Bildirim
Lenovo A7000 mi? Asus zenfone 2 ze500kl mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o butcede bence lg g4c yede bır goz atın derım ama ılla ıkısı arasında ıse ben olsam zenfone tercıh ederdım. -
o fiyata p70 alın -
quote:
Orijinalden alıntı: patren
o fiyata p70 alın
p70 in sensörü ve son aldığı android güncellemeside sıkıntılıymış -
gm 4g alın ozaman -
A 7000 Donanımda bayağı iyi F/P ürünüdür.Bir teması var öyle yapmışlar ki her zaman 1.2 Gb Ram artıyor
Paran varsa Asus da güzelmiş,Ben 670'e Lenovo almıştım bunun fiyatı 840 lira fiyat farkına göre 150 lira az değil.
Paran varsa Asus alınır bence. Haa Dolbyi de unutma Lenovoda boş değil hani
Edit: Baktım şu an Kamera ve batarya istiyorsan Zenfone;Performans,Dolby, istiyorsan Lenovo al hocam.(Fiyatlar dahil değil.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 3 Aralık 2015; 20:35:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kty28
A 7000 Donanımda bayağı iyi F/P ürünüdür.Bir teması var öyle yapmışlar ki her zaman 1.2 Gb Ram artıyor
Paran varsa Asus da güzelmiş,Ben 670'e Lenovo almıştım bunun fiyatı 840 lira fiyat farkına göre 150 lira az değil.
Paran varsa Asus alınır bence. Haa Dolbyi de unutma Lenovoda boş değil hani
aslında kameranın çok iyi olması önemli değil benim için lenovonun 8 gb hafızası olması kötü olmuş yarısınıda android kullansa pek bir şey kalmıyor geriye
-
Hafıza sorununu Ana dizini Sd kart seçerek baya çözdüklerini düşünüyorum Lenovonun.
Class 10 Sd kartla vurabilirsin dibine:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X