Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: balomer

Bende s920 var viberom yuklu goruntulu gorusme yapmak icin rehberden numaraya girip ustune uzun basiyorum goruntulu ara secenegi cikiyor a806 da farkli mi yok mu?

yok abi yok saçmalığa b akarmısın çinli işte illa kırpacak bi yerden
  • f.aran F kullanıcısına yanıt
    Ben ilk sim numara girdiğimde çalışmamıştı. Çift hatlı bir telefonun bir numarasını girmiştim. Sonra diğer numarasını girmek geldi aklıma ve çalıştı. Fakat bu arada da bayağı uğraştım ve arıza var diye korkmuştum. Elinizde mevcutsa başka numara girmeyi deneseniz?
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam aynen farklı imei deneyince oldu
  • lenovo a806 kendi kendine mesaj gönderiyor bunun nedeni romla alakalımı eger rom sa tavsiye edeceğiz bir rom varmı şimdiden teşekkür ederim( bu barajı romunu kullanıyorum ücretli olan)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asi.orhan kullanıcısına yanıt
    Mesaj derken sms mi, email mi? Sms ise bir program otomatik yapılandırması olabilir. Mail ise virüs işareti olabilir. Avast yükleyin marketten, bir tarama yapın cihaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 10 Mart 2015; 22:26:32 >
  • Merhaba.Aranıza bugün katıldım.Konu ve paylaşımlar için teşekkür ederim.Okumaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinnitem1

Merhaba.Aranıza bugün katıldım.Konu ve paylaşımlar için teşekkür ederim.Okumaya devam.

Hocam geldiniz.

Mpx200 ü ne zaman bıraktınız? :)

Mpx.gen.tr üyelerindeydiniz doğru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TekniKerim; Hoşbulduk.Haklısınız ordayız hala.Lakin Mpx mi kaldı?
    Epey oluyor.Vodafone 945,Huawei X5 ve GM Discovery'den sonra A806'dayım.

EKLEME; 1447 romuna geçildi.Sorun yok gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinnitem1 -- 14 Mart 2015; 0:24:06 >

karşı taraf aradımı ona toplantıdayım diye mesaj atıyor nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi.orhan -- 13 Mart 2015; 22:51:45 >
    Eskiden o menü çıkıyordu çağrı geldiğinde. Toplantıdayım, daha sonra arayın vs. Cepten çıkartırken yanlışlıkla gönderdiğim çok oldu. Ayarlardan o menüyü bulup kapatmanız lazım. Yeni sürümlerde o menü yok diye biliyordum?
    yeni sürüm nerden indirebilirim yada stabil calisan rom tavsiyesi alabilirim bir arkadasa telefon sattım beni sürekli arıyor ve telefon durmadan benden habersiz mesaj gönderiyor diyor bende yeni yazılım cikarsa yüklerim dedim ve Size soruyum dedim bu konuda link verirseniz sevinirim

Ben ilk sayfadaki rom kullanıyorum. Pek takip etmiyorum açıkçası şimdilik rom yettiğinden. Fakat öyle uğraşıncaya kadar ilkin telefonun yedeklerini alsın, sonra fabrika ayarlarına döndürsün. Sonra bir virüs programı ile birlikte kullansın telefonu. Diğer arkadaşlar biliyorsa sebebini onlar da yorum ve rom tavsiyesi yazsınlar lütfen.
  • arkadaşlar bu tlfnda 3g çalışıyor mu ve yıl sonu gelecek olan 4g destekleyecek mi? 2 gün sonra tlfn değiştirmek istemiyorum.ayrıca bir kaç videoda gördüğüm kadarıyla kalınlık göze çarpıyor.ele alınca duruşu nasıl?son olarak şarzı 1 günü rahat çıkarıyor mu?

tşkler
  • Arkadaslar bu lenovonun goruntulu arama problemini nasil cozeriz?bugun Bimekste lenovo a580 inceledim ve a806 dan daha dusuk ozelliklere sahip olmasina ragmen goruntulu gorusme imkani var hat uzerindenvar mi cozumu olan bir arkadas

• mustafada M kullanıcısına yanıt
    3G de var 4g de. Konuyu açan arkadaş yazmış zaten ilk sayfada + ve - yönlerini. Gayet şık telefon. İnce ve hafif. Ele oturan bir cihaz. Ben thl 5000 kullanıyorum. A806 kardeşimde. İkisini de dış görünüş olarak karşılaştırınca 806 daha hoş. Görüntülü konuşmayı ben de bulamadım bu arada. Thl ile deneyeyim dedim fakat 806 da yok galiba. Yazılımsal ise nasıl yapılacak acaba?

Bu arada lenovo 3g testi ekledim aşağıdaki adrese.
    http://forum.donanimhaber.com/m_94853769/mpage_13/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 15 Mart 2015; 1:42:43 >
  • uykucu27 U kullanıcısına yanıt
    programın adınıunuttum direksiyonişareti olan onu security programından kaldırdım sorun çözüldü.
  • update yaptım fakat son lenovo update kabul etmedi neden olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakartalı -- 15 Mart 2015; 15:38:09 >
  • Arkadas lenovo a806 telefonumu satiyorum..kozmetik olarak 10/9 alir..fiyat son 420 tl sorunsuz bir cihazdir..kutusuz..ilgilenenler pm

• Cuma akşamından beri A806 kullanmaktayım.Kısa bir inceleme yazayım istedim.
    Vodafone945,Huawei X5,GM Discovery sonrası 4.android cihazım oluyor Lenovo A806.

KASA; GM Discovery'den sonra daha rijit ve malzeme kalitesi olarak iyi geldi.Hoş Discovery'de de bu manada bir sıkıntım olmamıştı.5 inç büyüklüğe alışmak gerekiyor.Çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.Tuşların kullanımı gayet rahat.Arka kamera ortada ve dışa doğru.Kamerayı koruyan cam bir mikrar içerde.Bu iyi lakin kılıfla kullanmak çok daha iyi olacaktır.Tercihlerim;
    http://www.ebay.com/itm/For-Lenovo-Golden-Warrior-A8-A806-A808T-Nillkin-Frosted-Matte-Hard-Cover-Case-/131342296004?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1e949c63c4
    http://www.ebay.com/itm/121538241788?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=420478079124&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

EKRAN; Ekranın netliği anlamında Discovery ile yakın buldum.Belki bir tık Discovery iyi diyebilirim.O da renklerin Discovery'de daha canlı olduğundan.Bu durum PPI değerleriyle alakalı olabilir.Çok büyük bir fark yok. Dokunmatik hassasiyetini de sorunsuz buldum.Lakin cihazın üzerinde gelen ekran koruyucuyu değiştireceğim.Tercihim de;
    http://www.ebay.com/itm/HD-0-3mm-2-5D-Tempered-Glass-Anti-Explosion-Screen-Protector-Lenovo-phone-/361129694054?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item92cb281acf

ARAYÜZ; Cihaz üzerinde gelen işletim sistemini çok kalabalık bulduğumdan 1447 romuna dönüştürdüm.IMEI uçtu ancak satın aldığım arkadaş (Erol Bey'e teşekkürler) dosyayı hazırlamıştı bana.Root explorer ile değişimi başarıyla gerçekleştirdim.Arayüzde takılma,ıkınma,sıkılma hissetmedim.Bunda belki de Ramin 1500 MB'ının boşta olması etkili olabilir.

PİL; Cihazın ilk şarjını 1,5 A'lik Sony şarj aleti ile yaptım.Ortalama kullanım ile (Konuşma,internet,Whatsapp..) şu an %20 şarj göstergem.Saat 21 olduğunda 48 saati doldurmuş olacağım.Evet tam 48 saat dayandı şarj.

Kısaca bu kadar.Aklıma geldikçe ekleme yapacağım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinnitem1 -- 15 Mart 2015; 21:15:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: almeya2

programın adınıunuttum direksiyonişareti olan onu security programından kaldırdım sorun çözüldü.

O soruna benzer sorun dün kardeşimde de olmuş. Telefon ile konuştuktan sonra kapatmak için kırmızı ekran tuşu kayboluyormuş. Hatayı öğrendim fakat yanlış söylemiş, bulamadım bir şey. Hata veren program ismini uygulamalardan kaldır dedim. O da ismini unuttuğu bir program kaldırmış. Pek anlamadığından rast gele tutmuş her halde. Şu an bir sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.