Şimdi Ara

Lenovo Değişim Formu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konuya pat diye girdiğiim için hepinizden özür dilerim.
    Bundan 1 yıl önce aldığım Lenovo Y500 laptobum bir aydır traji komik bir servis dönemi geçirdi. Serinin kronik sorunlu seri olmamasına rağmen 1 yıl kullanımdan sonra harddiskte yazma okuma sorunları oluştu. Harddisk değiştirilip yenisi takıldı. Bu olay aynı şekilde bir kez daha tekerrür edip beni de çileden çıkarınca değişim isteği verdim. Bugün değişim formum elime geçti. Asıl konumuz şudur, ben bu laptobu 13 Ağustos 2013 de Vatan Bilgisayar'dan almıştım, üzerinden 1 yıl geçti ve şimdi mağazaya elimde değişim formuyla gidicem. Muhtemelen mağazadakiler bana farklı teklifler sunarak para iadesi yapmamaya çalışacaklar. Sorum şu, ben bu mağazadan artık paramı kurtarmak istiyorum. Aldıktan 3 ay önce fiyatı 1800 iken benim aldığım zamana kadar doların yükselmesiyle fiyatı 2391 TL'ye bana geldi. Zaten şimdi benim planım, üzerine para koyup da almak bir Ipad mini ve Lg G3 almak. Vatan Bilgisayar'dan da almak istemiyorum malum fiyatları hala pahalı. Servisle görüşmemde mağaza size laptobunuzun yenisini vermeli, ellerinde yoksa size para iadesi yapmaları gerekir gibi bir cevap almıştım.

Lütfen sizlerde görüşlerinizi önerilerinizi bu konu altında paylaşmanız. Ne gibi haklarım var, hangi hakları söylemem gerekir, neleri savunmam lazım ki para iadesi isteyebileyim.

Hepinize teşekkürler, herkese iyi günler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atarmusa -- 28 Ağustos 2014; 15:06:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam yazdığın yazıyı okudunmu hiç sen bişey anlayabiliyormusun
  • halloven H kullanıcısına yanıt
    yazıdaki hataları düzelttim
  • Sanirim durmumuz ayni bende şuan vatana gidiyorum hatta.Senin ürünün ayipli ürün konumuna girmiştir onlar sana hiçbirşey dayatamaz yasal olarak senin bedel iadesi, yenisi ile degişim haklarin var istedigini seçebilirsin , baktin sana saçmaliyorlar yok öyle yok böyle diye tüketici haklari kanunu 4077 yi onlara hatirlat ve haklarini bildigini söyle eğer yine zirvalarlarsa hiçbir işlem yaptirma belgelerini al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4077 yi googledan arat incele ondan da basiti , kutudan çikan küçük garanti belgesi kagidinin arkasini oku , söylediklerimin oralarda da yazdigini görürsün.Ayrica bedel iadesinde sana çek seçeneğini dayatamazlar unutma , nasil ödediysen öyle iade etmek zorundalar.

• Bugün değişim formu elime gelince vakit geçiştirmeden hemen gittim Vatan Bilgisayar 'a ürünü götürmek için. Oradaki beyefendi değişim konusuna da para iadesi konusuna da olumlu yaklaştı. Fakat servise benim gönderdiğimi duyunca ortalık karıştı. Servise onlar aracılığıyla değil de kendim gönderdiğim için servisle irtibata geçeceklermiş. Servisten ürünün tam olduğu hakkında onay almaları gerekiyormuş. 2 gün sonra tekrar gideceğim, ödemeyi nakit yaptığım için nakit verebiliriz dediler. Bakalım hayırlısı.

Hayır olayın saçmalığı da komik. O bana güvenmeyip içerisindeki tüm herşeyi tam mı diye servise soruyor, fakat ben benim laptobu alırken bana ne belge ne bi kağıt verdi
    Bakalım 2 gün geçsin gideyim bi parayı elime saymasın da, ona göre kavga çıkartırız

• O adam killik cikarmis ,zaten servis tam olmasa o belgeyi göndermez , belgede de yaziyor ne oldugu nelerin teslim edildigi.Benden doa raporunu aldi banada kayit belgesi verdi merkezin onayindan sonra gelip parami iade alaabilecegimi söyledi.Bende nakit almistim nakit iade alabiliyorum ayrica bedel tutarinda kupon da verebilecegini söyledi, ben bilgisayari %25 indirimli iken almistim bu kuponda indirimli olurmuş ve nakit gibi istenilen parcaya bölünerek harcanabilirmiş , ama orada ekledi ilk fiyat üzerinden diye o kafami kurcaladi bi hainlik cikar mi diye.Ben tekrar laptop alicam ve vatandan alirim diye tahmin ediyorum fakat istedigim modeller stokda mevcut degil biraz kararsizim zaten dolar kuru yüzünden fiyatlar uçmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.