Şimdi Ara

Lenovo B5135 AMD A8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.uzun araştırmalarım sonucu bu laptop gözüme çarptı ve almayı düşünüyorum.forumumuzda araştırma yaptım ama bu laptop ana başlığını bulamadım eğer var ise affola.sizce f/p ürünümüdür

• Multimedya ve internet için iyi, oyun için kötü bir seçim olur.
  • 1200 tl ye gg den aldım gayet tatmin edici bir ürün.HB de ise çok satanlar katagorisinde yükselişte bu aralar.yalnız fazla kullanıcı yorumu olmadığı gibi kullanan veya inceleyen arkadaşlar varsa bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak isteriz..
  • gfbinanc G kullanıcısına yanıt
    Satın aldıysanız görüşlerinizi paylaşır mısınız. Mesela ısınma ve fan sesi ne düzeyde, pil nasıl,performans. .vs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim görüşüm f/p ürünü.günlük kullanım için(internet,medya oynatıcı)işinizi gören bir laptop.oyun oynayan birisi değilim oyüzden bişey diyemiyecem.pil ömrü yoğun kullanımda 5 saat gidiyor.ekran kalitesini sevmedim pikseller çok rahat sayılabiliyor.klavyesinde yazı yazarken esneme meydana geliyor,hoş değil.ses kalitesi güzel,doyurucu.1TB hardisk seçimimi etkileyen en büyük nedenlerden birisi olup fotoğraf ve video çekmeyi ve arşivlemeyi çok severim.freedos geliyor yani işletim sistemini kendin yüklüyosun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.