Şimdi Ara

Lenovo A789 brick mi oldu acaba yardım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzmanlardan yardım istiyorum daha önce flashtool sayesinde bikaç cihaza CWM yükledim ROOT ettim azçok bilgim vardır ama bu romu kurayım derken telefonu brick ettim sanırım, flashtool ile recovery yükledim herşey tamam ama sonra tel. ses açma ve kapama + power tuşlarıyla CWM moduna giremedim bir türlü herşeyi denedim CWM moda giremedim, neyse telefonda bi sıkıntı yok daha sonra internetten ''lenovo a789 CWM'' diye bir dosya indirdim içinde scatter ve boot.img dosyası vardı bunuda flashtool ile kurayım dedim kurmaz olaydım şimdi telefon açılmıyor sadece turuncu bir logo geliyor ve öylece kalıyor... telefonum brickmi olmuş geri dönüşü varmı lütfen yardım ???

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_wanted

uzmanlardan yardım istiyorum daha önce flashtool sayesinde bikaç cihaza CWM yükledim ROOT ettim azçok bilgim vardır ama bu romu kurayım derken telefonu brick ettim sanırım, flashtool ile recovery yükledim herşey tamam ama sonra tel. ses açma ve kapama + power tuşlarıyla CWM moduna giremedim bir türlü herşeyi denedim CWM moda giremedim, neyse telefonda bi sıkıntı yok daha sonra internetten ''lenovo a789 CWM'' diye bir dosya indirdim içinde scatter ve boot.img dosyası vardı bunuda flashtool ile kurayım dedim kurmaz olaydım şimdi telefon açılmıyor sadece turuncu bir logo geliyor ve öylece kalıyor... telefonum brickmi olmuş geri dönüşü varmı lütfen yardım ???

tamam sorunun 1 tanesi çözüldü telefonu tekrar açtım, yani tel.açılıyor, ama Flashtool ile recovery kuruyorum herşey tamam ama tel. ses açma ve kapama + power tuşlarıyla CWM moduna giremedim bir türlü herşeyi denedim CWM moda giremedim yardım???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gm 5 hard brick oldu YARDIM!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.