Şimdi Ara

Lenovo A7000 mi? Asus zenfone 2 ze500kl mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aralarında 100 tl gibi bir fark var.Tabi ki lenovo nun 8 gb hafızası 8 mp kamerası olması kötü yanları asus a göre fakat donanımsal olarak lenovo daha iyi gibi. Sizce hangisi alınır? Yada 650-800 tl arasında telefon öneren varsa yazabilir mi?

• o butcede bence lg g4c yede bır goz atın derım ama ılla ıkısı arasında ıse ben olsam zenfone tercıh ederdım.
  • NeoBlack N kullanıcısına yanıt
    o fiyata p70 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

o fiyata p70 alın

p70 in sensörü ve son aldığı android güncellemeside sıkıntılıymış
    gm 4g alın ozaman
  • A 7000 Donanımda bayağı iyi F/P ürünüdür.Bir teması var öyle yapmışlar ki her zaman 1.2 Gb Ram artıyor
    Paran varsa Asus da güzelmiş,Ben 670'e Lenovo almıştım bunun fiyatı 840 lira fiyat farkına göre 150 lira az değil.
    Paran varsa Asus alınır bence. Haa Dolbyi de unutma Lenovoda boş değil hani
    Edit: Baktım şu an Kamera ve batarya istiyorsan Zenfone;Performans,Dolby, istiyorsan Lenovo al hocam.(Fiyatlar dahil değil.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 3 Aralık 2015; 20:35:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kty28

A 7000 Donanımda bayağı iyi F/P ürünüdür.Bir teması var öyle yapmışlar ki her zaman 1.2 Gb Ram artıyor
    Paran varsa Asus da güzelmiş,Ben 670'e Lenovo almıştım bunun fiyatı 840 lira fiyat farkına göre 150 lira az değil.
    Paran varsa Asus alınır bence. Haa Dolbyi de unutma Lenovoda boş değil hani

aslında kameranın çok iyi olması önemli değil benim için lenovonun 8 gb hafızası olması kötü olmuş yarısınıda android kullansa pek bir şey kalmıyor geriye

Hafıza sorununu Ana dizini Sd kart seçerek baya çözdüklerini düşünüyorum Lenovonun.
    Class 10 Sd kartla vurabilirsin dibine:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.