Şimdi Ara

Lenovo A7000 699tl MM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
12.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: furminnn

Dostum yalnız ekranlarında sıkıntı var 3 tane aldık hepsinin dokunmatik ekran bozuldu
    Bizimkininde 6 ay geçmeden yukarıdan aşağıya 1 cm lik bantı bozuldu garantiden değişti. Değişen ekran 4 yıldır sorunsuz. Lakin hafıza yüzündwn kullanılamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatiği ve hat arizasından dokayı anakart arızası kronikti.

• 4 yillik konuyu hortlatan arkadas aradan cekilmis millet de ustune telefonun meziyetlerini anlatiyor.

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    özellikle konuyu hortlattım.. :)
  • furminnn kullanıcısına yanıt
    benimkinin özel üretim olduğu konusunda şüphelerim ciddileşmeye başladı şimdi... şimdiye kadar bi kere arıza yapmadı. orijinal bataryası şarj tutmamaya başladığından 7-8 ay önce lenovo 2018 üretim orijinal batarya buldum 40 tl ye aynı performans devam.
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    7/24 donanım haberde nöbet tutmuyomki, ayda yılda bi dh e giriyorum... geç te olsa cevap verilecekse veririm yahu :)
  • qtenplus kullanıcısına yanıt
    hafıza sorunu ben de yaşamaya başlamıştım ama sonunda özel yöntemlerle çözdüm... şu linkte yazmıştım belki işinize yarar https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138798047
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobay

7/24 donanım haberde nöbet tutmuyomki, ayda yılda bi dh e giriyorum... geç te olsa cevap verilecekse veririm yahu :)
    Sizin ilk mesajıniz görünmüyor ya da silinmiş, onu belirtmek istedim. Ancak insanlar yeni bir fırsat haberi diye konuya girdiklerinde hayal kırıklığına uğruyorlar. Bu tip mesajlarinizi mobil cihazlar bölümünde ilgili telefon modelinizin ilgili başlığina yazarsanız daha uygun olur.

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    ilginç...
    uyarınız üzerine kontrol ettiğimde, 4 yıl önce açılmış konudaki bir paylaşıma cevap olarak 22/09 da yazdığım yazı görünmüyor...
  • konu popülere girdi .yazmayın artık yeterrrrrr
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.