Şimdi Ara

Lenovo dizüstü Ekran kartı sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ekran kartının oyunda devreye girmediğini nasıl anladınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alii_1907

quote:

Orijinalden alıntı: SelimBoyali

şarj tasarrufu için normal işlemlerde vga olanı kullanıyor. Oyunlarda yüksek olana geçiyor. Optimum teknolojisi

ya hocam geçmiyor işte oyun falan vs seyler oynatmıyor artık ekran kartı yokmuş gibi bilgisayar şuanda

Driver kaynaklı olabilir tekrar yükleyin.
  • Yeni gördüm Pes 13 te bu kronik bir problem. Harici GPU ile oynatamayabiliyor oyunu.
    Sorun Pc nizde değil yani
    Türkçe Spiker de bunun çözümüne dair konular var ama hiç işe yaramadığı da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 6 Ekim 2013; 13:55:19 >
  • alii_1907 A kullanıcısına yanıt
    pes e girerken oyundan atıyor sanırım. dt07.img adlı dosyayı indir. c:\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img klasörünün içine at. kopyala değiştir yap. büyük ihtimal sorunun çözülecek.
  • Kardeşim senin diğer ekran kartın muhtemelen intel hd 4000 veya 3000 yüklenmemiş bu yüzden problemin ekran kartlarının ikisini de yükle olay tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

@alii_1907

Açıkca belli zaten ekran küçük açılıyor çöznürlük desen yok ufacık açılıyor çözünürlükten eser yok zaten yüz göz hiç bir şey belli olmuyor eskiden tıklardım girerdim sabahlara kadar hiç kasma donmadan oynadığımı biliyorum en yüksek ayarlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SelimBoyali

şarj tasarrufu için normal işlemlerde vga olanı kullanıyor. Oyunlarda yüksek olana geçiyor. Optimum teknolojisi

ya hocam geçmiyor işte oyun falan vs seyler oynatmıyor artık ekran kartı yokmuş gibi bilgisayar şuanda

Driver kaynaklı olabilir tekrar yükleyin.

driver sorunu yok ekran kartınında ekran kartınında driverleri yüklü
  • quote:

quote:

@alii_1907

Açıkca belli zaten ekran küçük açılıyor çöznürlük desen yok ufacık açılıyor çözünürlükten eser yok zaten yüz göz hiç bir şey belli olmuyor eskiden tıklardım girerdim sabahlara kadar hiç kasma donmadan oynadığımı biliyorum en yüksek ayarlarında

quote:

Yeni gördüm Pes 13 te bu kronik bir problem. Harici GPU ile oynatamayabiliyor oyunu.
    Türkçe Spiker de bunun çözümüne dair konular var ama hiç işe yaramadığı da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 6 Ekim 2013; 14:22:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

@alii_1907

quote:

Yeni gördüm Pes 13 te bu kronik bir problem. Harici GPU ile oynatamayabiliyor oyunu.

yani sonuç olarak eskiden oynadığım oyunu şimdi oynatmıyor ekran kartını çalıştırmıyor oyunda çalıştırsa böyle bir sorun olmaz eskiden hiç donmadan oynuyordum şimdi donmayı bırak futbolcuların üzerindeki yazılar bile okunmuyor.s

burada iyi anlatır sanırım
     Lenovo dizüstü Ekran kartı sorunu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@alii_1907

quote:

yani sonuç olarak eskiden oynadığım oyunu şimdi oynatmıyor ekran kartını çalıştırmıyor oyunda çalıştırsa böyle bir sorun olmaz eskiden hiç donmadan oynuyordum şimdi donmayı bırak futbolcuların üzerindeki yazılar bile okunmuyor.s

Sizinle aynı sorunu yaşayan yığınla insan var.
    Pes 13 ün crackli sürümlerinde oluyor.
    Yani bir süre oynadiktan sonra Harici karti göremeyebiliyor.
    Şunu anlatmaya çalışıyorum ısrarla problem PC de değil!!!
    Başka bir oyun yükleğin deneyin göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

dt07.img adlı dosyayı indir. c:\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img klasörünün içine at. bu işlemi yap. ve yine sağ tik yüksek performanslı grafik işlemcisiyle çalıştır. bu sorunun çözümü budur dene boş laflara takılma
  • mrvzl kullanıcısına yanıt
    946 mb hocam indircem denicem saol oyundan atmıyor ama çözünürlük konusunda ve küçük ekran sorunu var umarım işe yarar çok saol :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.