Şimdi Ara

Lenovo dizüstü Ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lenovo b560 dizüstü bilgisayarım var ama eskiden çok rahat her oyunu oynardı şimdi ise ekran kartını görmüyor sanırım ne yapmayalım Nvidia GT310M harici ekran kartı modeli ?

• bu da ekran kartının yüklü olduğunu dahil ekran görüntüsü
  • şarj tasarrufu için normal işlemlerde vga olanı kullanıyor. Oyunlarda yüksek olana geçiyor. Optimum teknolojisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimBoyali

şarj tasarrufu için normal işlemlerde vga olanı kullanıyor. Oyunlarda yüksek olana geçiyor. Optimum teknolojisi

ya hocam geçmiyor işte oyun falan vs seyler oynatmıyor artık ekran kartı yokmuş gibi bilgisayar şuanda
  • nvidia denetim masasına girebiliyormusun
    birde lenovo tam olarak modeli nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpay14 -- 5 Ekim 2013; 12:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alii_1907

quote:

Orijinalden alıntı: SelimBoyali

şarj tasarrufu için normal işlemlerde vga olanı kullanıyor. Oyunlarda yüksek olana geçiyor. Optimum teknolojisi

ya hocam geçmiyor işte oyun falan vs seyler oynatmıyor artık ekran kartı yokmuş gibi bilgisayar şuanda

Sağ tıklayınca grafik bağdaştırıcışı seçebiliyorsun. Eğer o seçenek yoksa ekran kartının ayarlarında olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde başlat çalıştıra dxdiag yazıp bak..Görünmüyorsa sürücüyü kaldırıp güncel sürücü yükle,yine olmazsa ekrankartı mefta..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • la bilmiyorsanız sallamayın arkadas ya.
    "Sağ tıklayınca grafik bağdaştırıcışı seçebiliyorsun. " öyle bi ekran kartı duydunmu sen hiç hayatında.

ali kardeş sen bilgisayarına format felan attırdın galiba. çünkü onbord ekran kartın yüklü gözükmüyor.
    şimdi bilgisayarım sag lik özelikler yap bilgisayarın kaç bit işletim sistemin kaç bit olduguna bak.
    sonra agıdaki linke tıkla

http://support.lenovo.com/tr_TR/research/hints-or-tips/detail.page?DocID=HT072742
    açılır kutulardan 1.kutudan windows 7 yi seç
    2. kutudan videoyu seç.

işletim sistemin 32 bit ise "Intel Onboard Graphics Driver for Microsoft Windows 7 (32-bit) - Lenovo B560, " yazan yerindeki "Intel Onboard Graphics Driver" yazan linke tıkla driver inecek onu kur. Reset at.

işletim sistemin 64 bit ise "Intel Onboard Graphics Driver for Microsoft Windows 7 (64-bit) - Lenovo B560, " yazan indirme yerindeki "Intel Onboard Graphics Driver" yazan linke tıkla driver inecek onu kur. Reset at.

bi dene olmazsan geri dön bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 5 Ekim 2013; 15:30:53 >

• pckopatx kullanıcısına yanıt
    oyuna sağ tik yapıp yüksek performanslı grafik işlemci seçeneği ile oyunu ndvia ekran kartıyla çalıştırabilirsiniz. birde intel ekran kartını güncellemeniz gerekiyor bunda hemfikirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrvzl

oyuna sağ tik yapıp yüksek performanslı grafik işlemci seçeneği ile oyunu ndvia ekran kartıyla çalıştırabilirsiniz. birde intel ekran kartını güncellemeniz gerekiyor bunda hemfikirim.

"oyuna sağ tik yapıp yüksek performanslı grafik işlemci seçeneği ile oyunu ndvia ekran kartıyla çalıştırabilirsiniz"
    bu kısım bana ait değil değil mi
  • Hocam bu sorun gerizekalı teknolojinin saçmalığı...İşlemci üzerindeki HD2000/HD3000 (işte artık hangisiyse) sürücünü yükleyemeden yada tam yüklemeden nvidia kartttan faydalanamıyorsunuz.Kullandırtmıyor bile.İşletim sisteminizi söylerseniz ilgili sürücüyü bulabilirim.Veya kendiniz burdan indirebilirsiniz.

http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/default.page?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 5 Ekim 2013; 21:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

la bilmiyorsanız sallamayın arkadas ya.
    "Sağ tıklayınca grafik bağdaştırıcışı seçebiliyorsun. " öyle bi ekran kartı duydunmu sen hiç hayatında.

ali kardeş sen bilgisayarına format felan attırdın galiba. çünkü onbord ekran kartın yüklü gözükmüyor.
    şimdi bilgisayarım sag lik özelikler yap bilgisayarın kaç bit işletim sistemin kaç bit olduguna bak.
    sonra agıdaki linke tıkla

http://support.lenovo.com/tr_TR/research/hints-or-tips/detail.page?DocID=HT072742
    açılır kutulardan 1.kutudan windows 7 yi seç
    2. kutudan videoyu seç.

işletim sistemin 32 bit ise "Intel Onboard Graphics Driver for Microsoft Windows 7 (32-bit) - Lenovo B560, " yazan yerindeki "Intel Onboard Graphics Driver" yazan linke tıkla driver inecek onu kur. Reset at.

işletim sistemin 64 bit ise "Intel Onboard Graphics Driver for Microsoft Windows 7 (64-bit) - Lenovo B560, " yazan indirme yerindeki "Intel Onboard Graphics Driver" yazan linke tıkla driver inecek onu kur. Reset at.

bi dene olmazsan geri dön bana.

yükledim ama pek değişen bir şey olmadı format konusunda ben kendim attım bilgisayardan anlayan birisiyim ne yaparsam yapıyım düzelmedi ekran kartın yanmış olmasından şupheleniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Hocam bu sorun gerizekalı teknolojinin saçmalığı...İşlemci üzerindeki HD2000/HD3000 (işte artık hangisiyse) sürücünü yükleyemeden yada tam yüklemeden nvidia kartttan faydalanamıyorsunuz.Kullandırtmıyor bile.İşletim sisteminizi söylerseniz ilgili sürücüyü bulabilirim.Veya kendiniz burdan indirebilirsiniz.

http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/default.page?

windows 7 home basic 64 bit hocam orjınal keyim ile kullanıyorum pc yi. ekran kartı ve diğer tüm drivelerini yükledim

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

quote:

"oyuna sağ tik yapıp yüksek performanslı grafik işlemci seçeneği ile oyunu ndvia ekran kartıyla çalıştırabilirsiniz"
    bu kısım bana ait değil değil mi

hocam dediniz gibi yaptım oyunu direk açtı suan problem yok gibi oynuyorum ama oyuna normalde kendi ekran kartı ile giriyor sağ tık yapıp ndivayı secince oynadı şimdi. bide ben bilgisayarın ekran kartını kullanmak istemiyorum diğer herşeyde ndiva olanı kullansın istiyorum onu nasıl ayarlaya biliriz ?

• alii_1907 A kullanıcısına yanıt
    oyun oynatmıyor yine eskisi gibi oldu sorun ekran kartında bence
  • alii_1907 A kullanıcısına yanıt
    sürekli ndivia yı kullanma gibi bir durum yok. iki ekran kartlı teknolojisi ve lenovo b560 harika bir bilgisayarınız var. normal kullanımda intel hd aktif olmasının bir çok avantajı vardır. bilgisayarın şarjı uzun gider, ısınma yapmaz, bilgisayarı uzun zamanda daha dayanıklı yapar. zaten normal kullanımda ndivia ekran kartının çalışması size hiç performans fln sağlamaz. bilgisayarınızda sorun olmadığını düşünüyorum sadece kullanımda bilgi almanız gerekiyor. hangi oyunlarda sorun yaşıyorsun birde istersen bilgisayarına uzaktan bağlantı yapıp varsa sorun düzeltebilirim.
  • quote:

sürekli ndivia yı kullanma gibi bir durum yok. iki ekran kartlı teknolojisi ve lenovo b560 harika bir bilgisayarınız var. normal kullanımda intel hd aktif olmasının bir çok avantajı vardır. bilgisayarın şarjı uzun gider, ısınma yapmaz, bilgisayarı uzun zamanda daha dayanıklı yapar. zaten normal kullanımda ndivia ekran kartının çalışması size hiç performans fln sağlamaz. bilgisayarınızda sorun olmadığını düşünüyorum sadece kullanımda bilgi almanız gerekiyor. hangi oyunlarda sorun yaşıyorsun birde istersen bilgisayarına uzaktan bağlantı yapıp varsa sorun düzeltebilirim.

Sürekli Nvidia GPU sunu kullnma gibi bir durum var. Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz.

Nvidia Denetim Masasında
    3D Ayrlarının yönetilmesi Menüsünde
    Genel Ayarlar Sekmesinde
    Tercih Edilen Grafik İşlmeciden
    bu düzenlemeyi yapabilir arkadaş.

Hatta Program Ayarları sekmesinden hangi programın hangi Grafik Kartı ile çalıştırılacağını manuel olarak ayarlayabilirsiniz.

• ynal kullanıcısına yanıt
    hiç ihtiyacım olmadığı için onu araştırmadım. yanlışlık için özür, verdiğin bilgide için saol. yinede normal kullanımda intelin aktif olması çok büyük avantaj olucağıda kesin.
  • quote:

pes 2013 hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

quote:

Sürekli Nvidia GPU sunu kullnma gibi bir durum var. Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz.

Nvidia Denetim Masasında
    3D Ayrlarının yönetilmesi Menüsünde
    Genel Ayarlar Sekmesinde
    Tercih Edilen Grafik İşlmeciden
    bu düzenlemeyi yapabilir arkadaş.

Hatta Program Ayarları sekmesinden hangi programın hangi Grafik Kartı ile çalıştırılacağını manuel olarak ayarlayabilirsiniz.

Yaptım ama ekran kartı oyunda devreye girmedi eskiden böyle bir sorun yoktu 2 sene doldu bitti sorunlar başlamaya başladı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.