Şimdi Ara

Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.561
Cevap
30
Favori
107.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla yerini tarif edemem ama kurcalasam belki bulurum kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CON VAYNE

700 liram var ve 5-10 gün daha takipteyim :) Ya a7000 yada GM almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlarımız yorumlarını yazarlarsa sevinirim zira konu çok sakin.

Paranin hakkini istiyosan a7000 tavsiye ederim. Kendi yaptigim ve diger arkadaslarin yorumlari konuda mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • ekran süresi bu.
    5 saat 10 dk.gerçi daha önce 5saat 54 dk görmüştüm.şimdi biraz düşmüş.gönül rahaylığıyla alıp
    kullanabileceğiniz bir telefon.eğer birde cm12.1 romları çıkarsa tadından yenmez.1 adet var yükleyip denedim ama hatası çok fazla
    tekrar orijinal roma döndüm.mui rom var ama o da İngilizce .Türkçesi yok.

Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasayar -- 11 Ekim 2015; 18:36:08 >

• K3 note kullanıyorum, pillerimiz aynı . Türkiye'de orijinal olarak nereden alınacağını bilen veya bulan yazarsa sevinirim. Aliexpress 'den gelen pillerin hepsi çakma çıktı. %45 den %15 e düşüyor biri diğeride %30 dan sonra kapanıyor.
  • Arkadaşlar bataryanın yetmezliği sizde de var mı. S144 (kutudan çıkan) yazılıda çok hızlı gidiyordu. S136 ya döndürdüm sürümü bunda da çok hızlı gidiyor. Sabahtan beri 15 dk Chrome yarım saat müzik 15 dk falan da 1010! Oynadım. %33 şarjı gitti.Bilmiyorum bu batarya ile Max %10 falan gitmesi gerekiyor.Ayrıca 25-15 arası 3 dk youtube da bitiyor.Aynı sorunu yaşayan ve çözen var mı acaba. Batarya falan hatalı olabilir mi. Bir de siz cihazı nasıl şarj ediyorsunuz. Kapalı mı yoksa açık güç tasarrufunda mı

• tekrardan merhaba arkadaşlar telefonum az önce geldi şarjı %50 olarak geldi bitince ilk şarjını 12 saat yapmam gerekiyor mu ? birde wifi ye bağladığımda yazılım güncellemesi istedi yapmama gerek var mı yoksa s136 sürümüne geri mi döneyim ?
  • Merhaba arkadaşlar bende lenovo a7000 kullanıyorum ve telefondan gayet memnunum.
    Google playden uygulama veya oyun indirirken eğer telefon uyku moduna geçerse indirme işlemini durduruyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
  • Arkadaşlar Lenovo A7000e Android M güncellemesi gelecekmiş.:-)

• KKTC K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ayarlar alan gelişmiş uykuda izin ver

• yabguali Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

s.a. bende bir tane aldım.konuyu açan arkadaşımız konu başlığını Genel Konusu değilde ''ANA KONU'' olarak değişirse google aramalarda görünecektir.
    o kadar aradım bulamadım.tam konusunu açmaya girdimki açılmış.neyse
    media markttan telefonun beyaz rengini 699 tl ye aldım..mağazadan aldım internetten değil.
    normalde mağaza fiyatı 799 tl idi.
    mağazada telefon bölümündeki arkadaşların birine rica ederseniz anladığım kadarıyla internet fiyatı olan 699 tlden verebiliyolar müdürlerine danışıp.ben rica ettim sağolsun kırmadılar.

başkalarının fikri benimkilerle aynı olmayabilir.olmak zorunda da değil.baştan belirteyim

teli almayı düşünen ve bir kaç model arasında kalan arkadaşlara yardımcı olması açısından,telefonu alana kadar başımdan geçen süreci yazayım öncelikle.

sony xperia c5 ultra mı yenimi almıştım.kardeşimde de lg g2 vardı.heveslendi sony c5 ultrayı ona verdim.lg yi ben aldım sattım.sonra ne alayım arayışları başladı.

sony alalı 1 ay olmadı ztn baya piyasayı araştırmıştı.geçtiğimiz 3 gün iyice abartarak sabahtan akşama telefon konularını okuyup kullanıcıların yorumlarını şikayetlerini değerlendirerek en son lenovo a7000 almaya karar verdim.bu arada orta üst seviye telefon aramaktaydım belirteyim.

kafamda belirlediğim modeller şunlardı

1- general mobile android one 4g 650 tl - 700 tl

2- asus zenfone 2 laser ze500kl 799 tl

3- lenovo p70 799 tl

4- lenovo vibe x2 899 tl

bu modelleri neden eleyip a7000 i seçtiğimi tek tek yazayım

1 - general mobile elenme sebebi: ana konusunu okuyun birçok kişi aynı sebeplerden şikayetçi.ve bana göre önemli sebepler bunlar neler

- aynı fiyatta olmalrına rağmen işlemcisinin a7000 den çok çok düşük bir seviye olması ( başlı başına elenmeye sebep ztn )

- ahize sesinden bazen duyulmayacak kadar cızırtı gelmesi

- karşı tarafa ses gitmemesi ve arar ara kesilmesi

- pil performansının stabil olmaması özetle düşük pil ömrü ( lenovo daha iyi )

- ekran parlaklığının gün ışığındaki yetersizliği

- lenovo a7000 e göre daha küçük ekran ve daha düşük bataryaya sahip olması.

vs vs daha bir çok şikayet ve hep aynı şikayetler demekki telde genel problemler var.kısacası kumar oynamak istemedim riske girmeden bu telden vazgeçtim

2 - asus zenfone 2 laser ze500kl elenme sebebi:

- daha pahalı olmasına rağmen yine lenovo a7000den çok düşük işlemci kullanması.hem daha pahalı hem daha düşük performanslı ( başlıca elenme sebebi )

- lenovo a7000 e göre daha küçük ekran ve daha düşük bataryaya sahip olması

- düşük pil ömrü ( lenovo daha iyi )

3 - lenovo p70 elenme sebebi:

- ciddi şebeke problemlerinden şikayetçi birçok kişi.gelen güncellemeyle çekim kalitesinin düzeltildiği fakat pilden fedakarlık yapıldığı pil ömrünün kısaldığı ana konusunda sıkça şikayet edilen problemler.pil uzun ömürlü olduğu için tercih sebebiydi bu tel genelde.artık pilde eskisi gibi uzun gitmiyorsa heleki şebeke problemi riskini hiç göze alamadım ve eledim.

- lenovo a7000 e göre daha küçük ekran

- a7000den daha pahalı ama daha performanslı değil

- daha eski bir telefon.güncelleme almama riski daha fazla

4- lenovo vibe x2 elenme sebebi:

- daha pahalı olmasına rağmen yine daha üstün bir performansı yok

- lenovo a7000 e göre çok daha az pil ömrü

evet arkadaşlar bunlar tamamen benim kişisel eleme sebeplerim kişiden kişiye alıp almama tercihi değişebilir.ben sadece fikir vermesi açısından kendi yorumlarımı yazdım.

ayrıca benim için kamera performansı hiç önemli değildir.o yüzden kamera performansı için bir değerlendirme yapmadım telefonlar arasında.
    kamera performansı önemli olan kişiler için tercih edilen model telefon değişiebilir tabi.

lenovo a7000 işlemci gücü ekran büyüklüğü ve pil dayanıklılığı almam için en iyi sebeplerdi

en çok korktuğum acaba dediğim çekim gücü için ise fikirlerim şunlar.

aldıktan sonra çekim gücü kalitesine baktım sürekli full çekiyor.

sony xperia c5 ultra telefonum en fazla 3 diş çekiyordu.bazen 1 dişe kadar düşüp edge ye geçip tekrar 3 g ye geçiyordu.ana konusunda da bu çekim gücü hakkında birçok arkadaşda aynı problemden şikayetçi olunca telefonun genel olarak böyle bir problemi olduğuna kanaat getirmiştim.

lenovoyu aldıktan sonra şuan kardeşimde olan sony c5 ultrayla yanyana koydum aynı avea hat aynı oda ve lenovo full çekerken sony en fazla 3 görüyor ve süreklide değil bir edgeye geçiyor bir 3g de 3 dişe çıkıyor en fazla.sony c5 ultrayla kıyaslamıyorum bu teli sakın yanlış anlaşılmasın farklı kategoriler hem fiyat olarak hem tarz olarak.sadece çekim gücünün iyi olduğunu belirtmek için kullanmış olduğum sony ile kıyaslama yaptım.

hattım aynı hat , sim aynı sim ve yer aynı yer odamdayım :) kısacası çekim gücü lenovo a 7000 in sürekli full gösteriyo

son sözüm kusura bakmayın uzuattım biraz ama

699 TL ye alınabilecek en iyi telefon BENCE.

hatta 900 e kadar bile alternatifi yok bence

hepinize teşekkürler.

Herkes adina cok tesekkurler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 600 tl civarına K3 note almak daha mantıklı değilmi?Garanti sıkıntısı var bi tek.

• prenss1907 kullanıcısına yanıt
    İlk aldığında bellekte boş alan kç gb kalıyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

s.a. bende bir tane aldım.konuyu açan arkadaşımız konu başlığını Genel Konusu değilde ''ANA KONU'' olarak değişirse google aramalarda görünecektir.
    o kadar aradım bulamadım.tam konusunu açmaya girdimki açılmış.neyse
    media markttan telefonun beyaz rengini 699 tl ye aldım..mağazadan aldım internetten değil.
    normalde mağaza fiyatı 799 tl idi.
    mağazada telefon bölümündeki arkadaşların birine rica ederseniz anladığım kadarıyla internet fiyatı olan 699 tlden verebiliyolar müdürlerine danışıp.ben rica ettim sağolsun kırmadılar.

başkalarının fikri benimkilerle aynı olmayabilir.olmak zorunda da değil.baştan belirteyim

teli almayı düşünen ve bir kaç model arasında kalan arkadaşlara yardımcı olması açısından,telefonu alana kadar başımdan geçen süreci yazayım öncelikle.

sony xperia c5 ultra mı yenimi almıştım.kardeşimde de lg g2 vardı.heveslendi sony c5 ultrayı ona verdim.lg yi ben aldım sattım.sonra ne alayım arayışları başladı.

sony alalı 1 ay olmadı ztn baya piyasayı araştırmıştı.geçtiğimiz 3 gün iyice abartarak sabahtan akşama telefon konularını okuyup kullanıcıların yorumlarını şikayetlerini değerlendirerek en son lenovo a7000 almaya karar verdim.bu arada orta üst seviye telefon aramaktaydım belirteyim.

kafamda belirlediğim modeller şunlardı

1- general mobile android one 4g 650 tl - 700 tl

2- asus zenfone 2 laser ze500kl 799 tl

3- lenovo p70 799 tl

4- lenovo vibe x2 899 tl

bu modelleri neden eleyip a7000 i seçtiğimi tek tek yazayım

1 - general mobile elenme sebebi: ana konusunu okuyun birçok kişi aynı sebeplerden şikayetçi.ve bana göre önemli sebepler bunlar neler

- aynı fiyatta olmalrına rağmen işlemcisinin a7000 den çok çok düşük bir seviye olması ( başlı başına elenmeye sebep ztn )

- ahize sesinden bazen duyulmayacak kadar cızırtı gelmesi

- karşı tarafa ses gitmemesi ve arar ara kesilmesi

- pil performansının stabil olmaması özetle düşük pil ömrü ( lenovo daha iyi )

- ekran parlaklığının gün ışığındaki yetersizliği

- lenovo a7000 e göre daha küçük ekran ve daha düşük bataryaya sahip olması.

vs vs daha bir çok şikayet ve hep aynı şikayetler demekki telde genel problemler var.kısacası kumar oynamak istemedim riske girmeden bu telden vazgeçtim

2 - asus zenfone 2 laser ze500kl elenme sebebi:

- daha pahalı olmasına rağmen yine lenovo a7000den çok düşük işlemci kullanması.hem daha pahalı hem daha düşük performanslı ( başlıca elenme sebebi )

- lenovo a7000 e göre daha küçük ekran ve daha düşük bataryaya sahip olması

- düşük pil ömrü ( lenovo daha iyi )

3 - lenovo p70 elenme sebebi:

- ciddi şebeke problemlerinden şikayetçi birçok kişi.gelen güncellemeyle çekim kalitesinin düzeltildiği fakat pilden fedakarlık yapıldığı pil ömrünün kısaldığı ana konusunda sıkça şikayet edilen problemler.pil uzun ömürlü olduğu için tercih sebebiydi bu tel genelde.artık pilde eskisi gibi uzun gitmiyorsa heleki şebeke problemi riskini hiç göze alamadım ve eledim.

- a7000den daha pahalı ama daha performanslı değil

- daha eski bir telefon.güncelleme almama riski daha fazla

4- lenovo vibe x2 elenme sebebi:

- daha pahalı olmasına rağmen yine daha üstün bir performansı yok

- lenovo a7000 e göre çok daha az pil ömrü

evet arkadaşlar bunlar tamamen benim kişisel eleme sebeplerim kişiden kişiye alıp almama tercihi değişebilir.ben sadece fikir vermesi açısından kendi yorumlarımı yazdım.

ayrıca benim için kamera performansı hiç önemli değildir.o yüzden kamera performansı için bir değerlendirme yapmadım telefonlar arasında.
    kamera performansı önemli olan kişiler için tercih edilen model telefon değişiebilir tabi.

lenovo a7000 işlemci gücü ekran büyüklüğü ve pil dayanıklılığı almam için en iyi sebeplerdi

en çok korktuğum acaba dediğim çekim gücü için ise fikirlerim şunlar.

aldıktan sonra çekim gücü kalitesine baktım sürekli full çekiyor.

sony xperia c5 ultra telefonum en fazla 3 diş çekiyordu.bazen 1 dişe kadar düşüp edge ye geçip tekrar 3 g ye geçiyordu.ana konusunda da bu çekim gücü hakkında birçok arkadaşda aynı problemden şikayetçi olunca telefonun genel olarak böyle bir problemi olduğuna kanaat getirmiştim.

lenovoyu aldıktan sonra şuan kardeşimde olan sony c5 ultrayla yanyana koydum aynı avea hat aynı oda ve lenovo full çekerken sony en fazla 3 görüyor ve süreklide değil bir edgeye geçiyor bir 3g de 3 dişe çıkıyor en fazla.sony c5 ultrayla kıyaslamıyorum bu teli sakın yanlış anlaşılmasın farklı kategoriler hem fiyat olarak hem tarz olarak.sadece çekim gücünün iyi olduğunu belirtmek için kullanmış olduğum sony ile kıyaslama yaptım.

hattım aynı hat , sim aynı sim ve yer aynı yer odamdayım :) kısacası çekim gücü lenovo a 7000 in sürekli full gösteriyo

son sözüm kusura bakmayın uzuattım biraz ama

699 TL ye alınabilecek en iyi telefon BENCE.

hatta 900 e kadar bile alternatifi yok bence

hepinize teşekkürler.

Herkes adina cok tesekkurler..

Eyvallah Usta çok güzel açıklamışsın.

• prenss1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam kamera performansı nasıl sence?P70in kamerası rezaket demişlerdi sence bunun kamerası fiyatına göre iş görür mü?
    Gm4gden kamera açısından iyimidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: kty28

Hocam kamera performansı nasıl sence?P70in kamerası rezaket demişlerdi sence bunun kamerası fiyatına göre iş görür mü?
    Gm4gden kamera açısından iyimidir?

Açıkçası kamera açısından pek bişey beklemediğim için benim işimi görüyor. Çok kaliteli çekimler bekleyebileceğin bir kamerası yok özellikle gece çekimleri iyi değil.
  • Telefonun s152 sürümünü kesinlikle yüklemeyin çok şarj harcıyo az önce bende s136 sürümüne döndüm telefon kullanım olarak çok güzel ancak şarjı ortalama 2 buçuk saatte doluyor ve s144 sürümünde ortalama 1 gün gidiyordu. Mortal kombat x , Asphalt 8 , Nfs no limits gibi oyunları full detayda kasmadan oynatıyor. 32 gb hafıza kartı ile kullanıyorum , Antutudan 42944 puan aldım. Ayrıca Ankarada yaşayan arkadaşlar için sıhhıye balıkçıoğlu pasajında zore de a7000 silikon ve motomo kılıfları gelmiş ben bir tane motomo kılıf aldım almak iseteyen arkadaşlar oradan alabilirler haftaya da kırılmaz camı gelecekmiş sanırım. bence şu anda piyadaki en iyi fiyat performans telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur6600 -- 18 Ekim 2015; 3:41:57 >
  • Arkadaşlar bugün Media Markt'a gittim telefonu incelemek için.Telefonda Lenovonun kendi yaptığı güç tasarruf ve Ultra güç tasarruf modu mevcut ve sanırsam 2-3 gün götüreceğinden bahsediyordu.Chrome,Firefox,Kamera,Uc Browser arasında akıcı geçişler yapılabiliyor.Rehber ve mesaj açılış hızı oldukça iyi.Kamera ayarları da fena değildi İso değeri Ana kamerada 1600'a kadar çıkabiliyor ve Sahne modları mevcut.Bazı ekstra özellikleri mevcuttu.
    Birşey soracağım telefonu ilk elimize aldığımız sürümü yada Media Markt taki sürümü hangi sürüm?
    Sürüm değiştirerek kaybedeceğimiz özellikler var mı?
  • Cihazın siparişini Mediamarkt sitesinden verdim, 50 TL'lik indirim kupon kodu da verdi, kargo dahil 655 liraya geldi telefon. Bu arada bugün kargoya verilmesi için ısrar etsemde "stoktan hızlı gönderi" ibaresi olan ürünler 1-3 iş günü içerisinde kargoya veriliyormuş. Demek ki hızlı gönderi olmasa 1 hafta bekletecekler. Yazık yani, Mediamarkt beni bu konuda ikinci kez yarı yolda bırakıyor. Sadece MM satmasa asla tercih etmezdim.

Şimdi cihaz için beklemeye geçelim bakalım..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.