Şimdi Ara

Lenovo A789 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
5
Favori
19.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu telefonun herşeyinden çok memnunum hatta bilgisayarımdan bile soğudum teli aldıktan sonra desem yeridir. ama bişey canımı sıktı bu telin romu 4gb yazıyordu ilanda ama benim telde 2gb hafıza var . 2 gbtı başka yerde benmi bulamıyorum. ilanmı yanlış. 3 tane tel aldım apollodan 3ündede cihazın hafızası 2gb. nerde bunun yarısı.
  • sizdeki a789 modeli mi ? bende a800 istedim henüz istanbula geldi.
    merak ediyorum gerçekten memnun edicekmi diye.
    özellikle oyunlarda falan takılma konusunda tereddüt ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetbek -- 15 Mayıs 2013; 21:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

arkadaşlar ben bu telefonun herşeyinden çok memnunum hatta bilgisayarımdan bile soğudum teli aldıktan sonra desem yeridir. ama bişey canımı sıktı bu telin romu 4gb yazıyordu ilanda ama benim telde 2gb hafıza var . 2 gbtı başka yerde benmi bulamıyorum. ilanmı yanlış. 3 tane tel aldım apollodan 3ündede cihazın hafızası 2gb. nerde bunun yarısı.

Yarisi sistem dosyalarina ayrilmistir.ha bunu genisletebilir misin arastirman lazim newman n1 de bunu yapmistik bunda varmi xda ya bakmak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    dil olayı nasıl çözülebilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetbek -- 17 Mayıs 2013; 16:58:53 >
  • Merhaba, bende A800 aldım. en az 10 kere mesaj attım telefon yazma ne yazarsan diye. tamam dedi güven bana yazacam dedi. ve sırf yazacak diye 150 dolar verdim. fazla gitsin sağlam olsun diye yinede telefon yazmış ağzını kırdığımın çinlisi. neyseki geldi gümrüğe takılmadan. ne kalem nede batarya tek hediyesi ekran koruyucu.

yalnız türkçe yok bunda full ingilizce ?
    ayrıca imei olayınıda halledemedim ?
    Bu konuda yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

quote:

Orijinalden alıntı: mmaavii

Merhaba arkadaslar a 789 telefonuma Flash tool programı ile rom yüklerken hata yaptım ve fortma işlemini gerçekleştirdim. Şuan telefonum hiç açılmıyor recovery yüklerken hata alıyorum çözümünü bilen varmı?

https://store.donanimhaber.com/40/f0/6b/40f06b0cb6770850333c14311dfdc725.jpghttps://store.donanimhaber.com/40/f0/6b/40f06b0cb6770850333c14311dfdc725.jpg

merhaba hocam çoktandır forma girmemiştim benim başıma da aynı olay geldi usb telefonu görüyormu görmüyorsa power ses+ ses - tuşlarnına basılı tutup usb kablasunu taktıkdan sonra bataryayı tak tabi öncesinde flashtool la dowload tıklayıp evet demen lazım yükliycen romnun CWM MT6577_Android_scatter_emmc dosyasını yükle ofsicalrom da mevcut form xda da var konuda link mevcut

hocam aynı sıkıntı bendede var, dediğiniz gibi yapıyorum olmuyor, farklı olarak benim telefon açılıyor ama dokunmatik çalışmıyor görüntü vAR ses var ama ekran donuk

• ne olur yardımcı olun ya, ses var görüntü var ama ekran donuk ekran kilidini kapatıp açınca ekrandaki son değişilklikler görünüyor telefon çalışıyor ama ekrana görüntü vermiyor en sonki hali görünüyor mesela saat 1 dakika geçtiyse göstermiyor geçen dakikayı ama ekranı kapatıp açınca görünüyor... ne yapacam bilmiyorum recover da yüklenmiyor rom yüklemem için...

• NAND flash görmüyor acaba bunu ettkisi olabilirmi
  • Merhaba,
    1. Gümrük olayını ben çözdüm. Tüm alışverişleri kamikaze mantığıyla yapıyorum. Daha alırken unutuyorum yani :P biraz saçma ama en azından rahatlatıcı.
    2.Şimdiden gıcık oldum telefona hiç gözüm kesmiyor yok root yok romdu. Çok anlamıyorum. sahibinden.com'a ilanı koyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetbek -- 25 Mayıs 2013; 13:44:10 >
  • Bende neredeyse çorabı internetten alacak durumdayım. Yurtdışından da alabildiğim kadar almaya çalışıyorum. Fakat telefon olayı bana 2 numara büyük geldi. Rom root boot bana uzak ve sıkıcı geldi. Uğraşamıycam sanırım. Elinde silah meselesi ise bambaşka. Keşke sadece senin dediğin kadarı olabilseydi. En azında o kadar der geçerdik. Bilinmeyenler görünenin %1 olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercek41

quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

quote:

Orijinalden alıntı: mmaavii

Merhaba arkadaslar a 789 telefonuma Flash tool programı ile rom yüklerken hata yaptım ve fortma işlemini gerçekleştirdim. Şuan telefonum hiç açılmıyor recovery yüklerken hata alıyorum çözümünü bilen varmı?

https://store.donanimhaber.com/40/f0/6b/40f06b0cb6770850333c14311dfdc725.jpghttps://store.donanimhaber.com/40/f0/6b/40f06b0cb6770850333c14311dfdc725.jpg

merhaba hocam çoktandır forma girmemiştim benim başıma da aynı olay geldi usb telefonu görüyormu görmüyorsa power ses+ ses - tuşlarnına basılı tutup usb kablasunu taktıkdan sonra bataryayı tak tabi öncesinde flashtool la dowload tıklayıp evet demen lazım yükliycen romnun CWM MT6577_Android_scatter_emmc dosyasını yükle ofsicalrom da mevcut form xda da var konuda link mevcut

hocam aynı sıkıntı bendede var, dediğiniz gibi yapıyorum olmuyor, farklı olarak benim telefon açılıyor ama dokunmatik çalışmıyor görüntü vAR ses var ama ekran donuk

hocam telefona tam olara neler yaptın bi anlat bakalım belki bi yardımımız dokunur bu arada bu konuyu baştan sona kadar okursan zaten olayı anlasın ama dikkatlıce oku konuyu ve bitir aynı hatalar benimde başımdan geçti tabi ögrendikden sonra insana çok kolay geliyor ya neyse canını sıkma düzelir öncelikle flash tool la orjinal lenovo a789 rommu yükle telefonu normale getir telefonu flast tool a baglarken sıralama şöyle olucak
    1 flash tool prgm orjinal romu indirip romun CWM dosyasını scatter loadign den gösterdigini var sayıyorum flash tolla dowland tıkla çıkan uyarıya evet de geç
    2 telefonun eger usb yı görmüyorsa ses açma tuşu ve power duşunu aynı anda bas ( tabi bataryan takılı olmasın bu arada ) sonrasda usb kablosunu tak hemen ardından bataryayı takmayı unutma ben yaptım 3 hafta ugraştım tabı bu işlemler için telefonu bilgisayarın tanıyorr olması ve driverleri yüklemiş olman gerekiyor
    telefon orjinal romu kurunca konuda linki mevcut cwm ve andrea nın romunu indir ben o nu kullanıyorum gayet iyi ve stabil çalışıyor

• telefona hiçbir müdahale yapılmadan bu hale geldi, normal çalışıyorken birden bire. orjinal rom dediğiniz fabrika çıkışı çince olanınımı diyorsunuz
  • quote:

telefona hiçbir müdahale yapılmadan bu hale geldi, normal çalışıyorken birden bire. orjinal rom dediğiniz fabrika çıkışı çince olanınımı diyorsunuz

resimde gördügüm kadarıyla telefon yükleme yapılamıyor telefonuna yeniden orjinal fabrika romunu yükle muhtemelen düzelir bildigim kadarıyla telefonkarda iki çeşit arıza var biri donanımsal digeri yazılımsal senin telefonun çalışdıgına göre yazılımsal olması mutemeldir orjinal romu yükle belki düzelir
  • nereden bulabilirim bu orjinal romu? sizin de başınıza benzer durum geldimi.. ben de driver herşey kurulu
  • sağolasın hocam bunu flash tool ile kurabilriim herhalde, gerekli diğer dosyalar beraberindemidir
  • Aga hepiniz uçuyosunuz uçuyosunuz. Bunlar ney böle yavvv neyin içine girmişim ben. Neyin nesi bunlaaaaar ;);)
    Ahada ilanı yapıştırdım, sahibinden.com İlan No: 125484681
  • şimdi ne yapacam analamadım, driver mı acaba
  • recovery menu ye giriliyor seçim yapılıabiliyor ama rom yülkerken yada format atarken donup kalıyor ilerlemiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessak198823

quote:

recovery menu ye giriliyor seçim yapılıabiliyor ama rom yülkerken yada format atarken donup kalıyor ilerlemiyor...

Arkadaşlara soralım o zaman bu forumda bilmişlik taslayıp sağa sola yazıp insanlara akıl verenler çok. CWM denilen saçmalık ile zaten stock rom yüklemek işkence imkansız hatta.Sorun CWM'Yİ kaldırıp orjinal recovery nasıl yüklenir.İş çin malı lenovo'ya gelince hiç bilgi bulamıyoruz malesef XDA'da sadece flashlama dan bahsedilmiş.
    İnternette birkaç yerde Samsung telefonlarda ODİN ile original recovery'yi tekrar flashlayabiliyorlarmış.

hocam burada kimse bilmişlik taslamıyor herkes bildigi kdar yardımcı olmaya çalışıyor işine gelmiyorsa yapmazsın ayrıcada sen anlamıyorsun die de kimseye çok bilmiş diyemezsin cwm ile stock rom yüklenmez sadece flashtool la stock rom atabilirsin alternatif yollar varsada ben bilmiyorum bizzat başımdan geçti tecrübe ile sabittir istanbulda en bilindik kvk ya genpa ya teknik servis hizmeti veren frimalara gitti telefonum ama malesef yapamadılar yinede ben kimseyi suçlamadım döndü dolaştı elimde düzeldi telefonum

http://www.youtube.com/watch?v=2ARDYWXLqAM

bak adam burada anlatmış nasıl yapılacagını bu ceplojinnin bütün youtube videolarını izle uzman olursun sende biraz dikkat ve tabi sabırla olmayacak iş yoktur
    armtu piş agzıma düş olmaz

• hocam herşey tamam da benim telefon bu aşamalarda donup kalıyor, acaba donanımsal bir problemmidir... zaten her defasında belli bir seviyeye geliyor hep aynı davranmıyor baze recovery de donuyor bazen menulerde biraz dolanınca donuyor kafasına göre işte
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.