Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Türkiye'de satılan vibe x2 telefonun romunu yedekleyip bana gönderen olursa a806 için portlayabilir.
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    power management kısmından bı baksanız hangı program en fazla enerjı harcıyor? ben 2 gun rahat kullanıyorum ama oyun oynama yok bende
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    My Talking Angela çok tüketiyor fakat onun dışında da çok az gidiyordu. Kullandığınız rom hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: holywar08

Beyler Türkiye'de satılan vibe x2 telefonun romunu yedekleyip bana gönderen olursa a806 için portlayabilir.

samsung s5 romu portlasan ustat..samsunglarda 3gli gorusme var..bızım telefonlarda yok

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    1447 rom kullanıyorum yanlız son gunlerde tek şikayetim power management kısmındaki emergeny moda geçmıyor hata veriyor uzun suredır ılk defa lenovomda bir hata ıle karsılastım
  • Lenovo A806 MIUI V6 (13 language)
    http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-miui-v6-13-language/

denemeye fırsatı olan oldumu arkadaşlar
  • Lenovo A806 Multi lang 1501_7.80.1_DEV

http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-multi-lang-1501_7-80-1_dev/

birde bu çıkmış arkadaşlar multi dil olarak güzel gibi duruyor
  • incallui hatası alıyorum ve bu hata geldiginde gelen çagrıyı cevaplayamıyorum, tel çalmaya devam ediyor ancak ne arayanı görebiliyorum nede cevap verebiliyorum. ancak kapatıp açınca tel düzeliyor. bo sorunu yaşayan varmı 1447 şifreli olan yüklü.
  • görüntülü görüşmeyi çözen varmı
  • arkadaşlar a806 için pc suite olarak hangi programı kullanıyorsunuz?
  • arkadaşlar bu Lenovo a806 kamera nasıl birde ekran gorilla glass camı varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar simcard hatası alıyorum simkartı okumuyor, 1447 baralaj yüklü, başka simkartları da denedim aynı hatayı veriyor, sebebini bilen varmı, ya da yanlış bişy mi seçtim bir türlü bulamadım
  • asi.orhan kullanıcısına yanıt
    Gorilla yok.kamera ortalama.

• Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    yengeme almayı düşünüyorum kamera ortalama derken Türkiyede kıyaslama yaparsan hangi telefona eş deger

• asi.orhan kullanıcısına yanıt
    Gmd ayarinda kamerasi..

• pyrosquad kullanıcısına yanıt
    Bende s920 var viberom yuklu goruntulu gorusme yapmak icin rehberden numaraya girip ustune uzun basiyorum goruntulu ara secenegi cikiyor a806 da farkli mi yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: f.aran

arkadaşlar simcard hatası alıyorum simkartı okumuyor, 1447 baralaj yüklü, başka simkartları da denedim aynı hatayı veriyor, sebebini bilen varmı, ya da yanlış bişy mi seçtim bir türlü bulamadım

bugün sabah bir kez simkartı gördü sonra yine gitti yokmudur kimsenin bilgisi, donanımsal bir sorun mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

Bende s920 var viberom yuklu goruntulu gorusme yapmak icin rehberden numaraya girip ustune uzun basiyorum goruntulu ara secenegi cikiyor a806 da farkli mi yok mu?

A806 da görüntülü görüşme yok. Diğer lenovo modellerinde olabilir fakat bunda yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo A806 MIUI V6 (13 language)

şu an yükledim arkadaşlar deneyimlerimi ilerleyen günlerde paylaşacağım
  • Lenovo A806 Multi lang 1501_7.80.1_DEV

miui hoşuma gitmedi çabuk sıkıldım arkadaşlar 1501 deniyorum şu an genel olarak miui fena değil ama bir kaç ayrıntı hoşuma gitmedi
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.