Bildirim
LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (38. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayarlar - Cihaz - Uygulamalar - İndirilenler
Kutuyu işaretle Üstte kaldır diye buton var. Oraya tıkla işlem tamam. -
Yaptim oldu usta..tesekkur ederim yardimin icinne vakittir kil oluyordum securitye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apus yada onun gibi launcher deneyen oldumu. -
bu security bir türlü kaldıraamadım root brovser yüklü dili ingilizce nasıl kaldıralım oradan uninstal yapıyorum ama programı kaldırmıyor. -
Bende ustte kaldir secenegi cikmiyor. Hangi programa gore tarif etmektesiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 23 Mart 2015; 22:47:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Edit:rootbrowser ile permissions yetkilerini sildim. Bakalim ayni isi gorecekmi?
arkadaşlar ben coolpad f1 cubot x 9 ve bu telefon arasından hangisini seçmeliyim bana öncelikli kamera geliyor yada bu fiyat segmentinde hangisi kamera olarak iyi aslında görünüş olarak cubot x 9 ve coolpad f1 çok güzel ama lenovoyu markası için tercih ediyorum kameraya örnek verebileceğim telefon lenovo s 850 ;geçen gün bimexde gördüm ön ve arka kamerası çok güzel beğendim
eğerki s 850 kamerasını gördüyseniz bu telefona alternatif hangi markayı önerirsiniz teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: istanbul37
Edit:rootbrowser ile permissions yetkilerini sildim. Bakalim ayni isi gorecekmi?
Android durdu, baslatilamadi gibi hatalar verdi. Bende yetkileri tekrar verdim duzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 25 Mart 2015; 21:20:36 >
quote:
Orijinalden alıntı: asi.orhan
arkadaşlar cözumü bir türlü bulamadım dışarıdan telefon geldimi otomatik meşgule alıyor ve karsı tarafa mesaj atıyor
benim telefonda bir sistem dosyası silindiği için yapmıştı bunu. fabrika ayarların dönderince düzeldi. -
1447 nolu romu yukledım camera sesi var gelen orjinal romda ses yoktu camera sesini nasıl engelleyebilirim illa başka camera programımı yüklemeli ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakartalı -- 26 Mart 2015; 5:06:41 > -
Merhabalar, bu link yasaklanmış bu programa nerden ulaşabilirim acaba teşekkürler.
İMEİ DEĞİŞTİRME
imei.exe programı
http://www.mediafire.co...91c0grq12b2xt0/imei.rar -
quote:
Orijinalden alıntı: bbekis
Merhabalar, bu link yasaklanmış bu programa nerden ulaşabilirim acaba teşekkürler.
İMEİ DEĞİŞTİRME
imei.exe programı
http://www.mediafire.co...91c0grq12b2xt0/imei.rar
Buraya yükledim de, ne zaman siliniyor bilmiyorum.
http://s2.dosya.tc/server/1xr0Uy/imei.rar.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 26 Mart 2015; 20:10:01 >
-
Arkadaslar benim telefon rootsuz geldi.
İlk sayfadaki gibi romu yeniden yuklesem tel rootlu olur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman1285 -- 28 Mart 2015; 17:19:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kahraman1285
Arkadaslar benim telefon rootsuz geldi.
İlk sayfadaki gibi romu yeniden yuklesem tel rootlu olur mu
ilk mesajdaki ilk linki diyorsan oradaki rom rootlu -
Sn MadMaxiBo
needrom sayfasında 1437,1439 ve 1447 romları var sanırım biz 1447 nolu romu yükleyeceğiz değil mi?
@madmaxibo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman1285 -- 28 Mart 2015; 20:38:18 > -
evet 1447 olan hocam -
Arkadaşlar keşke en güncel romu kullanabilsek diye başlıyorum söze :)
Bende de lenovo a806 ve p780 var. A806 hakikaten uçak hızında bir telefon ve bataryası ufak gibi görünse de (tabiki bir p780 değil ama) hakkını sonuna kadar veriyor ;)
Bende de a806 da 1447 baralajbi rom var. P780 de de p780 için olan vibe 1447 baralajbi rom var. Neden iki telefonu da yazdığıma gelince başlıca sebebi kamera performansı ve çift tıkla uyanma olayı :)
A806 13mp kamera p780 8mp kamera olmasına rağmen p780 de çekilen resimler daha kaliteli ve detaya inince daha keskin detaylara sahip. Ben bunu roma bağlıyorum açıkçası.
Lenovo p780 de çift tıkla uyanma olayı yok. Kullanılan launcher aynı içerideki programlar üç aşağı beş yukarı aynı. A806 daki çift tıkla uyanma olayı p780 e fix edilemez mi? Root explorerda iyice kurcaladım a806 da blackscreenoperation.apk var ama tabi ki tek başına yeterli değil. Set özelliklerinde bu apk yı aktif etmenin bir yöntemi olabilir mi? Şu şu yolu dene derseniz denemeye hazırım bu konularda da tamamen bilgisiz değilim yardımcı olabilecek varsa p780 e de çift tıkla uyanma özelliğini eklemek isterim açıkçası...
A806 da gördüğüm en başlı eksiklerse:
-Romdan kaynaklı 3g görüşme yapılamıyor maalesef bu büyük bir eksiklik.
-Bildirim ışığı olmaması yine büyük bir eksiklik
-Alt tuşlarda ışıklandırma olmaması da büyük bir eksiklik..
-Ana kamerası (romdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum) 13mp in hakkını veremiyor. Haa bunu yazıyorum diye de kötü anlamına gelmiyor ama orta kalıyor maalesef.
Bunlar dışında benim gözümde a806 on numara bir telefon gerçekten. Yukarıda özellikle çift tık olayında yardımcı olabilecek varsa telefonumu denek olarak kullanabilirim.
-
-
quote:
- Open in Flash tool the Options / Options / Download and select DA DL All with Checksum
- Turn off your phone, remove the battery.
- have to set "Firmware Upgrade" or "Download only", but do not use "Format All + Download",
üstteki ayarı yaptıysan aşağıda diyor ki Firm.Upgr. de seçebilirsin.
hep sorun çıkıyordu ama kurcalayıp deneyip yapıyordum bi şekilde. driver gelip birkaç saniye sonra gidiyor. denk gelince falan oluyordu herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Mart 2015; 10:50:30 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X