Şimdi Ara

Lenovo A806 geçersiz imei hatası (imei invalid)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun çözülmüştür. lenovo imei çözümü Videolar https://www.youtube.com/user/holywar08kanal/videos  Lenovo A806 geçersiz imei hatası (imei invalid)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywar08 -- 27 Kasım 2014; 21:20:59 >

• ben imeini değiştirmeyi başardım
    imei writer ile
  • karanka38 K kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl becerdiniz, ben yapamadım ve hala uğraşıyorum. işin garip tarafı telefon superuser içinde geldi ama ona rağmen imei değiştirmesine izin vermiyor. mtk droid tools ile de tekrar rootlayıp risk almak istemedim doğrusu, 2günlük telefon daha...bi yardımcı olursanız çok sevinirm. IMEI writer kullanımı hatta kullanmadan önce ne yapmam gerektiği konusunda yol gösterirseniz çok sevinirm...
  • lasoft kullanıcısına yanıt
    pm attım hocam
  • telefonu edinmeyi düşünüyorumda imei sorunu çözülebiliyormu ?
  • Kardes pm den banada atabilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon dun elıme gectı..bu telefonun imesini nasıl degıstırecegım? yardımcı olursanız sevınırım...pm den de olsa acil cevap beklıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 gündür imei değiştirmeye uğraşıyordum. Bu konuyu gördüm. Bende PM alabilir miyim?
  • A806 yolda. Gelince imei işini kolaylaştırmak için ben de bir PM Alabilirmiyim
  • 1 AYDIR BENDE BU TELEFONU KULLANIYORUM .ALDIGIMA BIN PISMAN OLDUM.KIMSE IMEI DEGISTIREMIYOR.BAATARYASIDA 12 SAAT ZAR ZOR GIDIYOR 2500 MAH OLMASINA RAGMEN.IMEI DEGISTIREBILEN ARKADAS VARSA NASIL YAPILDIGINI BIZAHMET ANLATABIIRMI HANGI YONTEMLE.SAYGILAR
  • arkadaşlar elımde yurtdışından gelen lenovo a806 vardır telefon beyaz renk turkce rom atılmıştır fıyatı 580 tl dır ılgılenen arkadaşlar izmir ici elden teslım alabılır sadece kontrol amaçlı açılmıştır telefon sıfırdır isteyen pm den mesaj atabılır
  • karanka38 K kullanıcısına yanıt
    hocam ben yapamadım.size göndersem imei değiştirebilirmisin
  • kamalkartal K kullanıcısına yanıt
    abicim gondersen yaparım HATAY'dayım ama kargo masrafın falan olur. İstersen anlatayım belkı yapabılırsın.
  • arkadaşlar imei silindi benim ve tekrar yükleyemedim. geçersiz diyor. ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.