Millet sonunda Stock Rom'da Google Play Store Kurmayı ve çalıştırmayı başardım. Belki yardımcı olur düşüncesiyle sizlerlede paylaşıyorum. Öncelikle Root olmanız gerekiyor.Bunun için Cwm kurup Flash tool ile flashlamaya gerek yok. MtkDroid isimli programla root olabilirsiniz. Ayrıca program superuser ve mobileuncle ile birlikte Root Explorer uygulamasınıda kuruyor. 1-)Root Olduktan Sonra linkteki dosyaları cihazın sd kartına atıyoruz.Daha Sonra Root explorer ile attığımız 3 dosyayıda System/app dizinine kopyalıyoruz.Burada iken Google Play Store 3.5.19 uygulamasını dokunarak kuruyoruz daha sonra reboot ediyoruz cihazı ve.Google Play store açılıyor Gmail Hesabımızla giriyoruz.İşlem bu kadar. MarketUnlocker uygulaması ile Lokasyonu türkiye olarak ayarlayabilirsiniz.Umarım sizlerdede sıkıntısız olur. https://hotfile.com/dl/224172928/7d07d34/Play_Store.rar.html
Bu güzel haber
evet madem rom yüklenmiyor bie eldeki rom u istediğimiz kıvama getiririz:) googleplay ve location güzel oldu telefonda bi çok işaretin karşılığı biliniyor zaten:) Rom atmadan Türkçede yaparsam olay bitmiştir demek
yine açmadı bende
quote:
Orijinalden alıntı: pessak198823
quote:
Orijinalden alıntı: mmaavii
yine açmadı bende
Nasıl ya hocam.Hangi romdasınız siz bendeki S233 sürümü. Root oldunuz mu acaba? Ben verdiğim linkteki 3 dosyayıda system/app dizinine attım daha sonra 3 dosyanında permission'larını hepsini tikledim. Play store'a tıklayarak kurdum fakat bunları yaparken özellikle kurarken Mount R/w diye bir kısım var onu da tıklayın onu tıklayınca kurulum biraz daha uzun sürüyor.sonra reboot
güncelleme yapmadım s230 sürümü rw olayını yukarıda yazmamıssın ondan oldu sanırım. root da problem yok su geldi
quote:
Ya kusura bakma bende uğraştığım için tam olarak atladığım bir yer olmuş.yoksa bende bilerek yaptığımdan değil yani.Ama bende birkaç kez denedikten sonra o r/w olayıyla çözdüm sonunda.Sistem güncellemelerinde görünmesine rağmen s230'un sorun çıkaracağını sanmıyorum.Çünkü oda 4.0.4 sonuçta.Bazı iyileştirmeler içeriyor sadece. Mutlaka olacaktır aynı cihazları kullanıyoruz.
şuan güncelleme bittii root yapıp deniyorum:)
olmadı
Room attıktan sonra çağrı geldiğinde ekran açılmıyor. Bu sorun ile karşılaşan oldumu?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mmaavii
olmadı
Nasıl olmadı hocam? Yüklüyor mu yoksa bendeki gibi yüklenip açılmıyor mu? Bende açmaya çalıştığımda hemen kapanıyordu.Bu arada Lenovo Store'dan Google play api yükleyip dene istersen.
oda çince acılıyor bi adım ilerleyemedim iyice ayar oldum bu telefona
Merhaba,
Hocam rica etsem "google play" yükleme aşamlarını hiç bilmeyen biri için yazabilir misiniz ? Tüm lenovolar için geçerli bir problem galiba bizim başımızda aynı dert var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,
Hocam rica etsem "google play" yükleme aşamlarını hiç bilmeyen biri için yazabilir misiniz ? Tüm lenovolar için geçerli bir problem galiba bizim başımızda aynı dert var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende şu play olayını çözeydim iyiydi:)
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim zahmet edip o kadar hazırlamışsınız. Aslında bu konuyu Lenovo Play Google yükleme adında yeni bir başlıkta açmakta fayda var diye düşünüyorum.
Lenovo A800 için harfiyen deneyeceğim. İnşallah başarılı olacaktır. Tekrar teşekkürler.
Merhaba, Program ve uygulamaları indirdim. satır satır yazdıklarını yapmaya çalıştım. Oluşan hatalar şunlar ; 1. ROOT yapamadım. root başlayınca telefonda şifre istiyor ve arada kendiliğinden kapanıyor ve yarım kalıyor. 2. uygulamaları teker teker yükledim. sonra google frame works service çalışmıyor hatası verdi.
Önerilerinizi bekliyorum !
MERHABA, SANIRIM OLDU, ÖNCE TELEFONU FABRİKA AYARLARINA GETİRDİM. ÇİNCEDEN İNGİLZCEYE GEÇTİM YAZDIĞIN 3 UYGULAMAYI TELEFONA ATTIM. TEK TEK YÜKLEDİM. MARKET AÇILDI. UYGULAMA İNDİRDİM VE ÇALIŞTI. TEKARR TEŞEEKKRLER
Bu arada seni teğmen yapmışlar :) hayırlı olsun... :) Şifre ekranı geldi. a.str dedim. çünkü kullanma klavuzu çince nerden bulayımda yazayım. önce 1 yazdım sonra 12345 yazdım denedim olmadı. sonra boş denedim bu sefer root başladıktan kısa süre sonra cihaz otomatik reboot oluyordu. sonra fab.ayarlarnı yükleyip denedim oldu. biraz şansla oldu ama senin dosyalardan GoogleServicesFramework.apk hata verdi sonra birtanedaha arattırdım yeni bi tane yükledim oldu bitti gitti. sorun olmaz inşallah.
Google play için3 dosyadan sadece google play calısıyordu diğerlerini baska sitelerden buldum ve çalıştı mail bilgilerini girdikten sonra unfortunately google play store has stopped hatası verdi.
Evet hesap oluşturmaya kadar geldim ama hizmet verilemiyor dedi. Var olan hesap ile de giriş yapmıyor...
arakdaslar bu telefonda indirdiğim uygulamaları sd karta nasıl atabilirim ve yeni indireceğim uygulamaların direkt sd karta yuklenmesini nasıl sağlayabilirim
Bu işi yapamadım orjinal romlu lenovo 789 almak isteyen varsa iletişime geçebilir. Uygun fiyata vericem.