Şimdi Ara

Lenovo A7000 699tl MM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
12.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cLk

http://forum.donanimhaber.com/m_109696158/f_//tm.htm#109696158

huawei g7 kampanya olduğunda 820 tl ye alınabiliyor.

şu an world kartla 865 tl ye alınabiliyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-g7-cep-telefonu-185859444

arada 300 400 tl fark yok.

Dört çekirdekli ? kamera 13 mb ne kadar kötü olabilir.Huawei çalısanmısın ? kısaca p70 daha iyidir.Fp

• cLk kullanıcısına yanıt
    Bitmeyen g7 övgün ve önerinden dolayı merak edip az önce ozelliklerini araştırdım;

Tek sim kart
    3000 pil
    4c işlemci
    20000 antutu
    Ve hiç sevmedigim köşeleri kavisli telefon kasasi

p70 den bu kadar alt ve eksik özellikleri olan g7yi niye alsin bu millet? Neyse daha cevap yazmayacağım kim neye karar verip aliyorsa hayrini görsün.

Konuyu dağıttığım için özür A7000ciler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    Ben alternatif yazdım, kamera telefonlarda en önemli özelliklerin başında gelir.

G7 nin artıları,
    Kamera
    Büyük ekran
    Sorunsuzluk
    Metal kasa
    Şık tasarim

P70 in artısı hızı ve çift sim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 13 Eylül 2015; 12:45:59 >
  • Huawei çalışanı değilim. P70 ve g7 kullanan birisiyim. Siz p70 kullandınız mı? Kamerasıyla foto çektiniz mi? Ben bunları yaptım ve kamerasının kötü olduğunu gözümle gördüm.

Ne kadar kötü olabilir mantığıyla hareket etmek sizi pişmanlığa götürebilir. Tavsiyeleri dikkate almak lazım

• Yurtdışından gelme K3 Note veya A7600 araştırıken, bu telefonu gördüm. İmei sorunu yok. Lenovo türkiye garantili. Acaba pil performansı nasıldır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkarizma

Yurtdışından gelme K3 Note veya A7600 araştırıken, bu telefonu gördüm. İmei sorunu yok. Lenovo türkiye garantili. Acaba pil performansı nasıldır ki?

pil çok önemli değil, 8gb olduğu için uzak durmanı öneririm. yoksa donanımı k3 ten farksız. ondan daha iyi sonuç ta verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Yurtdışından gelme K3 Note veya A7600 araştırıken, bu telefonu gördüm. İmei sorunu yok. Lenovo türkiye garantili. Acaba pil performansı nasıldır ki?

pil çok önemli değil, 8gb olduğu için uzak durmanı öneririm. yoksa donanımı k3 ten farksız. ondan daha iyi sonuç ta verebilir.

sd kart takılıyomuş bu tele.o ne işe yarıyor?
  • Fiyatına gore tek sıkıntısı 8 GB olması uygulamaları sim karta taşındığında bir sorun olmaz sanirim
  • Arkadaşlar Lenovo A7000de 8Gb sıkıntı olabilir haklısınız ama sistem uygulamaları hafıza kartına kurabiliyoruz sadece ayarlardan.
    Ayrıca bu telefona bence Donanıma göre Android 6 gelir.Ayrıca donanım ve pili düşünürsek bu telefon 2/2.5 sene rahat götürür.
    Kamerası kötü diyen arkadaşlar siz neye göre yorum yapıyorsunuz Allah Aşkına
    Telefonun kamerası iyi olsun diye illa Süper marka Amiral telefonmu alınmak zorunda hiç fiyatına göre sınıflandırma yapamıyor musunuz?
    Mesela Lenovo S90 Sisley kullanan bir abimiz telefon alınmasın diye yerden yere vurmalarına göre mükemmel fotoğraflar çekmiş.Siz fotoğraf çekmeyi bilmiyorsanız biz ne yapalım?
    Tmm biliyoruz Mesela Sony Z2nin kamerası çok iyi ama o kdr para vermişsin bir zahmet iyi olsun demi yani?
    Bizim için F/p telefonların kamerası geceleri ev lambası altında iyi görüntü versin yeter.Bak inan ben Samsung Galaxy Young(S6310)la bile gece memlekette sadece sokak lambasında bile net görüntü elde ettim.Kullanmayı bilirsen her şekil kamerası yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 8 Ekim 2015; 18:40:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Donanim olarak fark var hocam
    8gb dahili hafiza
    Kamera 8 mp
    Hd ekran
    Kirpilmis 6752 islemci yani baya fark var

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    ben de üstün körü baktığımda aynı demiştim ama sonra dikkatli bakınca bi kasası aynı kaldı :)

8gb olmasa yine bi nebze düşünülür belki ama 8gb kapasite bu devirde moda tabirle çöp :)
  • Bu memlekette ne kadar salak insan var ya.Donunuz yok altinizda gidin 1500 tl telefona verin. Birakin millet alsin herkesin parasi kendine

• Alalı 10 gün oldu 700 tl m.mark
    İşinizi görür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu şimdi aldım siyah son bir taneyi gittigiyordan 650 tl + 25 tl bonus 625 geldi beyaz olan modeli var düşünenler baksın bi
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lenovo-a7000-akilli-telefon-beyaz-194774490
  • kadobay kullanıcısına yanıt
    Aferin sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Pelerinli_Keltos

Aferin sana
    m.haber7.com
    Çağımızın ruhsal kanseri: Geçmişten kurtulamamak - Mehtap Kayaoğlu - Haber 7
    http://m.haber7.com/yazarlar/mehtap-kayaoglu/1078107-cagimizin-ruhsal-kanseri-gecmisten-kurtulamamak

• kadobay ne yapmak,nereye varmak istemektedir

• Öyle okuyordum birbbaktim benim mesaj yıla baktım 2015 , şimdi yıl 2019 bana bu şekilde zaman atlaması yaşatan arkadasa teşekkürler

• (2016) 3 yıl önce alıp iade etmiştim. Pil hatalı gelmişti, değişim isteyip uzun süre kullanırdım aslında.. Az paraya çok iş yapan telefonlar hoşuma gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyupsultanlee kullanıcısına yanıt
    Dostum yalnız ekranlarında sıkıntı var 3 tane aldık hepsinin dokunmatik ekran bozuldu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.