Şimdi Ara

Lenovo A789 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
5
Favori
19.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

quote:

Orijinalden alıntı: ssoner1907

arkadaslar uzun suredir kullanmadıgım telefonu , bir yakınıma vermek için bugun şarja takıp açmaya çalıştım, telefon kesinlikle açılmıyor. bi kaç şey denedikten sonra sorunun bataryanın bozulmus olmasıyla ilgili olabileceğini dusundum. boyle bir durum basına gelen var mı? varsa nasıl çözülebilir?

ya da einde lenovo a789 bataryası olan varmı? satan ya da hediye edecek biri :D

hocam anılarım tazelendi valla 2 senedir bataryası performansından hiç bir şey kaybetmedi hala daha kullanıyorum telefonu ikinci tel olarak
    senin bataryanın bittigi sonuçuna nereden vardın bataryayı öltünmü belki yükledigin bir uygulama filan kilitlemiştir telefonunu detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım
    bende ilk ugraştıgımda telefonu brick ettiydim sagolsunlar buradaki arkadaşların sayesinde kurtardım telefonu istanbulda doşalmadıgı teknik servis kalmamıştı :)

saolasın hocam,

telefonu aldıgımda rom yuklemeyi falan yapmıstım. telefon gayet stabil çalışıyordu. en son haziran ayı gibi falan kullanmıştık. daha sonra kapattık , laptop çantasında duruyordu. dun telefonu birine vermek için çıkardım, eskden kalan bişey varsa sileyim diye açmaya çalıştım açılmadı. şarja taktım tepki yok hiç. bir kaç değişik şarj aleti denedim olmadı.

en son bugun şu her turlu bataryayı şarj eden cihazlar varya onlardan bi tane geçt elime. o cihaz uzerinde bataryanın sarj durumunu gosteren ışıklar var. benim bataryayı o cihaza bagladıgımda ışıkları hiç bir şekild yanmadı. o ışıkları yakmayan batarya telefonu da çalıştırmaz diye dusundum. o yuzden bataryadan kaynaklıdır diyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

quote:

arkadaslar uzun suredir kullanmadıgım telefonu , bir yakınıma vermek için bugun şarja takıp açmaya çalıştım, telefon kesinlikle açılmıyor. bi kaç şey denedikten sonra sorunun bataryanın bozulmus olmasıyla ilgili olabileceğini dusundum. boyle bir durum basına gelen var mı? varsa nasıl çözülebilir?

ya da einde lenovo a789 bataryası olan varmı? satan ya da hediye edecek biri :D

hocam anılarım tazelendi valla 2 senedir bataryası performansından hiç bir şey kaybetmedi hala daha kullanıyorum telefonu ikinci tel olarak
    senin bataryanın bittigi sonuçuna nereden vardın bataryayı öltünmü belki yükledigin bir uygulama filan kilitlemiştir telefonunu detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım
    bende ilk ugraştıgımda telefonu brick ettiydim sagolsunlar buradaki arkadaşların sayesinde kurtardım telefonu istanbulda doşalmadıgı teknik servis kalmamıştı :)

saolasın hocam,

telefonu aldıgımda rom yuklemeyi falan yapmıstım. telefon gayet stabil çalışıyordu. en son haziran ayı gibi falan kullanmıştık. daha sonra kapattık , laptop çantasında duruyordu. dun telefonu birine vermek için çıkardım, eskden kalan bişey varsa sileyim diye açmaya çalıştım açılmadı. şarja taktım tepki yok hiç. bir kaç değişik şarj aleti denedim olmadı.

en son bugun şu her turlu bataryayı şarj eden cihazlar varya onlardan bi tane geçt elime. o cihaz uzerinde bataryanın sarj durumunu gosteren ışıklar var. benim bataryayı o cihaza bagladıgımda ışıkları hiç bir şekild yanmadı. o ışıkları yakmayan batarya telefonu da çalıştırmaz diye dusundum. o yuzden bataryadan kaynaklıdır diyorum

kardeş batarya ne kadar süre şarzda durdu hemen göstermeye bilir 10 / 15 dakkika dursaydı
    batarya sıfıra indiyse ki bazen bendede oluyor 5 dakika filan ekran hiç bir şey görünmüyor daha sonra açılıyor
    ha tabi bataryada gitmiş olabilir böyle durumlarda yanılmıyorsam suya filan atıyorlar şoklama filan yapılıyor bataryayı ama tam bilmiyorum bi araştır istersen belki düzelir ama önde bi volt metreyle ölçüm yap bakalım hiç voltaj gösteriyormu batarya

• Dünden beri Gelen çağrılarımda "Maalesef com.android.phone işlemi durdu ". hatası almaya başladım. Tecrübe eden arkadaş oldumu?

Lenovo S8 Gold Warrior 4.4.2

• Çözüm: Mp3 kesici pro ile kestiğim mp3 ü zil sesi olarak kullanmak istemiştim.pro kendi klösörüne attığı için telefon gelen aramaları durdurmuş**** normal Müzik klosörüne atınca düzeldi.Teşekkürler .

• Yeni bir rom gelmiş heralde varmı deneyen?
    http://www.needrom.com/download/lenovo-a789-3/

Yada başka tavsiyesi olanlar varsa takipteyim, deneyelim, görelim..?

Birde bu sitede romları deneyenler oldu mu hiç, adamlar neredeyse gün aşırı rom upload etmişler, var mı fikri olan..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 8 Aralık 2015; 19:57:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.