kasma donma yapıyormuş

1 gb ram den mi kaynaklı

alma niyetindeyim pişman olurmuyum
  • Bildiğiniz gibi önbellek problemi android de çok can sıkıcı bir durum.Bu birazda Facebook uygulamasının stabilite noktasında başarısızlığından kaynaklanmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram yeterli mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart666

ram yeterli mi

Yeterli,sistem kullanıcıya 540 mb boş alan bırakıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Thinkpad Serisi Öneri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smart666

ram yeterli mi

Yeterli,sistem kullanıcıya 540 mb boş alan bırakıyor.

memnun sun demekki
  • smart666 S kullanıcısına yanıt
    Uzun araştırmalarım sonucu aldım ürünü

• quote:

Uzun araştırmalarım sonucu aldım ürünü

sonuç

• yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. ucuz ve özellikli bir cihaz, kamerası dışarıda güneş altında iyi, kapalı ortamda güneşin az olduğu ortamda çöp. zaten kendi kamera yazılımını kullanmıyorum o kadar kötü. gece çekimi felaket kötü. yani dışarıda hiç fena değil ama kapalı ışığın az olduğu ortamda zayıf. şu an 450 tl ya alınabiliyor ki bu fiyata kesinlikle rakipsiz. işlemcisi sd 410 yani zayıf ama iş görür. müzik yönünden bir önceki telefonum lg g4 ten çok iyi. hem hoparlör sesi çok iyi hem kulaklık çıkışı çok iyi. ben 550 tl ye bimeksten aldım. 6 aydır işimi görüyor.
  • Lenovo A6010 telefonu 458 lira ya aldım kullanıyorum gerçekten çok güzel telefon Tasarımı, Kamerası, Sesi çok güzel daha yazmadığım çok güzel özellikleri var. Stock romunu indirdim Bilgisayara Yükleme programıyla stock rom u telefona yükledim telefon daha stabil çalışıyor ve FM Radyosu da geldi yani lenovo A6010 da Radyo çipi varmış bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertGüzel -- 29 Temmuz 2016; 13:30:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.